Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

Nije do procesora nema sanse ja sam terao na core2duo 7300 sve na high u full hd, treba ti patchevi koji su izlazili, koji poboljsavaju optimizicaju, koliko se ja secam igra je imala problem sa procesorima koja sa imala manje od cetiri jezgra, ali to je sredjeno, update igru

Poslednja izmena:
i posle clocka na 2.4 nema razlike...probao i sa 4gb rama...nista ne pomaze jedino da uzmem x4 ...

Onda je problem kao sto kaze kolega update igre.

Inace, ova igra jako lose optimizovana za Quad Core procesore. Sa patch-evima je to reseno.

skino onaj update 4 i malo je bolje...jel to zadnji ili da skinem neki noviji ?

Zadnji ti je Update 6. Skini njega. U paketu se dobija 5 i 6.

da vidim...stavio sam 5 i 6 i sad mi lepo radi samo se sad oseti da je karta malo slaba ali stize sutra ili za koji dan 5970 da je zameni pa ce biti bolje :D :D :D hvala na pomoci :)

Jesi li siguran da je HD 5970 dobra ideja, s'obzirom da ti je CPU previse slab da bi ispratio ovakvu kartu?

ma sve je to ok necu ja forsirati puno guracu do granice koliko proc moze da izdrzi a evo izgleda da ce mi brat dati svoju plocu memoriju i q6600 pa jos kad bocnem 5970 bice lepo...

Black Ops!

Naime imam odredjni problem sa black ops, mada mislim da me procesor koci u igranju, reko cisto i ovde da vidim tj. da cujem i vase misljenje! U igri mi fps na max detaljima na max rezoluciji za moj monitor (1680x1050) ide bez problema i do 100, sa blagim oc graficke, ali i pored toga s vremena na vreme mi se desava odredjeno seckanje. Kada pogledam zauzece graficke nikad nije 100% mozda, i to samo mozda u jednom piku bude na max, inace bi reko da je oko 70%. E sad sta mene kopka, da li je ovo lose optimizovana igra posto je pravljenja uporedo i za konzole, a znamo da konzolaski naslovi zahtevaju vise cpu snage nego graficke, ili jednostavno proc nema to sto treba, mada iz Dirt 3 na max izvlacim 35fps u proseku, sa grafom na max! Dakle da li da menjam ovo i da predjem na sb? :)

Taj CoD je *ovno neoptimizovano, stavi zadnji update koji ima (update 4, mislim) i nadaj se da ces moci sa tim proc-om da je igras.

Pa i predpostavio sam da je tako nesto posredi, mada da radim update nije mi bio ni na kraj pameti, pokusacu danas-sutra, pa cu bas da javim da li je bilo uspeha, btw hvla na odgvoru :)

Btw svi patchevi instalirani ali isto se desava, cak sam odustao i od max podesavanja ali isto! Moj zakljucak da je uber lose optimizovano :)

Naime imam odredjni problem sa black ops, mada mislim da me procesor koci u igranju, reko cisto i ovde da vidim tj. da cujem i vase misljenje! U igri mi fps na max detaljima na max rezoluciji za moj monitor (1680x1050) ide bez problema i do 100, sa blagim oc graficke, ali i pored toga s vremena na vreme mi se desava odredjeno seckanje. Kada pogledam zauzece graficke nikad nije 100% mozda, i to samo mozda u jednom piku bude na max, inace bi reko da je oko 70%. E sad sta mene kopka, da li je ovo lose optimizovana igra posto je pravljenja uporedo i za konzole, a znamo da konzolaski naslovi zahtevaju vise cpu snage nego graficke, ili jednostavno proc nema to sto treba, mada iz Dirt 3 na max izvlacim 35fps u proseku, sa grafom na max! Dakle da li da menjam ovo i da predjem na sb? :)

DA si citao postove pre pisanja svog video bi sta je problem... samo cisto sumljam da na max setings na toj konfi iz potpisa imas 100fps...

Generalno jeste lose optimizovana, ali su patchevima originalnim dosta sredili situaciju (crackovanu verziju mislim da odavno nisu apdejtovali).
Na primer sa c2d i 6870 skoro uvek je isla glatko ponekad zasteka zavisno od servera, a sa novom konfiguracijom, tj. quad procesorom nikad ne secne, doduse vise ne igram glupi public, samo promod i warove gde je otkljucan 250 fps, tako da igra leti...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Poslednja izmena:
to sto secne nema veze sa jacinom makine izgleda, ma sta oni pricali :) steta... ja sam se lepo naigrao BO-a za razliku od MW2

na steam-u mi se update ova igra 2,7GB velicine single player,sta to moze biti?

Nisam nikad obratio paznju na ovaj multi-player. Nesto ga gledam na Youtubu i izgleda mi sasvim OK (mape, atmosfera...)

Da li narod jos ovo igra, ne bih da kupim mrtvu igru... Anybody ?

Kad god udjem nema problema da se krene partija. Retko igram doduse.

Nisam nikad obratio paznju na ovaj multi-player. Nesto ga gledam na Youtubu i izgleda mi sasvim OK (mape, atmosfera...)

Da li narod jos ovo igra, ne bih da kupim mrtvu igru... Anybody ?
Rano si se setio ;)

Inace jedan od retkih dobrih Cod-ova, iako je imao problema u početku...

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Pa ovo jos drzi cenu na Steam-u 40 EUR ? Valjda postoji traznja...

Vrh Dno