Ima s uzivanjem da ga slistim za 3 sata i da ga zaboravim za 3 minuta!
Otprilike tako... isti princip kao i kod većine holivudskih blokbastera, nauživaš se u efektima, dobroj montaži, suraund zvuku i nasmeješ se ponekom dobro izvedenom one-lineru, ali do kraja špice zaboraviš šta je bilo na početku filma. Ovde je ista stvar, samo što traje malko duže i ti "pritišćeš" tamo neke dugmiće kad misliš da treba...
meni se zeludac prevrce od "ozbiljnih igraca"... :smash:
Slažem se. Svi nešto kake, a prećutkuju da su ipak slistili svaki COD, SP kampanju barem, a isto tako će biti i s ovim delom.
Jeste da se kvalitet lagano srozava od MW1, (barem SP, koji jedini i odigram) ali to su i dalje igre s visokim produkcionim vrednostima, gde je sve napravljeno tako s razlogom, da samo pičiš i roštiljaš, a mozak ti na otavi...
Ja se lično još uvek sećam par misija iz MW1 (Kad vodiš mladog Šepka i kad prvo osvajaš pa begaš s onog brda), dok se MW2 i MW3 kampanja uopšte ni ne sećam i mešam koja je koja, iako sam MW3 obrnuo pre nekoliko nedelja samo... Da me ubiješ da se setim neke misije, a kamoli da se setim iz kojeg je dela koja misija... BO se isto tako ne sećam uopšte. Jednostavno, iskustvo je sasvim solidno za one koji imaju realna očekivanja, ali je toliko plitko da je to strašno.
Ko hoće realan recoil oružja, damage sistem, taktički pristup bojištu, realniji al protivnika itd, neka se okrene malom broju naslova koji pružaju barem jedan deo svega toga... ili nek' se prijavi u vojsku, na paint ball itd...
Ova cela franšiza je arkada razbribriga za odmaranje mozga i taj posao veoma dobro radi... A to što dosta forumaša troluje s nekim svojim elitnim očekivanjima i iskaljuje svoj hard core gamer bes po ovakvim temama, tu je svaki dalji komentar suvišan...
Od svih tih COD-BF-BC-MOHA itd naslova, najviše mi se svideo Bad Company 2, jer je imao daleko najbolji sistem destrukcije okoline, imao je fantastične zvučne efekte i solidno izvedene likove s gomilom dobrog humora, koji je popunio praznjikavu i klišeiziranu priču. Sit sam se smejao tokom njihovih međusobnih svađa i komentara i... eto, to je ostavilo neki trajniji utisak na mene.
Od svih ovakvih igara, očekujem barem tako po neku novinicu i zadovoljan sam s tim, iako lično od pucačina najviše volim nelinearne sendboksi naslove s otvorenim pristupom bojištu, tipa FC itd, gde imam veću slobodu u načinu na koji želim da igram i gde me skripte ne kontrolišu na svakom koraku.
Zato pozdravljam što Treyarch hoće da uvede barem neke novinice i nadam se da će to ispasti ok, mada mi likovi deluju kao reciklirani iz prvog dela.
Svakako će da se obrne SP, a pitanje je samo da li će to iskustvo izbledeti posle 3 minuta ili će poneka scena i ostati malko duže u sećanju...