ovako nasao sam jedan sajt sa slikama i melodijama ali tu su i bili kodovi z ovaj telefon...jedan od njih je *#9998*masterpwd* sa kojim u meniju dobijete FILE MANAGER i mozete vidjeti zauzetu memoriju telefona sto ovako niej moguce...u okviru toga postoje i opcije FILE READ,FILE WRITE itd....a jedna od njih je INITIALIZE na koji sam pritisnu ok i tada mi je sve izbrisano iz telefona od poruka,igirca,brojeva,melodija,slika i grupa koje sam napravio..... :wall: srecom sim karticu nije dirao
nego onda sam povezao tel preko irda i ubacio opet neke melodije i slike a onda kad sam danas htio da izbrisem neke melodije slijedi iznenadjenje......kad pritisnem delete on kaze deleted ali onda se pojavi pjescani sat koji se vrti oko 2min i tek tada nestaje ono sto sam htio da izbrisem ali kad iskljucim i ukljucim telefon to je opet tu,isto vazi i za slike i za meodije a sad nece nista ni da uploaduje u telefon,kaze da je sve prebaceno kako treba ali toga nema u telefonu.....i ja sam opet ukucao sifru da mi se pojavi file manager kako bih izbrisao sve odjednom opet ali sad kad stisne ok na INITIALIZE prijavi gresku INIT_ER SEC_FLASH_ERROR........zna li ko u cemu je problem...da li je otisao software i ako jeste da li se moze download cable od a800 prepraviti da bude flash kabal za c100?