Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

Ispravi me Serbian91 :) pa da editujem poruku da ne napadam coveka bezveze :)
Bio sam ubedjen da je ovo black ops :) Auuu bre pa dokle vise, *****ace ramba i rokija :D

Poslednja izmena:
@ Gorth

Makar procitaj sta pise u linku iz prvog posta ... Ovo nije vezano za Black Ops .

Evo izašli prvi screenshot-ovi: :d:d:d

Prilozi

• COD serbia.jpg
    COD serbia.jpg
    50.8 KB · Pregleda: 788
Dok god ljudi kupuju. Zanimljivo je da i kod nas u Srbiji ljudi nikada nemaju za original igre ali kada su Kodine u pitanju para se uvek nađe. Patetično!

I gume se prodaju :d

"Next year's Call of Duty will be a first-person shooter."

o_rly.jpg

Activision je po meni mnogo bolje odradjivao posao, ako ga budu pravili ovi iz black opsssss-a bice upssss....

"Next year's Call of Duty will be a first-person shooter."

to su naveli jer je bilo priche da ce mozda biti third person... pa cekajte zasto bi prestajali da izdaju igru koja se prodaje kao blesava? ko se danas tome jos cudi? a igra jeste zabavna ako dovoljno spustis kriterijume, a i nije da ima neku konkurenciju realno :(

Zar ovde nikome ne nedostaje vise ono vreme kada su nastavci bili prava retkost i kada su se svi mahom trudili da izbace nesto novo i originalno! Mislim ok, CoD je zabavna igra, ali dokle vise sa tim kilometarskim nastavcima koji idu u nedogled... :smoke:

Tipicno americki, dok pravi pare stancaj ga dok idu pare i menjaj minimalno. Tipicno za serije , razvuku seriju na pedeset sezona vec smore sve zivo.

Sta nece Infinity Ward da pravi, oni su pro... ovako ako neko 3. mogu da z***** celu fransizu.

Pa koja bi bila razlika da naprave istu igru, a nazovu je drugačije?
Da li se zove CoD ili ŠžČ meni uopšte nije bitno, samo da održe kvalitet na određenom nivou. Ne znam da li se neko posle igranja četvorke (ili pre) bunio što produžavaju serijal (jer i 4 dela je ipak prilično obimna franšiza u brzom svetu gejminga)?

Pa razlika bi bila u tom što bi morali da spucaju duplo ili više para u marketing nego što to rade sada da bi se ta nova franšiza prodala kao CoD. Call of Duty ime je isuviše "slavno" da bi se zezali i menjali ga.

To koliko bi njih koštalo, mene kao korisnika uopšte ne zanima, pošto bi mi opet naplatili 50 evra ili dolara, odnosno 35 funti :)

Znači iz ugla korisnika gledano, ako naprave istu igru i nazovu je drugačije - nema nikakve razlike.

pa ima razlike :) da zamislimo da krenu sa novim serijalom, znachi da i pored ovolike kampanje morali bi da uloze jos vise para u reklamu, morali bi igru jos vise da spuste i priblize masama, sto bi reklo i kvalitet bi sigurno isao jos dole :) ako je to ikako moguce, ali nas oni iznenadjuju svake godine :D

mada opet, mozda bi isli pametnije, mozda bi gledali dugorocnije, pa bi zaista pravili nesto novo i kvalitetno bar u dva nastavka pa bi onda usledio isti scenario koji i sada gledamo :)

Dakle, slažeš se da suštinski nema razlike, pošto ni ti ni ja ne znamo da li bi oni to uradili bolje ili gore. :p

Samo, znaš, niko ne pravi igrice samo zato što voli da se igra! Prava kombinacija je kada se nađu u priči ljudi koji obožavaju da se igraju, a skoro isto toliko vole i pare (i još ako uz to znaju i da upravljaju projektima, pa onda to ne potraje večnost - super!) :D

А што људима смета ако излази нови COD? Игра пружа добру акцију, забаву, и напуцавање - све оно што је потребно. Све док успе да одржи квалитет на нивоу нек иду и до 70 наставака што се мене тиче. Назив игре заиста није битан, да ли ће то бити COD или нешто друго.

^ Word.

Mislim, CoD nikada nije bio baš DeusEX ili Fallout. Priča je tu da isprati silinu akcije, koliko mora.
Tjah, voleo bih i ja da se u svim igrama više pažnje posvećuje storyline-u i karakterima, ali CoD je ipak pravi brain->off :)

А што људима смета ако излази нови COD? Игра пружа добру акцију, забаву, и напуцавање - све оно што је потребно. Све док успе да одржи квалитет на нивоу нек иду и до 70 наставака што се мене тиче. Назив игре заиста није битан, да ли ће то бити COD или нешто друго.

Slazem se u potpunosti, ime je totalno nebitno. Nego nekima se ne svidja ni to napucavanje, kad izadje FPS igra uvek ce biti onih koji prigovaraju zasto nema neku bolju pricu, i obrnuto npr. kod RPG-ova pricaju kako ima mnogoooooo teksta i citanja pa se zamaraju. Jednostavno je ljudi, igramo igre koje nam se igraju, niko Vas ne tera da lupate po misu kako bi ubili jos samo jednog protivnika pre spavanja ili odradili jos samo jedan quest ili ...

Pa razlika bi bila u tom što bi morali da spucaju duplo ili više para u marketing nego što to rade sada da bi se ta nova franšiza prodala kao CoD. Call of Duty ime je isuviše "slavno" da bi se zezali i menjali ga.

upravo tako....to bi bilo kao i kada bi od koka kole trazili da promeni ime:)

ma samo neka izlaze. sad sam zavrsio black ops. extra! bas prijatno prekraceno vreme. do skoro smo cekali po 6 meseci na neki fps a sad su ih zaredjali nekoliko i bas lepo od njih. :)

ma sad je red opet ww2 da odrade! hocu ww2 :| hocu nastavak cod2 :)

ma sad je red opet ww2 da odrade! hocu ww2 :| hocu nastavak cod2 :)

Što se WW2 sage tiče, United Offensive je najbolji deo. Dvojka je već bila znak početka pada kvaliteta serijala, previše "galame" u singlu, uveli su RH i MP je korak unazad u odnosu na UO. Slučajno ili ne, poklapa se sa dolaskom core tima (IW) na konzole...

upravo tako....to bi bilo kao i kada bi od koka kole trazili da promeni ime:)

Pa i CC je sličan trešić. :)

Poslednja izmena:
Što se WW2 tiče čekamo Red Orchestra 2, to je barem svima jasno :)

Nazad
Vrh Dno