Šta je novo?

CANON Pixma IP 4850

ice_su

Cenjen
Učlanjen(a)
30.06.2011
Poena
155
CANON Pixma IP 4850
Dali neko ima iskustva sa ovim stampacem , pre svega sa dopunjavanjem ketridza ?
Dali se mogu puniti i resetovati - i kako- ili sve zavisi od srece ? Hvala

Zasad ga izbegavaj, ne mogu se dopuniti. Ja sam hteo da ga kupim, pa sam se raspitau. Trenutno mogu da preporučim samo Canon pixma ip2702, cena oko 3.600 Dinara.

Ja sam kupio baš taj štampač i baš su mi boje pri kraju raspitao sam se malo može se napuniti ovi njegovi orginal ketridži oko 2 puta.Orginal ketridži su oko 1400din što je jako skupo ima rešenje da kupiš reseter za ketridže kojo košta oko 30 evra i on ti odradi posao samo što ga ja još nisam pronašao na teritoriji Novog Sada i Beograda.Našao sam taj reseter na Nemačkom sajtu pa sad gledam kako da ga nabavim evo ti adresa pa pogledaj kako izgleda http://www.octopus-office.de/ .Ja bi zamolio ako neko zna gde ima da se kupi Chip Resetter Canon PGI 525, CLI 526, IP 4850 u Srbiji da mi da adresu.

CANON Pixma IP 4850
Dali neko ima iskustva sa ovim stampacem , pre svega sa dopunjavanjem ketridza ?
Dali se mogu puniti i resetovati - i kako- ili sve zavisi od srece ? Hvala
Ja sam kupio baš taj štampač i baš su mi boje pri kraju raspitao sam se malo može se napuniti ovi njegovi orginal ketridži oko 2 puta.Orginal ketridži su oko 1400din što je jako skupo ima rešenje da kupiš reseter za ketridže kojo košta oko 30 evra i on ti odradi posao samo što ga ja još nisam pronašao na teritoriji Novog Sada i Beograda.Našao sam taj reseter na Nemačkom sajtu pa sad gledam kako da ga nabavim evo ti adresa pa pogledaj kako izgleda http://www.octopus-office.de/ .Ja bi zamolio ako neko zna gde ima da se kupi Chip Resetter Canon PGI 525, CLI 526, IP 4850 u Srbiji da mi da adresu.
I upravo sam našao kompatibilnie kertridže za ovaj štampač i to bez čipova evo i link pa pogledaj http://tonerdiskont.rs/ sutra zovem da poručim.

Sta se desava sa tim ketridzima koji su bez cipova , mogu tako da se stave u stampac ili se namontira cip sa starih ketridza ? Kareli javi kako si prosao sa kupovinom i kako se ponasa 4850 .

Sta se desava sa tim ketridzima koji su bez cipova , mogu tako da se stave u stampac ili se namontira cip sa starih ketridza ? Kareli javi kako si prosao sa kupovinom i kako se ponasa 4850 .

Treba samo da prebaciš čipove sa starih ketridža na nove i da odradiš postupak resetovanja it to je to.Sada će ti štampač pokazivati da su ketridži prazni ali će raditi normalno.

U `` SMILEINK-u `` ce za jedno mesec dana dobiti chip reseter za ketridze za ovaj stampac , cena oko 3600 .

Kad se isprazne do kraja pritisni i drzi cancel dugme 10 sec. To trajno ugasi taj dosadni brojac kolicine mastila.

kada treba drzati cancel dugme , kada prijavi da su skroz prazni , kada ih dopunim ili kada hocu nesto da odstampam posle punjenja ??? help

Ja jednostavno na limundo kupim kineski koji imaju čip i rade...

KAd udju u gresku i nece da rade onda pritisni i drzi :)

Nazad
Vrh Dno