- Učlanjen(a)
- 22.09.2009
- Poena
- 349
Srpski General.. Syma kida... u sta sam se to upustio, dal' da otkazem narudzbinu![]()
Aj pusti decu da se igraju. Igracemo mi PES.
Srpski General.. Syma kida... u sta sam se to upustio, dal' da otkazem narudzbinu![]()
Sinoc mi drug rece da po brzini i tempu MW2 vise lici na KZ2 nego na prvi MW, odnosno da je malo sporiji.
Jel to tacno?
igram kako neda se pohvalim medju boljima sam.....
:laugh:
ajd poshto kazhesh da si medju boljima koliki ti je K\D?
hahaha....Jel se tako obracas Generalu ?![]()
Sinoc mi drug rece da po brzini i tempu MW2 vise lici na KZ2 nego na prvi MW, odnosno da je malo sporiji.
Jel to tacno?
*** skoro pa jeste
A zasto je to losa stvar ?
E pa kad se vec svi zanimate klan ekstra napreduje, danas smo ceo dan bukvano igrali. da syma igra i koliko sam video igra jako dobro, i ja Srpski_General hahah igram odlicno svi koji su igrali samnom to mogu da potvrde kako u Team Deadmatchu tako i u free for all posto smo danas igrali prijateljsku medju nama i nek kazu ljudi kako je bilo. Ekipica nam je odlicna sve vise ljudi igra i to konstantno, pricamo,zezamo se i dobri smo bicemo jos bolji. Sutra uzimam headset posto svi sa kojima sam igrao imaju. Za one koje zanima moje ime je Aleksandar Krnic imam 23 godine, inzinjer sam informacionih tehnologija tek diplomirao. Ljudi su ekstra prihvatili ovaj "klan" i ima nas iznenadjujuce mnogo, za prosek godina ne znam, ali danas sam igrao sa ljudima koji imaju decu tako da... Moj novi mw2 acc znaju svi, tako da ko me nije dodao u FL nek me doda pa se vidimo online.
A shto mi onda trazhish Uncharted 2 gde je Kiza glavni negativac???Kakve ste vi to patriote ? Igrate igru u kojoj je nas bratski narod predstavljen kao teroristi.
Ladno su je zabranili u Rusiji.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari