Ja sam kupio baš taj štampač i baš su mi boje pri kraju raspitao sam se malo može se napuniti ovi njegovi orginal ketridži oko 2 puta.Orginal ketridži su oko 1400din što je jako skupo ima rešenje da kupiš reseter za ketridže kojo košta oko 30 evra i on ti odradi posao samo što ga ja još nisam pronašao na teritoriji Novog Sada i Beograda.Našao sam taj reseter na Nemačkom sajtu pa sad gledam kako da ga nabavim evo ti adresa pa pogledaj kako izgleda http://www.octopus-office.de/ .Ja bi zamolio ako neko zna gde ima da se kupi Chip Resetter Canon PGI 525, CLI 526, IP 4850 u Srbiji da mi da adresu.CANON Pixma IP 4850
Dali neko ima iskustva sa ovim stampacem , pre svega sa dopunjavanjem ketridza ?
Dali se mogu puniti i resetovati - i kako- ili sve zavisi od srece ? Hvala
Sta se desava sa tim ketridzima koji su bez cipova , mogu tako da se stave u stampac ili se namontira cip sa starih ketridza ? Kareli javi kako si prosao sa kupovinom i kako se ponasa 4850 .
Od kud ti ta informacija da znam da ne naručujem iz Nemačke.U `` SMILEINK-u `` ce za jedno mesec dana dobiti chip reseter za ketridze za ovaj stampac , cena oko 3600 .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari