Šta je novo?

Call of Duty: Black Ops 2

COD future is Black. :D

Da, naravno da ce biti isti engine, novi tek za novu generaciju konzola. Nego, jel videste jurnjavu sa konjima?

Unapredise dosta facijalne animacije, a i veoma pozdravljam grananje misija, razlicite krajeve kampanje, kao i battlefield mod u kome mozes u RTS modu da upravljas sa svojim snagama [ili preko rts moda, ili da direktno upravljas u FPS modu [vojnici, vozila, letelice]]. Ucinak u tim BF misijama [osvajanje kontrolnih tacaka na velikim mapama i sl] ce uticati na tok SP kampanje.

Sve u svemu, potrudili su se makar malo i ubacili malo novina. :)

COD future is Black. :D

Da, naravno da ce biti isti engine, novi tek za novu generaciju konzola. Nego, jel videste jurnjavu sa konjima?

Radnja se desava u 2025., sa flashbackovima na 1980. i rat u afganistanu.
Konji su iz te afgan sekcije, vidi se i ruski Hind choppa.

Poslednja izmena:
Polako ali sigurno, jedan od nastavaka će biti COD Terminator 2. :d

Definitivno sam se predomislio - ne dajem ni prebijenu paru :D

uzas.. kakvo djubre vec po traileru :(

Realno ako bude solidna prica i raznolike misije, vredi bar SP odigrati a za multi :d well, sta tamo moze da bude zanimljivo upravljanje dronovima iz zbunja :D

Cekaj jel ove neko nekog zayebava?! Od robota da jahanja konja?! :D

Nakon Modern Warfare na svaki novi COD sam apsolutno ravnodusan. Odigracu ga, obrisati i zaboraviti zauvek.

Ako pod odavno smatras davno pre MW3 datuma izlaska onda OK. :D I meni ono bila glupost.

Ako pod odavno smatras davno pre MW3 datuma izlaska onda OK. :D I meni ono bila glupost.

Veruj mi da svaki dan igram MW3 mp...
ima chitera,ali neuporedivo manje nego BO i MW2
meni je to zabavno,i volim run'n'gun fazon CoDa vise nego "realisticniji" BF3...

B.O. je bila i ostala *****ska igra, izuzetno lose optimizovana sa hiljadu likova koji su pucali kroz zidove samo u glave
toliko mi je to islo na nerve da sam postao jedan od njih, i to iskljucio na nuketown
par nedelja sam igao 120-2 partije dok me nisu banovali. bilo kako bilo - za BO2 ne dam ni pisljiva boba.

Heh oni se trude da najzad ubace malo inovacija u totalno zapostavljeni SP, a vi ih tovarite jos vise. :D

Heh oni se trude da najzad ubace malo inovacija u totalno zapostavljeni SP, a vi ih tovarite jos vise. :D

To ti je kao na primer odes u resroran gde su nekada pravili dobre pljeskavice povoljno,a onda ti ja ponudim za 500 din zagorelu pljeskavicu. Ti se naravno bunis,ali zacudo kupujes pljeskavicu.Ne samo ti vec i mnogi drugi.Meni se gomilaju pare,sto bih se ja trudio da pravim dobre pljeskavice.Ipak "dobar sam covek" pa sam resio da napravim neke promene.Od sada umesto zagorele pljeskavice dobijate 5 zagorelih cevapa!!!
Nije mi jasno zasto i dalje hatujete!?

Naravno pljeskavica je jasna metafora za ...

ono bas preterujete, kada se gleda tako u crevca i bf3 je sranj.kast, ili cak svaka moguca igra ... igrajte sta vam se igra zezajte se i budite malo pozitivni...

a ovo ce izgleda biti modern modern warfare :)

doduse to se moglo pretpostaviti jer se zna vec pa nekoliko godina da ce jedan od cod-ova biti u buducnosti

Poslednja izmena:
ono bas preterujete, kada se gleda tako u crevca i bf3 je sranj.kast, ili cak svaka moguca igra ... igrajte sta vam se igra zezajte se i budite malo pozitivni...

a ovo ce izgleda biti modern modern warfare :)

doduse to se moglo pretpostaviti jer se zna vec pa nekoliko godina da ce jedan od cod-ova biti u buducnosti

+1

Takodje, Zombiji ce biti unapredjeni i prosireni...
Zombies
-Zombies will definitely be back in Black Ops II, and will feature all new modes that are more fleshed-out than ever.
-”There will be more zombies and more modes; just more.”
-The zombies are “In the multiplayer engine.” “If you think about all of the things we can do with our multiplayer engine,” Lamia said, “You can start to think about how we might be looking at this.” Okay then!
-Zombies are the only confirmed co-op aspect of Black Ops II. The campaign and strike-force modes do not appear to feature co-op.

ovi ce opet da se namlate para :d

Amazon has revealed that day one pre-orders for Call of Duty: Black Ops II are ten times pre-order numbers of the original Black Ops on its first day of availability. In addition, pre-orders are also 30 percent higher than Modern Warfare 3's day one pre-order numbers.

mother of god...

mother of god...

E upravo to, sweet mother of god!

Ne mogu da verujem koliko raste broj igraca CoDa, uprkos srozavanju kvaliteta ....
Za utehu, kao igrac koji je pre-orderovao mw2,BO i mw3 - ne pada mi na pamet da nastavim :D
dakle... malar -1

Znaci kod nas kriza najvece, ili u boljim drzavama za zivot tako uspesno blokiraju pirateriju da svi misle da igra mora da se kupi.
A cisto sumnjam da svi kupuju igru jer ce igrati multi jako dugo.

Jos jedna fransinza koja ce uzeti brutalan kes.:smoke:
Plus dodaci,a bice ih.

Ovo kao kad bi izasao novi tetris sa poboljsanim animacijama pa smo otvorili temu koja vec ulazi u cetvrtu stranu. O cemu ovde ima da se prica, da se pridaje paznja? Stvarno gledam da budem open minded, ali je meni vise prosto neverovatno da moze postojati neki iole zreliji igrac kome se ne okrece zeludac kad cuje za novi cod.

Trejler izgleda toliko tehnicki zastarelo i sablonski isprano svojom kvazi dinamickom prezentacijom i zeljom za ''napucanoscu'' da mi se i ***** i povraca:) *** toliko drugih igara...ovako cu svaki put da se nerviram kad mi oko zakaci ovu temu u sobi sa ostalim igrama...

Jeste, al koliko god da kukamo i osudjujemo celu tehnicku neinovativnost i muzu fransize, eto, ne mogu da kazem da nisam zadovoljan posle predjenog single dela mw3 i akcije i rolercoastera u kom sam bio. :) Bar znaju da naprave taj deo kako treba, iako ne tehnicki inovativan, onda uvek nekako interesantan da i dalje ides i rokas do kraja igre, a tako je sa svakom cod igrom do sada.

Nemaju neku konkurenciju u SP, pa igraci koji hoce da igraju fps sp bas i nemaju veliki izbor

Uff opet isto svake godine! Ništa vam ne odgovara. Prvo ste kukali kako je sve isto,a sad su stavili nešto novo, opet ne valja. Sa tehnicke strane igra je zaostala,tu nema diskusije, ali ako posmatramo priču tu nema šta da se dodaje, sve je već vidjeno, pogledajte današnje filmove sve copy paste. Tako da ostaje samo ta surava akcija i napucavanje, što ovaj serijal uvek ima. Ipak je to akcioni fps, jedini nedostak je grafika.

Jeste, al koliko god da kukamo i osudjujemo celu tehnicku neinovativnost i muzu fransize, eto, ne mogu da kazem da nisam zadovoljan posle predjenog single dela mw3 i akcije i rolercoastera u kom sam bio. :) Bar znaju da naprave taj deo kako treba, iako ne tehnicki inovativan, onda uvek nekako interesantan da i dalje ides i rokas do kraja igre, a tako je sa svakom cod igrom do sada.
Sve jedno, posle mw1 sve je vec postalo matoro- protrci 5h i obrisi. Ok podnosjivo je zbog izvesne doze sinematicnosti , ali u slucaju Treyarch-a....mislim daj, jako su losi, nikada nisu doneli nikakvo osvezenje, samo su jos vise degradirali fransizu....ali sada je vec i to nebitno.

Poslednja izmena:
pa ne bih se sa tim slozio, vezano za treyarch... ali sta sad, tome nema price dalje - tebi je glupo i spominjati cod jer si ozbiljan igrac i opet dolazis na temu i trolujes...

Nazad
Vrh Dno