Šta je novo?

c100 problem....nece da brise

Van Gogh

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2002
Poena
619
ovako nasao sam jedan sajt sa slikama i melodijama ali tu su i bili kodovi z ovaj telefon...jedan od njih je *#9998*masterpwd* sa kojim u meniju dobijete FILE MANAGER i mozete vidjeti zauzetu memoriju telefona sto ovako niej moguce...u okviru toga postoje i opcije FILE READ,FILE WRITE itd....a jedna od njih je INITIALIZE na koji sam pritisnu ok i tada mi je sve izbrisano iz telefona od poruka,igirca,brojeva,melodija,slika i grupa koje sam napravio..... :wall: srecom sim karticu nije dirao :) nego onda sam povezao tel preko irda i ubacio opet neke melodije i slike a onda kad sam danas htio da izbrisem neke melodije slijedi iznenadjenje......kad pritisnem delete on kaze deleted ali onda se pojavi pjescani sat koji se vrti oko 2min i tek tada nestaje ono sto sam htio da izbrisem ali kad iskljucim i ukljucim telefon to je opet tu,isto vazi i za slike i za meodije a sad nece nista ni da uploaduje u telefon,kaze da je sve prebaceno kako treba ali toga nema u telefonu.....i ja sam opet ukucao sifru da mi se pojavi file manager kako bih izbrisao sve odjednom opet ali sad kad stisne ok na INITIALIZE prijavi gresku INIT_ER SEC_FLASH_ERROR........zna li ko u cemu je problem...da li je otisao software i ako jeste da li se moze download cable od a800 prepraviti da bude flash kabal za c100?

Kako si na displeju kada zoves uspeo da pises slova...ajde ocu da probam da unistim mob. :smash:

SCOUT je napisao(la):
Kako si na displeju kada zoves uspeo da pises slova...ajde ocu da probam da unistim mob. :smash:

pa kucaj umjesto brojeva tipke na kojima su slova tj
*#9998*627837793#

Cim ukucam zadnju tarabu,izadje mi "wrong entry"

SCOUT je napisao(la):
Cim ukucam zadnju tarabu,izadje mi "wrong entry"

da
ali onda pogledaj u menu tj phone settings pa my settings..i tamo imas file manager

mj menu 4.2

Meni pobriso slike i melodije a telefone nije,sad sam skinuo sliku i oce da je brise...sta da ti kazem....imam srece :)
Nadam se da ces i ti resiti problem

e ne znam...ja sam ubacio te slike i ad pritisnem delete pojavi se opjescanoi sat koji dugo cekam.....i posle toge je izbrisano sve dok ne iskljucim telefon :) izgleda da cu morati da flesujem telefon....

zna li mi ko reci nesto vise o tome

Mislim da mi je ovaj telefon veoma srecan...ja drugar uzeli otisli da uzmemo zajedno telefone (c100),i meni se pao izgleda stvarno ok telefon...Istu sliku skinemo sa nekog wap sajta,njemu kada ide da je pogleda blokira telefon(isto prvo pescani sat,pa ga ostavi dva minuta,i onda se kao ugasi-displej zacrni kao kad je ugasen,pa onda se vrati na glavni displej i to je to,najgore je sto nemoze da izbrise sliku....
Za flesovanje bi nabolje bilo da pitas nekog prijatelja koji to zna,jer u servisu ima da te oderu...mozes i da sam pokusas ali o flesovanju nemam pojma...
P.S. Ima li neke zanimljive igre za C100...

POZDRAV :wave:

probaj na www.ranova.org imaju i wap sajt sa koga sam skidao igrice i koliko se sjecam ima ih dosta....samo mi bas nisu sve radile....zakoce na loading :)

OK hvala,trentno pikam Prince of Persia...

Nazad
Vrh Dno