Šta je novo?

Caesar III

3MAJ86

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2004
Poena
649
igra li neko ovu dodushe staru, ali po meni fenomenalnu igru?

i kakav je faraon, poshto nisam igrao, 'el bolji od cezara?

Ja sam igrao Pharaoh-a i meni je nekako Caesar bio bolji mada sigurno ima onih koji imaju suprotno misljenje.

Pharaoh je skroz odlichan! Caesar je dobar, ali treba probati i ovo (i Zeusa, naravno).

Pa meni su sve igre iz tog serijala odlicne: Caesar, Pharaoh, Zeus, i ova na kraju sa Kinezima (ne mogu da se setim imena)

e, da li je neko toliko uspeo da iznervira cezara :wall: da poshalje legije na tebe da te biju? i shta se deshava posle toga (kada mu pokoljesh legije)? da li ponovo shalje vojsku?

ja chekao jedno par godina ali otprilike se uplashio pa nije smeo nishta da radi :) (a grad u minusu 100000Dn) :)

3MAJ86 je napisao(la):
e, da li je neko toliko uspeo da iznervira cezara :wall: da poshalje legije na tebe da te biju? i shta se deshava posle toga (kada mu pokoljesh legije)? da li ponovo shalje vojsku?

ja chekao jedno par godina ali otprilike se uplashio pa nije smeo nishta da radi :) (a grad u minusu 100000Dn) :)

Koliko se sećam, mada je davno bilo, pobedio sam Cezara dva ili tri puta, nakon čega je proglasio mir a mene "vrednim oponentom" ili nešto slično.

3MAJ86 je napisao(la):

kako si uspeo da upadnes u toliki minus :zgran:
a poslednja igra iz serijala se zove Emperor:Rise of the Middle Kingdom

Poslednja izmena:
ma namerno sam ushao u minus.
ma nisam nikada preshao igru, krenem kampanju i igram igram... i smorim se posle nekog vremena :( pa ostavim, pa ponovo ispochetka posle recimo 5-6 meseci neigranja :)

3MAJ86 je napisao(la):
ma namerno sam ushao u minus.
ma nisam nikada preshao igru, krenem kampanju i igram igram... i smorim se posle nekog vremena :( pa ostavim, pa ponovo ispochetka posle recimo 5-6 meseci neigranja :)
Uh, davno to beshe... Nekad sam to igrao po ceo dan i nekoliko puta razbucao Caesar-a :D
Otisao u zesci minu s i ovaj mi pretio, pretio, pa opominjao, pa poslao jednu legiju, pa jednu jachu (ne znam kako da ovo definisem, isti je broj, ali nekako deluju jache - zamisli prosecnu/obicnu legiju i jednu u kojoj svi legionari izgledaju kao Shone :d), pa onda dve obicne, pa dve jace, pa tri obicne, pa tri jace... Onda sam mislio da ce da nastavi tako da povecava i da ce da me razbuca k'o svinja masan dzak :-devil-:
Ali se ispostavilo da je to "sve". U stvari slao mi je jos nekoliko puta po 3 te jache, ali sve cesce i cesce i taman kad sam skoro ostao bez vojske za odbranu Gazda je napunio gace i kao "pristao" na primirje u fazonu "ceracemo se mi jos" :laugh:

interesantno.
onda tje biti da je mene mrzelo da se jurcam sa njim. setjam se da sam prvi put bio snimio poziciju i poslao cezar dve legije i razbio me, e onda sam izgradio goooomilu zidova i tornjeva tamo gde te legije treba da dodju, i znam da mi vojska nije ni trebala, da sam ga razbio samo time. posle on kazhe to u fazonu "chutjemo se mi josh" ali posle toga nishta.... i mene je valjda mrzelo da se koljem sa njim dalje pa sam izashao i kranuo novu igru :)

a gde je poslednja misija i shta ti je cilj?

3MAJ86 je napisao(la):
a gde je poslednja misija i shta ti je cilj?

Cilj je da postaneš Cezar umesto Cezara. :D Ne sećam se tačno koliko ima nivoa za igranje, ali igraje zaista bila fenomenalna svojevremeno. Jedan od poslednjih nivoa se odvija u Germaniji ili u Egiptu, ako se dobro sećam, gde te pored neprijeteljskih vojski napadaju i lokalni "Varvari". :)

Edit: Malo sam se ružno izrazio, nisu u pitanju nivoi već kampanje. :p

Poslednja izmena:
Ako ti nestane para, imas cheat - editujes jedan txt fajl (ne secam se kojhi, nalazi se u rootu instal. dir-a) i recimo za perfekturu napises -99999 i dobijaces 99999 za svaku napravljenu zgradu :)

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ako ti nestane para, imas cheat - editujes jedan txt fajl (ne secam se kojhi, nalazi se u rootu instal. dir-a) i recimo za perfekturu napises -99999 i dobijaces 99999 za svaku napravljenu zgradu :)

Ma može to i u toku igre. Ako se dobro sećam, desni (ili beše levi :d ) klik mišem na bunar i zatim ctrl+c i ctrl+v. Jedan od njih je za cheat enablead a druga daje zlato, ima i još neka kombinacija ctrl+ nešto, koja odmah završava misiju i ide na drugu. :guitar:

srdjan_r je napisao(la):
Ma može to i u toku igre. Ako se dobro sećam, desni (ili beše levi :d ) klik mišem na bunar i zatim ctrl+c i ctrl+v. Jedan od njih je za cheat enablead a druga daje zlato, ima i još neka kombinacija ctrl+ nešto, koja odmah završava misiju i ide na drugu. :guitar:

To je krajnje zanimljivo igranje. Mislim posle ces cim ti malo zapne odma sifre da koristis. Bezveze :d

ma nikada ne bih koristio varanje, zato shto igranje vrlo brzo postaje glupo i prestaje da bude bilo kakav izazov.
eventualno ako bih prvo zavrshio igru, pa posle toga da se malo izhivljavam :)

ma trenutno ne igram kampanju, nego igram one scenarije. imaju li da se skinu dodatni scenariji sa net-a?

3MAJ86 je napisao(la):
ma nikada ne bih koristio varanje, zato shto igranje vrlo brzo postaje glupo i prestaje da bude bilo kakav izazov.
eventualno ako bih prvo zavrshio igru, pa posle toga da se malo izhivljavam :)

ma trenutno ne igram kampanju, nego igram one scenarije. imaju li da se skinu dodatni scenariji sa net-a?

Za cheatove sam saznao tek kad sam prešao igru. A kad se samo setim koliko puta sam morao da restartujem misiju kako bi našao bolje mesto za grad. :D
Što se tiče scenarija i ostalog, probaj ovde:
http://caesar3.heavengames.com/downloads/downloads.shtml

Nazad
Vrh Dno