Šta je novo?

Call of Duty: Black Ops 2

S*****w je navodno izlecio igru, ceka se potvrda :)

Meni za ~20min. zavrsava skidanje pa javljam ..

*edit*

Kod mene za sada izgleda da sve sljaka kako treba.

Prilozi

• t6sp_2012_11_12_20_10_12_159.jpg
    t6sp_2012_11_12_20_10_12_159.jpg
    174.9 KB · Pregleda: 158
  • t6sp_2012_11_12_20_10_40_522.jpg
    t6sp_2012_11_12_20_10_40_522.jpg
    297.3 KB · Pregleda: 151
  • t6sp_2012_11_12_20_11_52_498.jpg
    t6sp_2012_11_12_20_11_52_498.jpg
    500.5 KB · Pregleda: 190
Poslednja izmena:
Kazem ja da je TO TO :)
super...jos samo da skinem 16 gb :)

Odnos sidera i licera : 35:6980 :d

Hvala Ocz na informaciji,ja taman poceo da skidam,sa ovim mojim brzim internetom i protokom 1.5mbs :d:d

@OCz, ovi novi nvidia 310.54 beta drajveri su vidim izbaceni zbog CoD BO2 i AC3, jesi probao njih? Ja jos nemam igru, ali drajveri ovako rade ok sa drugim igrama, pa ako nisi stavio, probaj sa njima.

Jok, nije do drajvera, probao sam tj. stavio sam 310.54 (pre toga je bio 310.33). Nisam siguran, ali cini mi se da je GPU usage dosta manji tj. da igra bolje radi sa poslednjim drajverima. Ne mogu da budem siguran posto je scena u helikopteru i mozda i tripujem. Prijavljuje GPU usage ~40%, zakucano na 60FPS. Tokom prve misije je GPU usage bio 80-95% da bi se dobilo 60FPS.

Jel su poradili malo na zvuku ili i dalje koriste jedne te iste samplove i filtere iz prethodnih igara?

Ja se samo nadam da je ovo poslednji u nizu klonova i da ce sledeci biti next-gen...jer evidentno je da cekaju izlazak novih konzola kako bi bilo sta promenili...

Ja se samo nadam da je ovo poslednji u nizu klonova i da ce sledeci biti next-gen...jer evidentno je da cekaju izlazak novih konzola kako bi bilo sta promenili...

Pitanje je koliko moze bolje graficki i sistemu igranja, sta vise novo smisliti?

Ima li neko ideju u kom grmu lezi zec?

Pokrenem SP, "radi" kursor 10-tak sec, i posle toga nista. Ne krene igra, ostane samo proces t6sp.exe.
Win7 X64 up to date, najnoviji drajveri, 10-tak instaliranih najnovijih igara koje rade savrseno normalno...

Pitanje je koliko moze bolje graficki i sistemu igranja, sta vise novo smisliti?

Od Kolodjutija stvarno ne moze bolje ni u grafickom smislu a pogotovo ne po pitanju gejmpleja koji je savrsen. Dvadeset miliona prodatih kopija u prvih mesec dana ce potvrditi to.

Moze bolje,povratak na stari dobri WW2 koncept,smorise vise ovi "modernworferi" :d

Armija braindead-ova vapi za ovakvim igrama.
Sad shvatam odakle Darabontu inspiracija za one njegove zombije u Walking Dead-u - covek pogledao snimak sa official release-a u Wallmart-u :d

Sad sam odgledao trejler na YT i malo nekog gameplay-a.. ovo je dno, kvazi futuristicki call of duty izlizan na svim poljima u strokavom endzinu :d A nekada sam se radovao kad krenem sa instalacijom cod-a, to je nestalo sa cod4 i waw, bas cu ovih dana da instaliram cod2 pa ako mi ne bude mnogo smetala grafika da igram bar krsten fps.

Poslednja izmena:
Nadam se 180 degrees rebootu, povratku na ww2...

Nije ni ww2 resenje ako ce da izbacuju unakazene kopije starih naslova koje ne traze ni promil skillova a ni gram mozga, i futuristicki fps moze da bude vrh samo ako se potrude a ne da u prodaju pustaju razna djubriva i da svake jeseni mora da izadje po jedan cod, otprilike kao farma ili dvor na pinku :d

Sad sam odgledao trejler na YT i malo nekog gameplay-a.. ovo je dno, kvazi futuristicki call of duty izlizan na svim poljima u strokavom endzinu :d A nekada sam se radovao kad krenem sa instalacijom cod-a, to je nestalo sa cod4 i waw, bas cu ovih dana da instaliram cod2 pa ako mi ne bude mnogo smetala grafika da igram bar krsten fps.

Ja sam se radovao samo MW2 posto me MW1 odusevio, ali ostavio mi mlaki utisak koji je jos dodatno srozao CoD:BO1 ali ipak je bio OK na momente, a MW3 sam na silu zavrsio od kojeg je samo BF3 kampanja gora koji nisam mogao da pređem dno dna... ma ne znam ni sam koji je gori ali MW3 krš živi.

Nijedna jedina kampanja cod-a mi nikada nije bila krs, sve su uvek pruzale dobru rolercoaster zabavu, neke manje a neke vise, a to sto je kvalitet inovacija u poslednjih 5 godina spao na najnize moguce grane i sve igre izgledaju i odigravaju se isto, je neka sasvim druga prica.

Kazu ljudi da je igra skroz heal-ovana al je bio problem jer je time zon onemogucavao igru da bude pokrenuta. Sad kad je i kod nas 13.ti trebalo bi da sljaka sasvim ok. Nisam probao, prenosim iskustvo sa jednog sajta.

Po mom misljenju ovo je mnogo bolje od warfightera, kog sam obrisao posle 15 min doduse
osim skriptovanih delova i pomalo ai brljotina, odlicna je
od jednog dela me podseca na c&c
odradjena je vrhunski sto se produkcije tice, doduse na to sam i navikao od coda
sjajan bo2, makar za sp
njoy (ukoliko vas ne nervira americki bs...kapiram da nas sve smara, ali i dalje peglamo)

stigoh do 50% DW-a moze neki SS cisto da vidim jel napredovala graficki igra ? :)

Naravno da nije, tj. jeste ali u promilima. Ja sam defaultno iskljucio SSAO jer previse potamni igru i teksture izgube na detaljnosti, dok je sve ostalo na high, 4xAA i uglavnom zakucano na 60 fps (bez vsynca jer u cod igrama pravi veliki lag), osim nekih bez razloga padova fps-a u nekim cutscenama, ali nije strasno. Na zvuku su konacno poradili ali realno nije nista spec, fov opcija postoji u igri sto je odlicno, lean, prone i sve ostalo kako treba. Svidja mi se sto moze da se radi custom loadout pre misija i tu odabiraju raznorazni dodaci za oruzja. U svakom slucaj tek sam poceo, posle one 2 prve losije misije, back to future i pocinje provod. :D

[YOUTUBE]J9Xftbc-a9k[/YOUTUBE]

Boles'

Verovatno ce sada zbog marketinga da ''optuze'' neke specijalne jedinice kako su odavali tajne i pomagali u razvoju igre :d :)

Vrh Dno