Šta je novo?

Call of Duty 2 - Oficijelni tred

psaras

- Ribolovac -
Učlanjen(a)
04.04.2005
Poena
875
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Izasao!!!
Evo review sa gamespota,ocena 8.8
http://www.gamespot.com/pc/action/callofduty2/review.html

SVAKO SPOMINJANJE WAREZ SAJTOVA, TRAZENJE LINKOVA ILI SERIALA NA PM, DAVANJE LINKOVA ZA CRACKOVE ILI ILEGALNE PATCHEVE ILI ZA DL IGRE CE BITI MOMENTALNO BRISANO.

Trudite se da tred ostane cist, citljiv, sazet i informativan pre svega.
Nema potrebe da naglasavam da ce svaki drugi tred o CoD 2 biti brisan, jel'te :p

Poslednja izmena od urednika:
Nikada, ali NIKADA se nije desilo da za jedan mesec izadje ovoliko dobrih igara. Znaci, SS 2, Quake 4, Fear, COD 2, Vietcong 2, AOE 3, CIV 4.... misssss'im ej, pa oni stvarno zele da nam uniste zivote. :) Nemam bre para ja za sve to a moram i da kupim novi HD. :)

Pih, opet 8 sati singla...Nema tu nikakvog razloga za igranje, osim za multiplej. Koji cu, sa druge strane, ionako videti u igraonici...
Igra je "izmedju redova" prosla prilicno slabo

Civil je napisao(la):
Nikada, ali NIKADA se nije desilo da za jedan mesec izadje ovoliko dobrih igara. Znaci, SS 2, Quake 4, Fear, COD 2, Vietcong 2, AOE 3, CIV 4.... misssss'im ej, pa oni stvarno zele da nam uniste zivote. :) Nemam bre para ja za sve to a moram i da kupim novi HD. :)
Nezaboravi na PES5 ,)

Ako hocete da vam ovaj tred ostane kao oficijelni, onda se ugledajye na tred Quake 4. Dakle bez prteranog spamovanja, floodovanja sa smajlijima i ostalim nagadjanjima, glupostima. Pisite o utiscima, problemima ir esenjima u igri. Warez linkovi povlace katanac. Thx.

Editovao moderator uz poruku: Jos jedan slican post i obecavam ti ban.

Poslednja izmena od urednika:
Dobro..jel neko probao igricu?
Ajmo ljudi...:)

MadMan je napisao(la):
Dobro..jel neko probao igricu?
Ajmo ljudi...:)
Nisam jos.Obecano mi je da igru dobijam najkasnije u Utorak.
Mmmmm...jedva cekam.

Ja sam igrao demo,u principu isti filing kao i prvi deo,
ali sa lepsom grafikom,teksture su po meni lose,ali su efekti
solidno uradjeni.

Onda u jutro moram po COD2...nema druge...:)

Sovjetishen trupen, komunisten, fashisten, komrads... :) atmosfera na nivou naslova igre, ostalo izgleda isto.

Najzad i moje vibrirajuce slusalice da dodju do izrazaja, kada ti tenk predje preko glave, u rovu :)

Call of Duty 2 - problem !!!

Imam problem sa igrom Call of Duty 2.
Kada u single player-u iz glavnog menija odaberem new game, ona pocne da ucitava i onda stane i izbaci gresku: "script compile error". Istu tu gresku mi izbaci i ako pokusam da pokrenem credits. Multiplayer radi normalno.

Da li neko zna resenje?

ma cod 2 je cudo, meni se vec tri put od prekjuce zakucao kompjuter, i morao sa da stisnem dugmence, dok sve ostale igre rade vez problema?!!!

gorang je napisao(la):
Sovjetishen trupen, komunisten, fashisten, komrads... :) atmosfera na nivou naslova igre, ostalo izgleda isto.

Najzad i moje vibrirajuce slusalice da dodju do izrazaja, kada ti tenk predje preko glave, u rovu :)

Zwei partizanen in kukuruzen!!! :D

@ovi-koji-imaju-problema-sa-igrom: Novi detonatori? Cuo sam da poboljsaju FPS u COD (nije potvrdjeno)...

igra je stvarno dobra, bolji efekat dima nisam video odavno, gameplay je brutalan, manje je zahtavna od demo-a....

igra je extra dobra!
sad samo igrali nas 10-12 u mrezi i COD:UO je dobio odlicnog naslednika.
SP nisam jos probao, a verovatno i necu skoro.

moram da vidim zasto mi se ponegde lome texture (x700pro i cat5.9)

sinoc zavrsio SP....nije lose (atmosfera, grafika) ali i nista posebno (jako jako skriptovano, doduse, AI je dobar)...imam utisak da prekratko traje, premalo misija....mada, nije mi se skoro dogodilo da me igra tako drzi (nazalost, samo 2 dana, posto sam je za toliko i zavrsio)....sad nam ostaje samo MP i da sahranimo stari COD...

zile, spremaj glavu da je napucam :d

filipenko je napisao(la):
Pih, opet 8 sati singla...Nema tu nikakvog razloga za igranje, osim za multiplej. Koji cu, sa druge strane, ionako videti u igraonici...
Igra je "izmedju redova" prosla prilicno slabo

Uuuu, koji si pro :) Shto ne dodjesh na lan, pa protiv nas amatera koji igramo samo rekreativno ;)

meni nesto nije jasno kod ovog engine-a,

kad sam u DX9 modu sta god da radm sa opcijama framerate je uzasno mali, tj neigriv (stavio sve na max ili stavio sve na low isto je)
dx7 mod mi ne pada na pamet da pokrecem (u pitanju je 1024 rez)

barton2,5 gf6800, 512 rama ...

edit :)

malo sam shmurnuo po netu i evo sta treba dodati u Target od shortcuta

+set com_introplayed 1 +set monkeytoy 0 +set cg_drawFPS 1 +set com_hunkMegs 256

ovim se preskache intro, pokazuje se fps, i sto je najvaznije ovo poslednje podesava se koliko igra sistemske memorije koristi (za one koji imaju 1 gb rama treba da stave 512), posle ovog dobio sam vise od 10ak fps + sam i vratio sound na 2d i igra je poletela sa normal podesavanjima, a bas sam se bio smorio ;)

Poslednja izmena:
oogabooga je napisao(la):
ma cod 2 je cudo, meni se vec tri put od prekjuce zakucao kompjuter, i morao sa da stisnem dugmence, dok sve ostale igre rade vez problema?!!!

e to se desavalo sa 81.85 drajverima...sa 82.10 sa gurua, radi ko sat!! ;-))

Ja sam malopre instalirao igricu i mogu vam reci da sam odusevljen.Prepuno akcije....ma super!

aaaaaa
resetovao mi se komp juce dok sam igrao.
i sada kada sam usao,nemam ni jedan save.
ajde da mi neka dobra dusa posalje.stigao sam do druge misije po danu sa englezima.
dakle,posle one kada jurim za onim tenkovima,i trcim po rovovima.
u sustini bi odgovarala bilo koja mizija sa englezima.samo ne mogu opet da se smaram sa rusima.

ajde saljite na [email protected] ,mnogo bi mi znacilo.

Evo, i ja sam stavio igru, tek sam na pocetku.... Gameplay je fenomenalan, full adrenaline rush, medutim malo je zahtevna za ovu moju slabiju kantu, tako da i nisam merodavan za komentarisanje grafike.... MP jos nisam probao, ali SP je totalno OK.
Famozni problem sa resetovanjem/zakucavanjem (barem za sada) nisam imao....
Preporuka, definitivno!

Koliko je zahtevna? Dal moze da se igra sa 6600GT na max podesavanjima. Koja je graficka potrebna za minimalna podesavanja? Koliko rama je potrebno>?

Pa ko je voleo COD i COD : UO , volece i ovo :)
Samo ipak su mi nejsne ove nove dx9 igre :)
Kada se ubiju detalji, kako bi igra radila na slabijoj masini, izgleda losije od COD1 :)
A naravno da ne radi tako dobro.
A sa druge strane i nije nesto zahtevno. 512 Mb, 6600, xp2000+ i ide.
P.S Jel ovo D3 engine?

igor2 je napisao(la):
Pa ko je voleo COD i COD : UO , volece i ovo :)
Samo ipak su mi nejsne ove nove dx9 igre :)
Kada se ubiju detalji, kako bi igra radila na slabijoj masini, izgleda losije od COD1 :)
A naravno da ne radi tako dobro.
A sa druge strane i nije nesto zahtevno. 512 Mb, 6600, xp2000+ i ide.
P.S Jel ovo D3 engine?

Nije D3 engine, vec je nov engine koji je razvio Infinity Ward

Danas probao jedno 20min, izgleda dobro ali engine je neki čudan.Stavim sve max 4xaa af na 1280x1024 ide 25-50fps, smanjim detalje, aa i af, rezoluciju opet isto kao nema postavki da ide sa više fps-a.Koristim FW78.01 budem probao 81.85

Da li je neko probao na GF4 Ti kako izgleda?

Vrh Dno