3MAJ86 je napisao(la):e, da li je neko toliko uspeo da iznervira cezara :wall: da poshalje legije na tebe da te biju? i shta se deshava posle toga (kada mu pokoljesh legije)? da li ponovo shalje vojsku?
ja chekao jedno par godina ali otprilike se uplashio pa nije smeo nishta da radi(a grad u minusu 100000Dn)
![]()
3MAJ86 je napisao(la):e, da li je neko toliko uspeo da iznervira cezara :wall: da poshalje legije na tebe da te biju? i shta se deshava posle toga (kada mu pokoljesh legije)? da li ponovo shalje vojsku?
ja chekao jedno par godina ali otprilike se uplashio pa nije smeo nishta da radi(a grad u minusu 100000Dn)
![]()
Uh, davno to beshe... Nekad sam to igrao po ceo dan i nekoliko puta razbucao Caesar-a3MAJ86 je napisao(la):ma namerno sam ushao u minus.
ma nisam nikada preshao igru, krenem kampanju i igram igram... i smorim se posle nekog vremenapa ostavim, pa ponovo ispochetka posle recimo 5-6 meseci neigranja
![]()
3MAJ86 je napisao(la):a gde je poslednja misija i shta ti je cilj?
kUdtiHaEX je napisao(la):Ako ti nestane para, imas cheat - editujes jedan txt fajl (ne secam se kojhi, nalazi se u rootu instal. dir-a) i recimo za perfekturu napises -99999 i dobijaces 99999 za svaku napravljenu zgradu![]()
srdjan_r je napisao(la):Ma može to i u toku igre. Ako se dobro sećam, desni (ili beše levi :d ) klik mišem na bunar i zatim ctrl+c i ctrl+v. Jedan od njih je za cheat enablead a druga daje zlato, ima i još neka kombinacija ctrl+ nešto, koja odmah završava misiju i ide na drugu. :guitar:
3MAJ86 je napisao(la):ma nikada ne bih koristio varanje, zato shto igranje vrlo brzo postaje glupo i prestaje da bude bilo kakav izazov.
eventualno ako bih prvo zavrshio igru, pa posle toga da se malo izhivljavam
ma trenutno ne igram kampanju, nego igram one scenarije. imaju li da se skinu dodatni scenariji sa net-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari