Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li to uopste postoji u C# i kako se implementira ako nije vec u samom jeziku?
Ja sam probao tradicionalno i kompajler prijavi gresku ciklicnog pozivanja strukture.
Postoji klasa ArrayList koja bi trebalo da odgovara tome sto trazis. Znaci dinamicki raste a u nju mozes da stavljas sta god hoces, klase, value strukture...
Pozdrav MArko
Postoji klasa ArrayList koja bi trebalo da odgovara tome sto trazis. Znaci dinamicki raste a u nju mozes da stavljas sta god hoces, klase, value strukture...
Pozdrav MArko
Inace, mislim da bi mogla klasicna lista da se napravi koristeci rezervisanu rec "unsafe" ili tako nesto. To je "nesigurno" zbog narusavanja strogih pravila tipova podataka, ali omogucava koriscenje pokazivaca.
Ja sam samo mislio da C# ima ugradjen mehanizam za klasicne liste.
Naprotiv, ti u C# i radis samo sa pokazivacima, jedino sto su detalji skriveni od tebe.. Ovu klasu koju pominjes jos je lakse napraviti na "safe" nacin.
Naprotiv, ti u C# i radis samo sa pokazivacima, jedino sto su detalji skriveni od tebe.. Ovu klasu koju pominjes jos je lakse napraviti na "safe" nacin.