Šta je novo?

C++ trial...?

Eagle eye

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2001
Poena
619
Može jedan dobar link na trial verziju C++,po mogućnosti scrackanu!Tražim po netu i nigdje da je nađem

Skini kompajler (potpuno besplatan) sa Borlandovog sajta. Personal verzija nema neke naprednije opcije, ali radi bez cracka. Druga varijanta: pogledaj thread "VS.NET Enterprise FULL download . . .", pa ako imas resursa,strpljenja i volje, downloaduj Visual studio :)

Personal verzije uglavnom nemaju sve komponente koje se odnose na "velike" stvari, tj kachenje na velike DB servere, pisanje multi-tier aplikacija i slicno. Sam IDE, kompajler i sl. bi trebalo da su isti. Takodje, fale neke alatke sa strane, tipa InstallSheild i slicno. Mada, lepo je kad mozes da ga registrujes legalno za dz, a ostatak komponenti moze ionako da se skine sa neta za dz; na primer, mozda nema FastNet komponenti, ali nista ti ne brani da skines free ICS koji je i bolji (sto se tice socket komponenti - tako i sa ostalima).

Ako ti vec trebaju serijski brojevi, ne moras da se mucis kopajuci pojedine, nego skini sa neta programe kao sto su Oscar i/ili WinSerialz pa sa vrmena na vreme updatuj njihove baze.

Ma daj Silverglider šta se opterećuješ!Pa meni uopće nije bitno koja je verzija jer tek počinjem s tim.Pa neću valjda odmah programirati nove windowse he he..Ipak hvala skinut ću ja to nema frke

Ma ne opterecujem se, hteo sam da ti skrenem paznju na par stvari:

1. kada vec daju original, a free, sto ne uzeti ? Instaliras i ne razmisljas vise.

2. po "bogatstvu" paketa, tj pratecim bibliotekama/komponentama, dodatnim alatima i sl. se obicno primecuje koliko je ceo paket, u stvari, "jak i mocan". Moje je bilo da te upozorim da se sa free verzijom ne dobijaju sve te stvari (u cemu bi onda bila razlika izmedju free i one verzije koja se naplacuje?) - ali da mogu da se nabave sa strane, takodje free, manje, vise ili jednako "mocne". Ovo u slucaju da ti se kuci pojavi neki "strucnjak" koji ce odmah poceti da zakera kako ne moze da uradi ovo ili ono i tera te da se ponovo mucis nabavljajuci drugu verziju. Dakle, bio pocetnik ili ne, moras biti svestan koliko su ti ruke "odreshene", tj koliki imas prostor za manevar.

3. ne znam zasto smatras "programiranje windowsa" top programerskim zadatkom ? Ja sam mislio da ljudski rod pokusava da funkcionise po principu "ne ponoviti nikada vise istu gresku" :D

pa nije da smatram windoze tehnološkim čudom ali sam čuo da je na njima radio velik broj programera diljem svijeta.
Što misliš za koliko mogu naučiti Visual C++ da bez problema mogu da kreiram osnovni program?BTW skinuo sam onu PDF knjigu koju je postovao ''noname''.Nadam se da će biti dovoljna za učenje.
Eh da ima vas zbilja prijatnih i dobro odgojenih čak sam dogovorio razmjenu ovaj tjedan !poštom naravno

Nazad
Vrh Dno