i to ne da stuca nego rastura, probao sam pagefile ni sa njim nece da radi...prosli aw je radio kad se napravi pagefile, ovaj nece nikako, ne mogu pokrenuti kampanju koliko stuca...
A ti jos imas gtx 970Znaci moja radeonka bi se spalila od muke da pokrene BO3, hahaha
Da ne igram na HD rez mozda nista osim fife novo ne bih pokrenuo kako treba
![]()
Iskreno ja bi im dao Nobela za ovo sto su uspeli da naprave od Quake 3 engine-a, te isto prodaju svake godine za 60e.
Idemoo Borat looodddinica najbolja igra godine zurkaaaaa :banana::banana:
Radice bolje ako pustis ovo u pozadini igre, znaci ne moz vjerovat
hotfix je resio zauzece CPU, jedino sto save pozicije odu u nepovrat.
Konacno se skinulo, updateovalo i najzad probao. Igra radi OK, vsyncovao na 60, 1080p, 110% rend res, sve "do kraja" sem shadowmaps i textures koji su na high. Cak i sa texturama na Extra radi skoro isto samo po nekad trzne, verovatno zbog nedostatka memorije, pa sam zbog fluidnosti vratio na high.
Igra definitivno izgleda bolje nego AW, ima gomilu volumetrijskog osvetljenja (koje moze da ubije slabije graficke karte) kao i sasvim prisotojan motion blur za kameru i objekte. Singleplayer je dosta zahtevniji od multija, a zombije tek treba da probam zbog koji najvise i uzeh igru.![]()
Lepo je subjektivan pojam, ja sam pre svega govorio o tehnickim karakteristikama i naprednijim efektima koji u vecini slucajeva nisu postojali u AW.
igra je na momente lepa, nista bolje od aw, a daleko od lepe grafike...http://www.guru3d.com/articles_page..._graphics_performance_benchmark_review,4.html ako je tebi ovo lepo, onda brate se drogiras, igra ima momente lepote, nista posebno
http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/call-of-duty-black-ops-iii-test-gpu.html jos nekih testova, strasno koji port, ovde ce trebati opet 20 zakrpa da naprave nesto normalno na kraju...
Pogledajte prilog 183765 ovo je ok grafika ali daleko od necega sto je boom
Ladno ljudi kupuju ovo (pre)reciklirano djubre pa jos budze kompove da bi videli grafiku iz 2008. u 60 fps![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari