Šta je novo?

Call Of Juarez

Učlanjen(a)
03.10.2005
Poena
379
920897_54673_front.jpg

By: Ubisoft, Techland
Genre: Historic First-Person Shooter
Release Date: Sep 5, 2006

Screenshots : http://www.pcigre.com/component/option,com_gallery2/Itemid,61/?g2_itemId=17878

Prvi utisak : Za sada samo demo, i to na nemackom :S ... U sustini i nije lose uopste ... Malo sunjanja, malo pucnjave, kradje konja, jahanja, veranja, skakanja ... Posto je demo mala doza, nije me smorilo ... Nije savrseno, ali nije ni lose sve u svemu ... Grafika vrlo vrlo dobra, Chrome engine koliko mi se cini, i to heavily modified ... Sjajan Depth Of Field, nikad detaljnije senke nisam video. Na max detalja performanse i nisu za pohvalu (doduse jos nema profila za CoJ u Forceware drajverima koji bi ubrzali SLi mod) .... Overall Ocena 7.5/10

Prilozi

• Call Of Juarez 09.JPG
    Call Of Juarez 09.JPG
    150.5 KB · Pregleda: 122
  • Call Of Juarez 14.JPG
    Call Of Juarez 14.JPG
    285.7 KB · Pregleda: 154
  • Call Of Juarez 25.JPG
    Call Of Juarez 25.JPG
    445 KB · Pregleda: 192
  • Call Of Juarez 37.JPG
    Call Of Juarez 37.JPG
    349.4 KB · Pregleda: 236
  • Call Of Juarez 16.JPG
    Call Of Juarez 16.JPG
    165.6 KB · Pregleda: 147
Poslednja izmena:
Aahaha, pre nekoliko sati si stavio demo da se skida, a vec si uspeo da probash igru i da je ocenish :D LOL :D

Daj bre, ne ocenjuj demo! Inace, super što si obavestio za ovo. Ljubitelj sam Vesterna, a ovo je nešto što će izgleda biti najozbiljnije u tom podžanru.

driver je napisao(la):
Aahaha, pre nekoliko sati si stavio demo da se skida, a vec si uspeo da probash igru i da je ocenish :D LOL :D

Pa, mista, napisao sam First Impression, a i ovo je demo, ne traje dugo :p

"Ubisoft also announced that the game will be coming to an unspecified next generation console, and because the company wants to launch the console and PC versions simultaneously in North America, the game is now delayed until 2007."....

UbiSoft bas nas ubi soft :)

Poslednja izmena od urednika:
ma sjajne su te konzole

I sjajne pare donose :D

@Agilni

Da vidim kako ćeš ti ocjeniti demo kada ga probaš na svom 6600GT-u?

Pa otprilike bi se na 6600gt-u fps kretao od 10 do 25 na 1024 i max. detaljima bez AA/AF. U outdoor zoni bi bilo i gore.

starac je napisao(la):
Pa otprilike bi se na 6600gt-u fps kretao od 10 do 25 na 1024 i max. detaljima bez AA/AF. U outdoor zoni bi bilo i gore.

Kao da moram da igram na max detaljima da bih uživao... Osim toga, nije više 6600 ;)

Svejedno. Smanjivanje detalja ne pomaže puno. No dobro, demo je u pitanju, valjda će popraviti stvar?

Skinuo sam demo, ali kad pokusam da ga unzip-ujem pojavi mi se poruka da je fajl ostecen. Postoji li resenje za ovaj problem?

Prilozi

• untitled 1.jpg
    untitled 1.jpg
    72.7 KB · Pregleda: 81
  • untitled 2.jpg
    untitled 2.jpg
    30.6 KB · Pregleda: 65
Ja sam probao demo na 6600gt i radi ok i izgleda dosta dobro neznam koji je fps jer nemam pojam kako to da vidim ( iskreno i za**leme) ali demo ne secka i ide dosta dobro.

Pa mogao si reći na kojim postavkama si probao? Fps možeš vidjeti sa Fraps-om.

Evo probao sam demo pa da kazem svoje utiske...
Igra je poprilicno zahtevna u 1024 max za moju kartu (x700) su med detalji, zvuk cesto baguje, ucitavanja su izuzetno duga sto iritira, a sama igra ko igra je KRS. Atmosfera je ravna nuli, vasi protivnici se krecu ko sifonjeri tako da mislim da cu ovaj naslov da zaobidjem

@.:GoRaNStEin:.
Ako znas da resis problem podeli to znanje sa svima. Ja sam skinuo setup kao .exe fajl i nisam imao nikakvih problema

Poslednja izmena:
Posto se sirom interneta ljudi uglavnom zale na performanse u demou, uradio sam mali test ... Podesio sam sve na max, pri rezoluciji 1280x1024.

Startovao oba nivoa, i na samom pocetku, bez ikakvog pomeranja misa i pritiskanja WASD tastera, uradio screenshots pomocu FRAPS programcica sa integrisanim frejmrejtom na istima (samo sacekao malo da nestane crni prozor sa Objectives). Ako zelite, uporedite, ali definitivno nesto najzahtevnije sto se pojavilo u poslednje vreme.

Poslednja izmena:
Ljudi pa ovo kod mene nece da radi preko 20fps ni na apsolutnim low podeshavanjima u najmanjoj rezoluciji - 6800gs! Ovo je bolesno zahtevna igra... :zgran:
Kada stavim sve na max fps pada do ispod 10. Koja je fora da je 1024x768 najmanja rezolucija?!
Ne znam, pitam se jel ovo svima tolko zahtevno ili meni neshto ne valja, evo jedan lik na oficijelnom forumu za igru kaze da njemu sa 6600gt radi na 50-60fps na medium podeshavanjima... WTF??

Dobro izgleda, ali ne toliko dobro. Loše je optimizirano.
A prozori su katastrofa.

Nazad
Vrh Dno