Treba da nabavim multifunkcionalnu makinu za kancelariju, a za oko su mi zapale ove dve Canonove masine. Trenutno koristim jedan stariji model i to Samsung scx 5315f koja ima duplex print, copi, fax, ali u zadnje vreme ima problema sa stampom (duplira text prilikom stampe i kopiranja, tako sto se ispod odstampanog texta javlja slabiji otisak istog texta. Serviser je menjao prah u toneru vise puta, menjao je coronu na valjku, zatim i sam valjak i cistac, ali posle par dana normalne stampe opet ista prica) Zato i razmisljam da nabavim neku novu masinu i kao sto rekoh svidela su mi se ova dva Canonova modela.
Pitanje za sve one koji imaju ove modele, kako su se pokazali u radu i posebno kako stoji stvar sa zamenom tonera ili njihovim refilom. Takodje ako neko zna kakav problem ima samsung koji sada koristim i da li to moze da se sredi, jer za sada u Kraljevu nisam uspeo da resim ovaj problm. Unapred zahvaljujem za svaki odgovor ili sugestiju. Kele 036
Pitanje za sve one koji imaju ove modele, kako su se pokazali u radu i posebno kako stoji stvar sa zamenom tonera ili njihovim refilom. Takodje ako neko zna kakav problem ima samsung koji sada koristim i da li to moze da se sredi, jer za sada u Kraljevu nisam uspeo da resim ovaj problm. Unapred zahvaljujem za svaki odgovor ili sugestiju. Kele 036