Šta je novo?

Call Of Duty 4 Modern Warfare Multiplayer (Only)

I meni se to desavalo, samo ignorisi nod upozorenje i sve ce ok da ti radi.

Hvala! Jos jedno pitanje,a mozda i konstatacija?:D Svaka cast za sve PRO igrace na srpskim serverima,nov sam u ovome pa me interesuje sledece:
Kako lik puca kroz zid pravo tamo gde treba,(u mene)sreca ili chit?
Otkud toliko "bombica",ja imam samo jednu?
Da li ovo za bombe zavisi od ranga?
Ako je chit u pitanju,nije mi jasno zbog cega taj uopste igra multiplejer bilo koje vrste?
Svaka ovakva igra, gubi svaki smisao tada!
:wave:

Ne mora da znaci da je chit. Ako protivnici imaju UAV (radar) vidi se gde si, perk deep impact povecava probojnost, jos ako se krijes na nekim poznatim shtekovima nije nista neobicno.
Kada dostignes level 41 dobijes perk 3 frag i mozes nositi tri komata.

Yup, cim naucis mape bice mnogo lakse. Takodje nemoj koristiti njabovske perkove nego stavi stopping power kao prvi perk i extreme conditioning da trcis duze, uzmi 3 flesha ili stuna i MP5 ili kalash i udri.

Poslednja izmena:
Ovako ljudi....MENI TREBA POMOOOCCC :)
zanci instalirao igru,oba patcha 1.6 i 1.7 , u punkbaster add-ovao igru i potrazio update,pokrenuo MP i ubacio u favourite 3 nasa servera,jedan je onaj Loznica,na njega kada se konektujem pise mi server full,na druga dva mi izbaci error,znaci nmg nikako da se konektujem,nzm sta da radim ??? Sta trebam da uradim ili da instaliram pa da igra vec jednom,a xfire nzm kako da ubacim server :) pomoc ! plz

Kakav error ti izbaci?

Za X-fire, kad se ulogujes (napravi nalog ako nemas), klikni na slicicu servers sa leve strane, pa onda desni klik na Favorites > Add custom IP to favorites i upisi IP servera i port.

Onda samo kliknes na zeljeni server i automatski ulazis u igru (pri tom gledaj da nije pun).
X-fire i CoD4 naravno moras propustiti na firewallu ako ga imas.

Ovako ljudi....MENI TREBA POMOOOCCC :)
zanci instalirao igru,oba patcha 1.6 i 1.7 , u punkbaster add-ovao igru i potrazio update,pokrenuo MP i ubacio u favourite 3 nasa servera,jedan je onaj Loznica,na njega kada se konektujem pise mi server full,na druga dva mi izbaci error,znaci nmg nikako da se konektujem,nzm sta da radim ??? Sta trebam da uradim ili da instaliram pa da igra vec jednom,a xfire nzm kako da ubacim server :) pomoc ! plz

Za Loznicu moras imati legalni COD4 KEY ...

Poz ljudi,jedno BIG pitanje,jel mozda onaj problem izmedju Win7 i Pb-a u cod4 popravljen ?

A nemoj :) e pa lepo,posto je postojao onaj problem da PB non-stop pucao posle 1 min igranja >_> online ,ffs...al probacu :D

I ja sam na win7 x64 i nemam nikakvih problema sa cod4.

zasto mi se posle ucitavanja javlja "Server Disconnected" na Win7 32? (cod je 1.7)
pre mesec, mesec i po dana sam igrao najnormalnije, ne znam u cemu je fora sad .. :/

edit: proradilo

Poslednja izmena:
Jel zna neko (ako je uopste pravi thread da pitam) sta mi treba da bi digao svoj dedicated server,i koliko je to uopste izvodljivo sa 0.2 mbit upstreamom.Igrali bi ja i eventualno 3-4 ortaka.Probao sa nekoliko tutoriala,forwardovao port ali i dalje ortaci ne uspevaju da se konektuju na taj dedicated server koji ja kao napravim.Hvala unapred za bilo kakav info

zna li neko koji je problem kod mene
instalirao sam 1.7, update PB, pokusavam da se nakacim na narodne servere i redovno mi izbaci ovu poruku :wall:

Prilozi

• 23042010448.jpg
    23042010448.jpg
    453.7 KB · Pregleda: 49
nije pomoglo :(

medjutim, probao sam neke nemacke servere i na par njih sam uspeo uci

a "domaci" nikako

evo izgled konzole

Prilozi

• Untitled-3.jpg
    Untitled-3.jpg
    59.8 KB · Pregleda: 50
Evo jedan server koji imamo ja i moje drustvo, fina ekipa, sve malo mi ovako stariji ozbiljniji jelte :p. Mada su svi dobrodosli naravno :). Nema puno ljudi bas cesto, jer smo ga tek aktivirali prije par dana, ali eto bice valjda vise vremenom :). Server ima 14 slotova.

moj xfire: maverick078

=033=Prijepolje PromodLive 2.04 S&D
server IP: 217.26.212.47:28968

http://www.gametracker.com/server_info/217.26.212.47:28968/

^^^ U koje vreme obicno igrate? Tj,kad od prilike ima ljudi na serveru?

Nema nekih pravila... ono kako kad imamo vremena, mada vecinom bude neko u toku dana i predvece. Ja volim u sitnije sate da odigram isto, ali tada obicno nema nikog na serveru :(. Tek je sve krenulo, a nas nema puno, pa eto... valjda ce server zivnuti vremenom. :).

Igrao sam na tom serveru i na menjanju mapa uvek me izbaci sa servera,bice da mod nesto nevalja,a i voice cheat je ukljucen,to u COD ne moze da prodje.

lol, i ja sam hteo taj da napisem...... nije da na njemu najcesce igram.... jedino na njemu igram i nigde vise

i da dodam nesto.... sve probleme u vezi igre resava kupovina originala.... secam se da sam sa piratom imao problema, ne mnogo ali imao sam ih....... original radi brze i bolje, nije mi ni jednom crashovalo niti sam imao problema sa ulazenjem na servere ..... osim sto PB ne voli steam ingame chat i sto mi je malo veci ping ali to nije do igre :D

Nazad
Vrh Dno