Šta je novo?

C++ u Visual Basic 2008

• Začetnik teme Začetnik teme CheXy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

CheXy

Čuven
Učlanjen(a)
19.10.2005
Poena
619
Ljudi potrebna mi je pomoc, do sada sam radio c++ u visualu 6 a skoro sam instalirao Visual 2008 i tu je problem nastao. Kada sam u V6 radio u win32 application console sve je bilo OK i prevodjenje i linkovanje i sve standardne *.h su radile. U 2008 prvo kad otvorim win32 application cosole u header file su vec stdafx.h i targetver.h isto tako i u source, toga nije bilo u visualu 6 dalje <iostream.h> ne prepoznaje kaze cannot find file 'iostream.h'. Zna li neko da podesi Visual 2008 da radi kao 6????

iostream.h ne postoji... koristi iostream bez .h

Znaci u VS2008 (9) ne postoji iostream.h a u 6 postoji(posto sam dve godine tako ucio i pisao a i u knjizi tako pise) ??? Jos nesto konstantno mi se pri otvaranju javlja ovo

There was a failure while initializing the Microsoft Visual SourceSafe source control provider. You cannot use this provider to perform source control operations.

pa klikne na ok i kao sve radi normalno ali se uvek pojavljuje pri startovanju i slicnim stvari pokretanju necega u VS.

Zna li neko resenje???

To sto si ucio je zastarelo...
http://members.gamedev.net/sicrane/articles/iostream.html

Sto se Vusual Source Safe-a tice verovatno si instalirao sve sto dolzi uz VisulaStudio pa i ovaj program. VSS je program koji omogucava rad vise ljudi na istom prijektu tako stovodi racuna o izmenama u code-u pa to posle prosledjuje svima u projektu. Tebi to ne treba pa vidi ako mozes da ga uninstaliras. Postoje mnogo bolja resenja od VSS-a, ali to nije za ovu temu.

Nazad
Vrh Dno