Šta je novo?

Canon MF4550d ili 4580dn iskustva

kele062

Cenjen
Učlanjen(a)
09.02.2012
Poena
151
Treba da nabavim multifunkcionalnu makinu za kancelariju, a za oko su mi zapale ove dve Canonove masine. Trenutno koristim jedan stariji model i to Samsung scx 5315f koja ima duplex print, copi, fax, ali u zadnje vreme ima problema sa stampom (duplira text prilikom stampe i kopiranja, tako sto se ispod odstampanog texta javlja slabiji otisak istog texta. Serviser je menjao prah u toneru vise puta, menjao je coronu na valjku, zatim i sam valjak i cistac, ali posle par dana normalne stampe opet ista prica) Zato i razmisljam da nabavim neku novu masinu i kao sto rekoh svidela su mi se ova dva Canonova modela.
Pitanje za sve one koji imaju ove modele, kako su se pokazali u radu i posebno kako stoji stvar sa zamenom tonera ili njihovim refilom. Takodje ako neko zna kakav problem ima samsung koji sada koristim i da li to moze da se sredi, jer za sada u Kraljevu nisam uspeo da resim ovaj problm. Unapred zahvaljujem za svaki odgovor ili sugestiju. Kele 036

Kupi novi originalni kertridz, serviser ima los toner i to te muci.
I ja sam sa smsungom imao istih problema dok nismo promenili snabdevaca a i sistem dopune.

Hvala to3o, i serviser je uporan da je problem u toneru, sada je dobio neki novi prah pa ocekuje da ce sve biti u redu. Videcemo, je bih voleo da je samo to u pitanju, jer ova masina zadovoljava u potpunosti sve moje potrebe za stampu.
U svakom slucaju i dalje sam vrlo zainteresovan za ova dva Canona, pa ako je bilo ko imao iskustva sa ovim modelima neka ih podeli sa nama i napise koju rec.

Mi koristimo Canon 4450 (nije bas tvoj). I mogu ti reci da toner 728 dopunjujemo kod istih ovih sto prodaju tonere za lasere. zadovoljni masinom i radom. Za sada sve 5.

Pozdrav.

Kele, pošto i ja tražim MF4580 već 2 meseca i ne mogu da ga pronađem (kažu da se trenutno ne uvozi), ukoliko ga negde iskopaš, javi.
Inače za Canon-ove MF štampače samo pohvale, pošto imamo jedan u upotrebi.

Pestkiller, pogledaj na EMMI-ju, oni ga navodno imaju i isporuka je 5-10 dana, dok je za druge proizvode 72 casa, sto mi govori da ga verovatno nemaju na lageru vec ga naruce ako ga neko zaista zeli.
Za Strelu, hvala na odgovoru, a interesuje me da li koristite samo originalne tonere ili ih punite, pa ako je ovo drugo koliko kosta punjenje i koliko kopija moze da se izvuce sa takvim tonerom, jer original navodno izvuce 2100 kopija sa 5% pokrivenosti (naravno inicijalni toner je mnogo manjeg kapaciteta pa me interesuje moze li da izvuce do 1000 kopija)
Pozdrav iz KV

Pestkiller, pogledaj na EMMI-ju, oni ga navodno imaju i isporuka je 5-10 dana, dok je za druge proizvode 72 casa, sto mi govori da ga verovatno nemaju na lageru vec ga naruce ako ga neko zaista zeli.
Hvala na preporuci. Već sam bio poručio od WinWin-a (to je isti vlasnik) i od njih sam dobio odgovor da nemaju i ne mogu da ga nabave.

Nazad
Vrh Dno