Šta je novo?

Call of Duty Modern Warfare 2 PS3 clan recruit

youthmc

Cenjen
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poena
154
Molim sve zainteresovane clanove foruma koji imaju ovu igru na PS3 da se pridruze mozda prvom srpskom klanu u ovoj igri. Otvorio sam novu temu iz razloga sto zelim da se ovde prijave svi zainteresovani, ovde cemo se dogovarati i organizovati. Zamislio sam da svaki clan klana treba da ima odredjenu ulogu, tj ako nekom vise lezi snajper moze da bude snajperista u timu itd.

Ova tema ce nam sluziti kako bi se dogovarali oko svih detalja vezanih za klan:

Vreme kada cemo igrati
Ko je sta u timu
Predlozite kako da se klan zove
Ako neko poznaje nekog u dijaspori a da je srbin i ima ovu igru ostavite njegov PSN ID i pitajte ga da se pridruzi klanu.

Bilo bi dobro da svako ko se pridruzi klanu napravi novi psn account, koji ce mu sluziti iskljucivo za MW2 i za nas klan, kako bi bili sto organizovaniji i kako bi u friend listi imali samo nase clanove.

Poslednja izmena od urednika:
uskoro kupujem igru i sigurno cu zaigrati u klanu.
moj sadashnji PSN ID je milan_buljigic
bilo bi lepo da chlanowi ostave i msn adrese.
moja je [email protected]

Poslednja izmena:
Super predlog ubacujem te u msn listu. moj msn je [email protected], kada se skupimo svako ce napraviti novi acc, do tad cu te ubaciti na friend listu pod ovim.Hvala sto si se prikljucio, brzo nabavi igru odusevices se pa se vidimo i tamo i ovde, kada se pridruzi jos clanova ima lepo da se organizujemo i da razbijamo.pozz

Nemojte klanove keve vam :d

Hahah svi pokusaji pravljenja klanova su se neslavno zavrsili... :D

U MW2 nema mogucnosti pravljenja klanova . . . ? Stigla mi je igra , ali dzojstik mi tek stize u ponedeljak :( . . .

Poslednja izmena:
Što mora nov nalog da se pravi?

Mogu i na postojećem svi iz klana da budu na frend listi.

Pa ne mora ti ostavi svoj, ja cu da uradim sebi novi cisto iz preglednosti gde cu imati samo vas iz klana u listi, cisto estetski meni ce biti lakse da se snadjem, ko ne zeli da pravi ne mora nista nije obavezno.

U MW2 nema mogucnosti pravljenja klanova . . . ? Stigla mi je igra , ali dzojstik mi tek stize u ponedeljak :( . . .

Da znam da nema, ali kao tim mozemo da se skupimo kreiramo igru i igramo protiv ostalih klanova kojih ima mnogo, znaci invite sve iz klana svi sa istim clan tagom i udri eto ti klana, znaci samo se lepo skupimo dogovorimo. i igramo. Sto se tice klanova pogledaj malo na youtubu i videces kako funkcionise to sve.pozz i da sta bi na kraju jel imas igru jesi in ili out?

Hahah svi pokusaji pravljenja klanova su se neslavno zavrsili... :D

Imas li igru i zelis li da se prikljucis tom pokusaju?

Ako nemas i neces postuj u temi koja uopsteno govori o igri, a ne ovde, posto ovde zelim da skupim ljude koji zele da urade nesto dobro i orginalno ili da propadnu pokusavajuci, kao sto kazes.

Cekam odg mozda se i nece neslavno zavrsiti probaj.pozz

Nemojte klanove keve vam :d

Ova igra se kupuje zbog MP, a ja zelim da igram sa svojim ljudima, znam da zvuci trulo klan i tako to ali zasto da ne to se radi u svim MP igrama, imam zelju posto je ovo igra koja ce se i te kako igrati i nova je zelim da imam srpski klan da pokazemo sta znamo ili ne znamo. In or Out?

Imam igru , ali nemam dzojstik :) . Dzojstik stize najverovatnije u ponedeljak .

Ime klana . . . Hm ... najlogicnije bi bilo Benchmark Serbia , ali prosli klan pod tim imenom se nije lepo proveo :d . Serbian Eagles :) ?

Sto se tice klase , najvise mi odgovara snajperista . . .

Sve je to lepo sto se trudis, ja sam samo dao duhovitu opasku, nisam zeleo da te uvredim. I nazalost nemam igru, tako da ne mogu da probam. Samo jos jedna stvar, ne pisi tri posta zaredom, postoji opcija da dodas nesto u post ako si zaboravio. :wave:

Hehe, klan! Au! Sa srecom! ;)

Molim sve one kojima je ovo glupo,smesno, retardirano i ne zele da se prikljuce da ne daju komentare i postove, ovo je tema iskljucivo za clanove i zelim da ovde postuju samo clanovi i to u vezi klana nista offtopic za to je druga tema. Svi koji zele mogu naravno da citaju postove. Ako se prikljucujete ostavite svoj msn,psn id.Unapred zavalan pozz svima

Sve je to lepo sto se trudis, ja sam samo dao duhovitu opasku, nisam zeleo da te uvredim. I nazalost nemam igru, tako da ne mogu da probam. Samo jos jedna stvar, ne pisi tri posta zaredom, postoji opcija da dodas nesto u post ako si zaboravio. :wave:

Nisam se uvredio naprotiv, zao mi je sto nemas igru, cim je nabavis i ako je budes uzimao cekamo te,svi su dobrodosli. Hvala za savet za dodavanje u post nisam obracao paznju. I uzimaj igru vrh je!!!

Hehe, klan! Au! Sa srecom! ;)

Hvala najlepse.

Ako neko ima predlog za ime tj.tag neka stavi, napravicemo listu pa cemo izglasati.

Predlazem da se klan zove "Braca bez gaca" ili BULJA - "Belosvetsko udruzenje ljubitelja alkohola". :d

Cekaj kako cete klan praviti ako gore neki kazu da nema tu opciju uopste ? :D

Poslednja izmena:
a chek nema ono kao u kz,igranje protiv drugih klanova,turniri..?

@youthmc
kako zamishljash da sve funkcionishe kad mw2 nema opciju pravljenja klana?

funkcionisace na osnovu poziva, ne moze drugacije...

bash bzvz shto nisu napravili foru kao u kz sa klanovima... :(
a jel postoji mogucnost da u igri stavim prefix,jer ne bih da pravim novi acc.

Hehe, clan da se organizuje,a ni nema opcije za pravljenje istog. :d
Mi nismo mogli da se organizujemo kad je bilo sve full za clan meceve uradjeno.
Al ajde mozda ste vi bolji organizatori, sa srecom. :)

Postoji Clan Tag sto je dovoljno. Nije potrebno da se pravi nov PSN nalog, naranvo.

E javite ovde kako vam ide protiv nOOlifera. Bas me zanimaju vase reakcije. Jer necu biti ucesnik vec samo najvijac/posmatrac sa strane. :)

Hvala za podrsku Marli, uzvracamo navijanjem za vas u KZ go go go!!! Prefiks je naravno dovoljan tj. tag koji ce biti SRB mislim da je to prikladno, niko ne mora praviti novi acc dao sam predlog misleci da ce vam biti malo lakse ako imate puno prijatelja, ja cu napraviti novi acc i lepo cu vas imati sve tamo i pozivati iz igre. znaci stavite svi SRB kao tag, i igrajte sto vise kako bi otkljucali sto vise stvari trebace nam.

Znaci za sad u klanu imamo sedmoricu, spojicu vas sve na preko psn-a. pa bi ovih dana mogli da probamo.

Poslednja izmena:
Danas smo prvi put igrali kao klan bilo nas je devetorica, sve funkcionise ekstra, i bili smo super. Moj MW2 acc je Srpski_General pronadjite me a ja cu vas spojiti sa ostalima iz klana.

Jel vam Syma igra ? :d

odlicno ajde posto sam upao u igru sa GEneralom...ajde neki klan war da organizujemo imamo lepu ekipu...odredimo ko ce da bude lider......itd...inache ako jos neko igra nek me add symasrb

odlicno ajde posto sam upao u igru sa GEneralom...ajde neki klan war da organizujemo imamo lepu ekipu...odredimo ko ce da bude lider......itd...inache ako jos neko igra nek me add symasrb

igram kako ne :D da se pohvalim medju boljima sam.....

Srpski General.. Syma kida... u sta sam se to upustio, dal' da otkazem narudzbinu :D

Sinoc mi drug rece da po brzini i tempu MW2 vise lici na KZ2 nego na prvi MW, odnosno da je malo sporiji.

Jel to tacno?

Nazad
Vrh Dno