Šta je novo?

Call of Duty Modern Warfare 2 PS3 clan recruit

Koji vam je prosek godina ? 14 ? :D

E pa kad se vec svi zanimate klan ekstra napreduje, danas smo ceo dan bukvano igrali. da syma igra i koliko sam video igra jako dobro, i ja Srpski_General hahah igram odlicno svi koji su igrali samnom to mogu da potvrde kako u Team Deadmatchu tako i u free for all posto smo danas igrali prijateljsku medju nama i nek kazu ljudi kako je bilo. Ekipica nam je odlicna sve vise ljudi igra i to konstantno, pricamo,zezamo se i dobri smo bicemo jos bolji. Sutra uzimam headset posto svi sa kojima sam igrao imaju. Za one koje zanima moje ime je Aleksandar Krnic imam 23 godine, inzinjer sam informacionih tehnologija tek diplomirao. Ljudi su ekstra prihvatili ovaj "klan" i ima nas iznenadjujuce mnogo, za prosek godina ne znam, ali danas sam igrao sa ljudima koji imaju decu tako da... Moj novi mw2 acc znaju svi, tako da ko me nije dodao u FL nek me doda pa se vidimo online.

Kako ste igrali, medju sobom, ili ste svi negde upali? Jeste probali kako radi kad neko od vas (i sa kolikim uploadom) napravi server? Ima li ono kao u KZ2, da kad udjem u igru vidim ko igra od mojih prijatelja i da im se pridruzim?

Brz offtopic molim vas, kakva je igra raspravljajte na drugoj temi. Borise probali smo free for all sve srbi i neko je kreirao od nasih igru bez laga je islo i svi su imali headset i pricali tako da sto se toga tice nema problema. Ajde cekamo te.pozz Danas cu postaviti psn id svih clanova pa da se medjusobno povezete.pozz

Poslednja izmena:
E pa kad se vec svi zanimate klan ekstra napreduje, danas smo ceo dan bukvano igrali. da syma igra i koliko sam video igra jako dobro, i ja Srpski_General hahah igram odlicno svi koji su igrali samnom to mogu da potvrde kako u Team Deadmatchu tako i u free for all posto smo danas igrali prijateljsku medju nama i nek kazu ljudi kako je bilo. Ekipica nam je odlicna sve vise ljudi igra i to konstantno, pricamo,zezamo se i dobri smo bicemo jos bolji. Sutra uzimam headset posto svi sa kojima sam igrao imaju. Za one koje zanima moje ime je Aleksandar Krnic imam 23 godine, inzinjer sam informacionih tehnologija tek diplomirao. Ljudi su ekstra prihvatili ovaj "klan" i ima nas iznenadjujuce mnogo, za prosek godina ne znam, ali danas sam igrao sa ljudima koji imaju decu tako da... Moj novi mw2 acc znaju svi, tako da ko me nije dodao u FL nek me doda pa se vidimo online.

Dodajem ja popodne pa se vidimo

Stigao je dzojstik :) . Ako je neko zaintersovan da igramo spec-ops , slobodno dodajte moj PSN :)

extra samo i ja da ubodem sluske i mic i bice extra ali je glupo sto smo se svi drali
p.s odlican tandem ja i BOBI on raflanlu ja snip i przi....

Kakve ste vi to patriote ? Igrate igru u kojoj je nas bratski narod predstavljen kao teroristi. :p
Ladno su je zabranili u Rusiji. :)

Obuzeo me hype brate. :(

Kupio sam headset plantronic explorer 390 radi cool ja mislim, Symo kako si me cuo danas? Jel se dobro cujem ili prekida? Sutra od 12 ko moze nek igra bice dosta nasih posto je neradni dan, ja cu igrati sem da me nesto ne spreci, tako da ko moze nek igra,malo da udjemo u free for all nas tim pa da malo prostudiramo mape i razradimo taktiku gde,ko,sta ima nas dovoljno i svi su se solidno levelovali tako da vec polako krecemo da razradjujemo plan za svaku mapu ko sta radi itd. ako se slazete naravno. Treba da se uvezbamo posto sam u kontaktu sa momkom iz S2K (http://www.youtube.com/watch?v=T8hscrp-mDM) klana treba da se dogovorim sa njim pa da igramo protiv njih za par dana ali otom potom sve cu vam javljati.I da treba mi neko ko ima malo umetnickog duha da nam odradi neki cool grb, trenutno radim na tome da imamo nas forum.pozz

e mrzi me da citam cujes se lepo kad pricas ali nekad te uopste ne cujem a vidim da pricas dobro te cujem samo nemoj brzo da pricas moram i ja neki headset da nabavim nema svrhe owako el bi mogle neke sludze sa USb priklkljucikom da rade.?

Ma nemoj USB slushke da uzimash,imash bluethoot kineske za 1200din.

Bilo bi lepo , zar ne , SRPSKI_GENERALE :)

Obecao si forume , svaki dan partije protiv drugih klanova . . . a odigrali ste jednu ili dve partije . . . :)

igrali bez mene !!!!!!!!????????

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno