Šta je novo?

Call of Duty: Black Ops 2

Ima s uzivanjem da ga slistim za 3 sata i da ga zaboravim za 3 minuta! :p

meni se zeludac prevrce od "ozbiljnih igraca"... :smash:

cenim ovo nekih 5$ kao mw2 na amazonu nedavno, više od toga ne bih platio jer ne vredi.

Ima s uzivanjem da ga slistim za 3 sata i da ga zaboravim za 3 minuta! :p

Otprilike tako... isti princip kao i kod većine holivudskih blokbastera, nauživaš se u efektima, dobroj montaži, suraund zvuku i nasmeješ se ponekom dobro izvedenom one-lineru, ali do kraja špice zaboraviš šta je bilo na početku filma. Ovde je ista stvar, samo što traje malko duže i ti "pritišćeš" tamo neke dugmiće kad misliš da treba...

meni se zeludac prevrce od "ozbiljnih igraca"... :smash:

Slažem se. Svi nešto kake, a prećutkuju da su ipak slistili svaki COD, SP kampanju barem, a isto tako će biti i s ovim delom.

Jeste da se kvalitet lagano srozava od MW1, (barem SP, koji jedini i odigram) ali to su i dalje igre s visokim produkcionim vrednostima, gde je sve napravljeno tako s razlogom, da samo pičiš i roštiljaš, a mozak ti na otavi...
Ja se lično još uvek sećam par misija iz MW1 (Kad vodiš mladog Šepka i kad prvo osvajaš pa begaš s onog brda), dok se MW2 i MW3 kampanja uopšte ni ne sećam i mešam koja je koja, iako sam MW3 obrnuo pre nekoliko nedelja samo... Da me ubiješ da se setim neke misije, a kamoli da se setim iz kojeg je dela koja misija... BO se isto tako ne sećam uopšte. Jednostavno, iskustvo je sasvim solidno za one koji imaju realna očekivanja, ali je toliko plitko da je to strašno.

Ko hoće realan recoil oružja, damage sistem, taktički pristup bojištu, realniji al protivnika itd, neka se okrene malom broju naslova koji pružaju barem jedan deo svega toga... ili nek' se prijavi u vojsku, na paint ball itd...

Ova cela franšiza je arkada razbribriga za odmaranje mozga i taj posao veoma dobro radi... A to što dosta forumaša troluje s nekim svojim elitnim očekivanjima i iskaljuje svoj hard core gamer bes po ovakvim temama, tu je svaki dalji komentar suvišan...

Od svih tih COD-BF-BC-MOHA itd naslova, najviše mi se svideo Bad Company 2, jer je imao daleko najbolji sistem destrukcije okoline, imao je fantastične zvučne efekte i solidno izvedene likove s gomilom dobrog humora, koji je popunio praznjikavu i klišeiziranu priču. Sit sam se smejao tokom njihovih međusobnih svađa i komentara i... eto, to je ostavilo neki trajniji utisak na mene.

Od svih ovakvih igara, očekujem barem tako po neku novinicu i zadovoljan sam s tim, iako lično od pucačina najviše volim nelinearne sendboksi naslove s otvorenim pristupom bojištu, tipa FC itd, gde imam veću slobodu u načinu na koji želim da igram i gde me skripte ne kontrolišu na svakom koraku.

Zato pozdravljam što Treyarch hoće da uvede barem neke novinice i nadam se da će to ispasti ok, mada mi likovi deluju kao reciklirani iz prvog dela.

Svakako će da se obrne SP, a pitanje je samo da li će to iskustvo izbledeti posle 3 minuta ili će poneka scena i ostati malko duže u sećanju...

Poslednja izmena:
Ova cela franšiza je arkada razbribriga za odmaranje mozga i taj posao veoma dobro radi... A to što dosta forumaša troluje s nekim svojim elitnim očekivanjima i iskaljuje svoj hard core gamer bes po ovakvim temama, tu je svaki dalji komentar suvišan...
U potpunosti se slažem...

Trent Reznor komponuje? Interesantno. :)

Ovaj COD nikad nece dosaditi,uvek nabijen akcijom to se trazi :D

Ta-daa ,)
2a20b26578.jpg

Poslednja izmena:
Stvarno jadni mi sa ovako slabim procesorima :d

eto ja se nadam da ce biti balansa kao u bo1, a i mape su bile sasvim solidne :p

zna li se hoce li biti dedi servera ili ne

eto ja se nadam da ce biti balansa kao u bo1, a i mape su bile sasvim solidne :p

mape su mi bile dno dna, igrao sam nuketown 24/7...
stvarno se nadam da mape nece biti ni nalik ovima iz prvog dela...

A to što dosta forumaša troluje s nekim svojim elitnim očekivanjima

Biti elitista je sjajno. Procenjuješ stvari na osnovu svojih čula i inteligencije u potrazi za više zadovoljstva.

Ovo je iz Šopenhauerovog eseja “On Books and Writing”:

The art of not reading is a very important one. It consists in not taking an interest in whatever may be engaging the attention of the general public at any particular time. When some political or ecclesiastical pamphlet, or novel, or poem is making a great commotion, you should remember that he who writes for fools always finds a large public.

One can never read too little of bad, or too much of good books: bad books are intellectual poison; they destroy the mind.

In order to read what is good one must make it a condition never to read what is bad; for life is short, and both time and strength limited.

Što za igre može da postane:

The art of not playing is a very important one. It consists in not taking an interest in whatever may be engaging the attention of the general public at any particular time. When some FPS or TPS, or RPG, or MMORPG is making a great commotion, you should remember that he who designs games for fools always finds a large public.

One can never play too little of bad, or too much of good games: bad games are intellectual poison; they destroy the mind.

In order to play what is good one must make it a condition never to play what is bad; for life is short, and both time and strength limited.

:p ,)

Poslednja izmena:
^ Opet ti Colt za pesimizmom, apsurdizmom i nihilizmom. Sopenhauer, Kjerkegor i naravno Nice... :p Ja ti vec rekoh da je pojam "umetnost" neopisivo sirok, i da je ukalupljivanje doticnog termina u depresivne filozofije 19-ok veka prilicno "one sided look"...

^ Odgovorih ti pre na PM tako da nema potrebe i ovde. :)

Poslednja izmena:
Svidja mi se mp generalno, xm8 karabin kao i kalash na 1:07.
jedva cekam :d

This game will unlock in approximately 3 months, 2 weeks, and 0 hours

Nije mi zao sto sam pre-orderovao igru..sad oni bf igraci koji trolaju uuu u buducosti pa to nije cod...ti nemaju blage veze svezom..igra ce biti dobra..

Poslednja izmena:

ako neko planira za 2 meseca da ovo igra, a nema sa kime, dodajte me na steam. :)

ako neko planira za 2 meseca da ovo igra, a nema sa kime, dodajte me na steam. :)

Dodao te, igracemo ovo uskoro...
mw3 mi je bas dosadio,ali od novembra bice Bo2 ludnica :p

This game will unlock in approximately 1 month, 2 weeks, 5 days and 21 hours

Nazad
Vrh Dno