Šta je novo?

Call of Duty: Black Ops 7

Demarcus Cousins Sport GIF

7 > 6

Cordis die.

Mene smaraju ovakve pucačine. Sve se svodi na trči i pucaj.

Rekonstruišu prethodni deo i eto novog cod-a.

Call of Duty: Black Ops 7 has had a disappointing European launch. Its opening week sales are 63% below what Battlefield 6 managed during its debut week in October.

Based on our estimates, the game is also down by more than 50% over last year’s Call of Duty: Black Ops 6.

Kada bude ovako u godini kada ne izadje dugo ocekivani Battlefield to ce onda biti prava lekcija za Activision.

Ma dosadio vise COD, sve isti kalup godinama, nista novo. Ne igram ga vise ne znam ni ja od kog nastavka

Call of Duty: Black Ops 7 has had a disappointing European launch. Its opening week sales are 63% below what Battlefield 6 managed during its debut week in October.

Based on our estimates, the game is also down by more than 50% over last year’s Call of Duty: Black Ops 6.
Šta su mislili da će pored BF6 da im prođe ona papazjanija, jeste da HC igrači su ludi i igrali bi i 50 igrana istovremeno, ali budimo realni treba prvo igra da je dobra.

Inače ja ne igram od BO2 (2012) 😂 , igrao sam SP kampanju i shvatio koje je smeće sa lošim dizajnom nivoa.

Pukao je COD odavno, jos pogotovu sada kada je izasao BF6, kome ovo nije ni prici.
Nekada je bio dobar, sada ga gura samo ime i nista vise

Vrh Dno