COD future is Black.
Da, naravno da ce biti isti engine, novi tek za novu generaciju konzola. Nego, jel videste jurnjavu sa konjima?
Cekaj jel ove neko nekog zayebava?! Od robota da jahanja konja?!![]()
Hah isto je i meni palo na pamet
SP cu verovatno odigrati,verujem da ce prica biti ok,a za MP cu razmisliti
Ako pod odavno smatras davno pre MW3 datuma izlaska onda OK.I meni ono bila glupost.
Heh oni se trude da najzad ubace malo inovacija u totalno zapostavljeni SP, a vi ih tovarite jos vise.![]()
ono bas preterujete, kada se gleda tako u crevca i bf3 je sranj.kast, ili cak svaka moguca igra ... igrajte sta vam se igra zezajte se i budite malo pozitivni...
a ovo ce izgleda biti modern modern warfare
doduse to se moglo pretpostaviti jer se zna vec pa nekoliko godina da ce jedan od cod-ova biti u buducnosti
Zombies
-Zombies will definitely be back in Black Ops II, and will feature all new modes that are more fleshed-out than ever.
-”There will be more zombies and more modes; just more.”
-The zombies are “In the multiplayer engine.” “If you think about all of the things we can do with our multiplayer engine,” Lamia said, “You can start to think about how we might be looking at this.” Okay then!
-Zombies are the only confirmed co-op aspect of Black Ops II. The campaign and strike-force modes do not appear to feature co-op.
mother of god...
Ipak tu Infinity Ward zna sta radi![]()
Sve jedno, posle mw1 sve je vec postalo matoro- protrci 5h i obrisi. Ok podnosjivo je zbog izvesne doze sinematicnosti , ali u slucaju Treyarch-a....mislim daj, jako su losi, nikada nisu doneli nikakvo osvezenje, samo su jos vise degradirali fransizu....ali sada je vec i to nebitno.Jeste, al koliko god da kukamo i osudjujemo celu tehnicku neinovativnost i muzu fransize, eto, ne mogu da kazem da nisam zadovoljan posle predjenog single dela mw3 i akcije i rolercoastera u kom sam bio.Bar znaju da naprave taj deo kako treba, iako ne tehnicki inovativan, onda uvek nekako interesantan da i dalje ides i rokas do kraja igre, a tako je sa svakom cod igrom do sada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari