Šta je novo?

Call of Duty: Black Ops 2

[video]m.youtube.com/#/watch?v=4wIZp_E2CxQ&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D4wIZp_E2CxQ&gl=GB[/video]

Poslednja izmena:
This game will unlock in approximately 1 week, 4 days and 19 hours

Wohoo :)

Ja da pravim igre pravio bih iskljucivo antiUSA naslove, gde istocnjaci kojekakvi mazu po podu amere i ostalu bratiju. Samo zato jer nam treba promena, krajnje je vreme da se odmorimo od jenkija.

Ja da pravim igre pravio bih iskljucivo antiUSA naslove, gde istocnjaci kojekakvi mazu po podu amere i ostalu bratiju. Samo zato jer nam treba promena, krajnje je vreme da se odmorimo od jenkija.

Пази, одлична идеја. Чак би ти се исплатила јер би добар ФПС наслов вероватно могао да продаш у огромном тиражу, и оствариш значајну финансијску добит.

I bio bih obelezen kao potencijalni terorista. I svaki komentar o meni na netu bi bio u fazonu "God save his soul" ... Religiozni ameri patriotski nastrojeni :D

Ima negde neki povoljni pre-order? Meni je moj propao sto sam imao, a cujem da ce ruski kljucevi biti region locked. Ako neko ima prepruku, bio bih zahvalan.

Meni je moj propao sto sam imao, a cujem da ce ruski kljucevi biti region locked.

Kako moze da propadne preorder ? Moj iz juna je i dalje u inventory'ju uredno,spreman za prebacivanje u library :)

Kako moze da propadne preorder ? Moj iz juna je i dalje u inventory'ju uredno,spreman za prebacivanje u library :)

Uzeo sam preko nekog lika na kupujemprodajem, steam gift, i lepo mi igra stojala u inventory, i jedan dan pokrenuo Steam, i dobio obavestenje, kao neki problem sa placanjem, igra je uklonjena. Pokusavao sam da kontaktiram tog sto mi prodao, kad ono medjutim, lik obrisao oglas, i ne odgovara... Cao zdravo ostao ja bez para i igre.

Zbog toga samo od proverenih likova ;)

Btw može kada se giftovi kupuju kradenom karticom, kada vlasnik prijavi da ih nemaju pare, oni zovu steam, steam rewoke-uje igru i ćao zdravo. Samo je tužno kako se likovi ciganisu za par desetina eura... Tužno i jadno.

Mogu sajtovi da reklamiraju kako hoće, ali u ništa ne mogu da budu sigurni do datuma izlaska igre. Može igra da zahteva samo VPN aktivaciju, može da zahteva VPN i za samo igranje igre, može da ima samo ruski jezik. A definitivno kako stvari stoje neće se znati do tog datuma.

Da, aktivira se preko vpn a, ali ce ranked partije moci da igras samo sa onima koji imaju RU verziju igre, sto je mislim poprilicno ogranicavajuce, ali dobro, kome ne smeta, neka izvoli. :)

Da, aktivira se preko vpn a, ali ce ranked partije moci da igras samo sa onima koji imaju RU verziju igre, sto je mislim poprilicno ogranicavajuce, ali dobro, kome ne smeta, neka izvoli. :)

Sasvim moguce, to je nova fora zapoceta sa Borderlands 2...fala bogu, i tako je vecina cheatera i griefera iz rusije

Doduše kasnije su rusimo što se tiče Borderlands 2 dodali i ROW verziju u library, tako da mogu da "igraju" sa svima.

Rusi su najveci sljam multiplejer igara. Ko glitchuje, chituje, boostuje, c4@flag i sve ostalo sto moze da se zamisli ? Sljam.

Na stranu toga,eto i "premijuma" za Bo2.
Za svega 49.99 Eur :)

seaspass.jpg

Pa da, očekivano, ista cena kao i prošle godine (na xboxu i ps3)

OHOHO...
jos malo pa krecemo :p

This game will unlock in approximately 3 days and 0 hours
preload.jpg

Poslednja izmena:
Osecam da ce biti isti trip kao sa proslim Black Ops-om, gomila patcheva je trebala da bi radio lepo :)

IIIIIIIIIII, krenulo je..... jos samo LEKIC da se pojavi :)

Neam pojma kakva je, ne stizem da pustim da se skida, iamawesome kaze: Call of Duty®: Black Ops II Digital Deluxe Edition
also:
NO! STEAM PRELOAD is encrypted, you cannot do anything with it unless you buy game. [Never download STEAM pre-load].

Grab unlocked version and crack (when it's available) and play

bice da nije to preload ....

Poslednja izmena:
Jeste pre-load ali samo za steam, znači ako imaš original možeš da muneš te fajlove u steam folder i da čekaš unlock na steam-u. Ali naravno što bi to radio kada već možeš da pre-orderuješ na steam-u.

Jeste pre-load ali samo za steam, znači ako imaš original možeš da muneš te fajlove u steam folder i da čekaš unlock na steam-u. Ali naravno što bi to radio kada već možeš da pre-orderuješ na steam-u.

mislis - već možeš da pre-LOADUJES na steam-u. :)

Nazad
Vrh Dno