Šta je novo?

Call Of Duty 4 Modern Warfare Multiplayer (Only)

jga nemam org key, ali moj klan 6K ima server sa promodom pa mozemo tamo.

Ljudi,posle par dana sam resio da odigram koju partiju na netu kad ono lvl.1 a bio sam 23,opet sam na pocetku.Da li neko zna sta se desilo i da li ima spasa ili moram ponovo od pocetka?

Ljudi,posle par dana sam resio da odigram koju partiju na netu kad ono lvl.1 a bio sam 23,opet sam na pocetku.Da li neko zna sta se desilo i da li ima spasa ili moram ponovo od pocetka?

Ovo ti je sa druge strane:

Ako slucajno obrises ili iz nekog razloga ne sacuvas profil...Da se ne bi zezao evo(naravno samo ako te mrzi da prelazis sve ispocetka):

http://karmarogue.com/2007/11/19/cod...evel-55-crack/
http://www.mpgh.net/forum/142-call-d...rank-55-a.html

Moze li mi bilo ko pomoci my fellow friends..plsplspls
Pratio sam uputstva za instalaciju koja glase: Install COD 4,Patch 1.6 then 1.7.Installed punkbuster,cracked,updated punkbuster,i single player radi a MP nece.Sve sto mi se pojavi kad pokusam MP je iw3mp.exe has stopped working :/.
Ispod ima view details gde glasi:

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: iw3mp.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4859a219
Fault Module Name: iw3mp.exe
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 4859a219
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0027782e
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

Single player sam preso 10 puta,a MP nikad nisam osetio lulz =((.Btw imam windows 7 i firewall je off ako nesto znachi :S.
Tnx in advance!!

^^^ @Puppey : Dobrodosao na forum:wave:

Posto je Win 7 u pitanju jer si probao Compatibility mode? Mada bi trebalo COD 4 pod 7-icom da radi bez problema- provereno!

Hmm nisam upoznat sa Compatibility modom...Cuz moj w7 je skoro installed tako da neam clueless idea woot are u talking aboot..^^

Mozda nije pravo mesto za pitanje ali - kupio bih original key za COD4- GDE?

Ljudi imam problem sa multiplayerom,vec u meniju igra pocinje da secka,kad udjem na server nemam ni 20fps,cak i kad sam napravim server,dok igra u singleplayer ima 70fps+,pokusavao sam i u opcijama sve da spustim na low igra isto radi,na compu trenutno imam dosta novih igara koji rade bez problema,i ranije se javljao taj problem ali sam ga resavao time sto bih izasao iz igre i ponovo startovao,ako neko ima neku ideju neka kaze...

izgleda da sam resio problem,time sto sam iskljucio hamachi u my network places,sad sve sljaka lepo.

Poslednja izmena od urednika:
Jel se deshava nekome da ga PB kickuje ako je ukljuchen FPS monitoring ?? Znachi nebitno dali mi je ukljuchen FRAPS, MSI Afterburner ili Riva tuner i dali mi je ukljuchen FPS monitoring ukljuchen na displeyu monitora ili samo na displayu G15 tastature uvek posle neshto manje od minut PB me kickuje sa obrazlozenjem dissaloved program/driver :S:

^
Nemoj ni koristiti te eksterne FPS pokazivace.

Ukucaj u konzolu:

/cg_drawfps 1 za FPS

/cg_drawlagometer 1 za lagometar

^^
Ma znam za to tako sam i reshio samo me nervira shto se PB tripuje zbog tih programa...

^^ Cesto igram sa ukljucenim FRAPS -om i nemam nikakvih problema...tako da konkretno iskljucujem mogucnost da je do FRAPS-a

Pitanje u vezi programa RANK55

Ljudi da li iko ima pojma zasto mi je lik ovo posslao [2009-06-10 13:34:36] fd84b46b115e9e0baf6c84ea1c8ce01d "opusdei" "80.93.*.*" Violation (MULTIHACK) #79495. Vidite to ne bi bilo cudno ali posto u zivotu nisam citovao a i ne znam kako da to uradim, moje pitanje se onda odnosi da li je moguce da se rank55 program ponekad pokaze kao hack, jer mi nista drugo ne pada napamet.
Ako neko i zna, molim Vas da mi date neki link gde se to spominje ili se neko zalio da je imao slican problem...

Tnx m8's

Poslednja izmena:
Naravno da ako hackujesh rank55 da cesh na normalnim serverima biti banovan. Tako da se rachuna za hack !

Naravno da ako hackujesh rank55 da cesh na normalnim serverima biti banovan. Tako da se rachuna za hack !

U pitanju je ''narodni'' server....

Btw, lik mi je na ovo odgovorio, citiram:

Nobody gives a shit on Rank55 patch, Because thats harmless.
:trust:

Poslednja izmena:
Ima li neko iskustva sa ovim?

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    360.9 KB · Pregleda: 59
Ocigledno ti NOD brka instalaciju ili update x-fire sa nekim virusom. Disejbluj NOD dok ne zavrsi instalacija.

Nazad
Vrh Dno