Detalji su default, antialiasing 2x, texture trilinear, dinamička svetla medium i rezolucija 1024x768x32, i ne secka ni malo. Probao sam staviti sve na najviše vrednosti, i onda secka, priznajem, (mada ne nešto mnogo, kao Ghost Recon Advanced Fighter, recimo, on mi je malte-ne neigriv na tim vrednostima) mada mi kvalitet slike i nije nešto bitno bolji, ili ja ne umem da primetim, te sam vratio sve na default podešavanja, i uživam u igri.
Zar na defaultu ne podesi igra sama dx7? Zaboravio sam sad kako tachno to beshe, nemam je odavno na kompu, ali probaj da ukljuchish lepo svojeruchno da radi na dx9 pa onda vidi jel stvarno tako lepo radi...
Inache uvek se tako nadje poneko kome neka igra radi ludilooo, "leti", a onda se na kraju ispostavi da su mu ili sve opcije na minimumu ili chovek nema objektivnu sliku prema pojmu "letenja"...
Drugim rechima - ako ti je ipak stvarno bilo podesheno na dx9 i tako kako radi se tebi svidja, ti je onda podesi na dx7 pa skontaj kolika je razlika kada se igra sa 2-3X vishe fps..