Šta je novo?

C.A.R.S - Community Assisted Race Sim

[YOUTUBE]kqdjTO7vUmA[/YOUTUBE]

vise me impresionirao ovaj jedan video nego svi oni shotovi zajedno :d

Nadam se da je ovaj Schleife neki user-made, drveca i generalo skoro sve van staze bas nemaju veze sa pravim..

zato sto nordschleife jos nije gotov , do skoro nije imao nista osim samog asfalta ;)

Ako se ne varam, kada je drvece u pitanju, samo su na stazi Bathurst postavljeni pravi modeli, dok su na svim ostalim stazama samo placeholderi. Takodje, ni zemljiste/predeo oko staze nije uradjen, tako da se sada ne treba bas baviti time, nego koliko je realna sama staza (sirina, elevacija, krivine..)

Glupo je da tako komentarises klip, posto ocigledno nisi video u kojoj je fazi trenutno ta staza..

Ako se ne varam, kada je drvece u pitanju, samo su na stazi Bathurst postavljeni pravi modeli, dok su na svim ostalim stazama samo placeholderi. Takodje, ni zemljiste/predeo oko staze nije uradjen, tako da se sada ne treba bas baviti time, nego koliko je realna sama staza (sirina, elevacija, krivine..)

Upravo. Drvece ce tek kasnije (pred kraj) da zamene pravim 3d modelima (vec imaju gotove), a ono sto se vidi su privremeni 2d placeholder modeli. Razlog zasto 3d drvece nije postavljeno je zbog performansi, verovatno cekaju da se zavrsi vecina objekata oko staza, pa tek onda da se ubace 3d modeli drveca i da se rade optimizacije. Jedino Bathhurst ima pravo 3d drvece koje je tu samo random nabacano pored staze.

Glupo je da tako komentarises klip, posto ocigledno nisi video u kojoj je fazi trenutno ta staza..

Zato i kazem da se nadam da nije gotova ili da su uzajmili neku custom-made.. nisam nista lose rekao.

Naravno, a ovo je bas prava pohvala:

..drveca i generalo skoro sve van staze bas nemaju veze sa pravim..

Bilo je logicnije da mozda pitas u kojoj fazi je staza, ili tako nesto. Nemam ja nista protiv, svako ima svoje misljenje, ali trenutno su takve stvari manje bitne, posto mi se cini da jos nije zavrsen posao na samoj stazi/asfaltu.

Kad nema po cemu drugom da se pljuje onda je tu drvece oko staze :S:

Jedan interesantan podatak je da kompletna izrada staze od recimo 4-5km duzine zahteva za 3 meseca izrade za 5 ljudi koji je modeluju i cena se krece oko nekih 100k. Ovaj Nord ovde nije ni 50 posto zavrsen i skoro sve sto se vidi (objekti, teksture) su placeholderi koji ce na kraju da budu izmenjeni sa highres.

Inace, problem koji ovi snimci predstavljaju je taj sto nijedan development tim ne pusta u javnost staze koje su tek zapocete a kamoli da ih uporedjuje sa necim. Tako da nista i ne cude ovi komentari kada se neko zali na nesto a prethodno nije procitao da je sve WIP ili ti Work In Progres ali u pravom smislu te reci...

Naravno, a ovo je bas prava pohvala:

Bilo je logicnije da mozda pitas u kojoj fazi je staza, ili tako nesto. Nemam ja nista protiv, svako ima svoje misljenje, ali trenutno su takve stvari manje bitne, posto mi se cini da jos nije zavrsen posao na samoj stazi/asfaltu.

Nisu prvi koji su uradili Nordschleife zato i necu da skacem od srece samo zato sto postoji.. to je bila pozitivna kritika, nisam znao da je WIP.

Ne pratim bas razvoj jer mi ti likovi ne ulivaju poverenje a citam na LFS forumu da je poprilicno arkadicna, hoce biti neki free demo uopste?

leleeee..
Vec se pricalo o tome. Mislim da je lakse da se registrujes ovde: http://forum.wmdportal.com/forum.php pa da procitas sta te tacno zanima i iz prve ruke dobijes informacije. Ovako mozes samo nagadjati. A kada je nagadjanje u pitanju, ne mogu bas reci da ti fino ide..

Sto ste nervozni :)

Jedan interesantan podatak je da kompletna izrada staze od recimo 4-5km duzine zahteva za 3 meseca izrade za 5 ljudi koji je modeluju i cena se krece oko nekih 100k....

Bas me zanima d mi neko izvede racunicu sta tu kosta 100k. Malo mi to mnogo. Verujem da si preneo podatak tacno ali... puno brate za jednu stazu, pogotovo ako nije laser.

Pa mesecna plata onih koji je modeliraju i koja se lako izracuna. Nego sam gore naveo taj podatak zbog Norda koji je izuzetno dugacak i koji proprocionalno vise novca/vremena oduzima.

Govori da je M1 pregazio onu Michelin maskotu. :D

^ ili da su to prvi multyplayer shotovi ;)

Ma bre znam, nego se malo sprdam kao i tamo na forumu sta je ovo ispod vozila. :)

Nazad
Vrh Dno