Moze da bude problem ako je kopija nekog brenda... Svakako na vise adresa..
Jes da je off, al mene kinezi odradili za 3 posiljke sa dx, sve ukupno 10 $. Nema paketa mesec i po dana...
Sa brojem za praćenje ili ne? Ja sam iskusio koliko je rizično naručivati robu bez praćenja. Nemaš nikakvu sigurnost, i carinici ladno mogu da ga maznu, i da ne odgovaraju uopšte, što to oni znaju, i verovatno praktikuju i dalje. A refund teško da prođe..
3-4 dana. Bar je tako bilo kod mene.Koliko dugo treba singapurskim brojevima za pracenje da prorade?
Nedelju dana mi se nista ne desava. Jednostavno nema podataka...
Drugari, ode mi paket za Novi Sad a adresiran je za Beograd!? Kako se to desilo? Koga da zovem sad, poštu? Jel ima neko broj?
Pogledajte prilog 135994
Ne mora da znaci to se i meni desilo, lepo adresirano na Beograd, cak Novi Beograd, a oni greskom poslali u NS, umesto u utorak dobio paket sutra u sredu, nista strasno.^dobio si verovatno lazan TN, pisano je o tome.
Šta ovi štrajkuju, u petak mi je paket došao na aerodrom i još nije prosleđen dalje?!...
10/02/2014 10:56 - CN - 100614, 11.02.2014 13:49:00, CN - CNBJSAOtprema
14/02/2014 09:46 - 11003 IZMENIÈNA POŠTA, Prispeæe
14/02/2014 11:52 - 11003 IZMENIÈNA POŠTA, Za carinu
19/02/2014 05:53 - 62200 CARINA GPC NOVI SAD - 21200 PC Novi Sad, Otprema
Imam jedno pitanje, vezano za carinjenje i konverzije o kojima se pričalo nedavno. Hoću da poručim nešto sa Sportsdirect-a, ali mi cena izađe na 51.nešto eura, što je iznad limita koji DHL uzima za pdv+carinu+špediciju i odrali bi me ko vola da to naručim. Ali, slušajući vaše savete, ja prebacim cenu u AUD, što izađe 73.06AUD, a po VISA exchange kursu (ako gledam dobro na ovom sajtu: http://www.visaeurope.com/en/cardholders/exchange_rates.aspx), to izađe 48.28eura (ako ne postoji nekakav fee koji se tom prilikom zaračunava?).
E sad, ako sam ja dobro razumeo, tu konverziju AUD->EUR radi Visa i isporučuje Intesi vrednost transakcije u eurima, ne? Intesa onda skida, bez ikakve konverzije, taj iznos meni sa Internet/Electron kartice koja je vezana za račun u eurima? Znači prvo pitanje je da li sam ovo dobro razumeo i sračunao?
Drugo pitanje je kako će DHL, s obzirom da su veoma striktni po pitanju te granice od 49.99eur, meni računati tu transakciju, pošto pretpostavljam da će dobiti fakturu u AUD, a ne u EUR? Da li postoji mogućnost da oni zveknu neki svoj kurs, pa da to izađe iznad 50eur, pa da nagrabusim? Mogu li ja njima da ispostavim svoj izvod iz banke na kome će se videti da je transakcija ispod limita u eurima? Doduše, dok Intesa proknjiži plaćanje, pre će meni paket stići...
Drugari, ode mi paket za Novi Sad a adresiran je za Beograd!? Kako se to desilo? Koga da zovem sad, poštu? Jel ima neko broj?
Pogledajte prilog 135994
Evo pre sat vremena ima nekih pomaka, doduše fale neki koraci... Bio mi je poštar pre pola sata ali nije doneo...
Evo pre sat vremena ima nekih pomaka, doduše fale neki koraci... Bio mi je poštar pre pola sata ali nije doneo...
Danas sam zvao poštu i to njihov kol servis pa mi oni dali neki broj. Javi se čovek i kaže (ekstra ljubazno), nije tu kolega da ostavim broj telefona i tn pa će me zvati kad dođe. Ja kažem da ću zvati kasnije ali on je insistirao da će oni. Mislim se, baš ćete da me zovete i to na mob i to nije mts broj. Za 20ak min zvoni telefon, (ekstra ljubazno) izvinite do nas je greška (!?)... vraća se paket za Bg. Prijatan dan... (!?) Od tada na svakih 15 minuta se jako uštinem da proverim da ne sanjam... pažljivo vozim, još pažljivije prelazim ulicu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari