Šta je novo?

Call Of Duty 4

Evo smanjio sam svetlinu, a povećao texture na high. Prosek u framerate se nešto malo spustio.
Slike koje pravi ovaj fprs su mi nekako kao blurovane, i original bmp snimak, tako da je kod mene u igri slika malo oštrija od ove. Plus, morao sam preraditi u jpg, ne mogu 3 slike da šaljem 8 MB na dila-upu, **** ga. Ionako ne vidim neku razliku kada ih preradim u jpg, tako da je to otprilike to što ja vidim dok igram, samo je originalno malo oštrije :)
Meni je ovo kod tebe mnogo tamno, ne znam kako vidiš npr. u Francuskoj i Rusiji kad čistiš sa ekipom po kućama, brate, nije mi jasno vidiš li išta? Al' broj fps je extra, koja grafička je u pitanju, i koja makina?

Ljudi su u pravu, igras u Dx7 sigurno da ne moze biti sigurnije. Vidi se sve veruj mi iako je tamnije malo, a i preferiram da igram nocu a ne danju, tako da je mnogo bolja vidljivost. Kartica je sad vec bivsa, HIS IceQ X1600XT, Athlon 64 3000+, M2N-E, 1GB...a slike prijatelju prebaci u JPEG format bice mnogo mnogo manje od tih 8MB :), to mozes ako nemas ni jedan drugi program i u windows-ovom Paint-u da uradis...i da, ne znam kako uzimas ove screenshot-ove, nadam se da znas da je F12 dugme za to ;)

Poslednja izmena:
@MladenIsakovic
Vezano za dx9 nisam mislio na dx9c nego verziju dx-a,imas ih maltene za svaki mesec,npr ja imam verziju za avgust 2006...skini novi...

I josh jedna stvar vidi se na slikama da nema bump mapping-a,sve texture su ravne,svo opet ukazuje na dx7

Poslednja izmena:
Upravo... Bila bi mnogo smorna, i spora...

@MladenIsakovic

Brate, definitivno dx7... Ajde priznaj, ko priznaje pola mu se prasta :D :D :D. (Oprostimo ti pola grafike)

Kako bi to bilo dobro tamani svabe u CD na Sutjesci !
Proboj iz obrucha. Steta sto smo sitni i nemamo nekog da lobira za takav scenario. Mada bi mozda vredelo sa nekim detaljnim mailom, mozda bi im bilo interesantno za neku misiju gde su neki pokreti otpora , ukljucujici partizansko - cetnicke snage u WW2 !

igrao sam neku igru, mislim da je panzers phase 2, i bilo je partizana... i vristao sam od smeha, jer su zvukove radili neki bosanci... bilo je komenrata tipa "nisi normalan matere mi" kada bih hteo da pomerim jedinicu na mesto gde to nije moguce...
ipak je bolje da se ne radi nista (bar u CoD-u) sa ovih prostora!

Poslednja izmena:
Tematika WWII je uvek dobro dosla, al ja cu ovde ponoviti pitanje od pre ko zna koliko, zasto niko nije napravio RTS za WWII. Znaci kao Red Alert, Generali ali samo tematika drugog svetskog rata. Mozda tako nesto i postoji ali nije dobilo na popularnosti?

RTS za WW2 ne postoji???Mnogi su bili u zabludi izgleda:D
Care probaj Company of Heroes, Desert Rats vs Afrika Korps, Panzer command (ili kako vec)ili Elite,WarFront Turning Point... pa onda od onih rusa naslov+ tuce ekspanzija....pa strategija na foru ww2 ima i vise nego pucacina....

Poslednja izmena:
RTS za WW2 ne postoji???Mnogi su bili u zabludi izgleda:D
Care probaj Company of Heroes, Desert Rats vs Afrika Korps, Panzer command (ili kako vec)ili Elite,WarFront Turning Point... pa onda od onih rusa naslov+ tuce ekspanzija....pa strategija na foru ww2 ima i vise nego pucacina....

Jel tu ima npr da pravis jedinice?? ZNaci znam ja za Panzer i sl, kad dobijes odredjen broj jedinica i to je to, ja ti pricam nesto poput Generala ali u WWII

Pa ima sigurno....toliko naslova ima- ne znam tacno u kom ima da se prave jedinice, al brate mora da imade neki:D
Company of Heroes pod broj jedan, na primer...njega sam jedino igrao od ww2 strategija i on ima pravljenje jedinica

Poslednja izmena:
Odoste u offtopic sa tim RTS-ovima :) Najbolje je da otvorite novi thread za temu WWII RTS.

Vrh Dno