Šta je novo?

C.A.R.S - Community Assisted Race Sim

Pa na mojoj mašini ide bez problema sa preko 90 FPS, tako da neće baš da traži zverinu od mašine.

Ne Sharp , tvoja je onako , bas tipicna ne-zverina. Procesor ti verovatno sam vredi kao cela moja masina :d

Evo malo motanja volana za Borisa :)
[youtube]3577W6nbpcw[/youtube]

i nocna voznja
[youtube]VU9_ttOpcVE&feature=related[/youtube]

^Ta nocna voznja je hack iz developer konzole i nije predvidjena tim modelom osvetljenja, sto se najbolje vidi po nebu. Tek sa danasnjim buildom treba da izadje novi lightning model a sa njim i nocna voznja, kretanja zvezda, meseca, dinamicno sencenje i tako to...

No offence, ali ne *****j :D

Anyways, danasnji build ce malo kasniti, zele da ga maksimalno optimizuju i srede, posto ce to ujedno biti i jedini build ovog meseca za Junior member-e.

Tek sam posle provalio da je tweak iz konzole, nisam dugo bio na forumu i gledao snimke, vidim da su ubacili i full memeber za 45e, to bi moglo da se pazari u dva,tri koraka da manje boli :) , igra se kupuje 100% pa je bolje da se kupi sad na rate nego kad izadje i jos dobijas nedeljne build-ove...

haha sharpshooter, pa pogledaj kog zmaja od kompa ti imas!

negooo,nema ga nesto driver sa njegovim carli caplijem da se javi da prokomentarise :)

ma masina mu je samo malo iznad proseka... na skali gde je moja masina apsolutna nula a nasa-in mainframe vrh :d

Build 164 is up!

U medjuvremenu, Ian Bell troluje kao nikad do sad :d

Skidam i ja novi build da vidimo šta ima novo. Da se obriše prašina sa volana.

Što se Mako-Hunter duo-a tiče definitivno ćete morati da zamenite te grafičke ako budete ozbiljno planirali ovo da igrate. :(

P.S. Best line je baš očano urađen i žestoko nervira.

Lepo se ponasaju kola u ovom novnom snimku bas brutalno e sad to izgleda lepo zato i taj lik cenim sabija mislim ovde se na klipu glupirao ali opet treba imati osecaj i za to. Imam momo racing valjda ce posluziti za ovo jos samo konstrukciju sa sedistem da napravim :D

Model tranzicije osvetljenja za pocetak deluje fenomenalno, a mogu samo da zamislim kako ce da izgleda u daljem razvoju sa sve kisom, snegom, volumetricnim osvetljenjem kroz oblake i ostalim vremenskim prilikama i neprilikama. Jedino sto je sve jos bagovito na pocetku, ali brzo ce biti ispravljeno.

Takodje i gumpert je konacno po uputstvima Stiga postao "normalan" za voznju, a i Le man je isto pojacan sa gripom pri vecim brzinama.

Pitao sma vec pa cu opet. Oni koji igraju sa analogom, kako je tacno igrivo ? Vidim da neki imaju problema sa putanjom, pojavljuje se understeer dok se tesko prati putanja staze. Navodno je sa novim updateom lakse ali ne znam u kojoj mjeri.

Ja igram sa analogom, i nisam se bas usrecio :D

Mora dosta da se podesava, a svakim buildom nesto izmene pa se cesto desava da ti prethodna podesavanja vise ne odgovaraju, i sl.
U svakom slucaju, igrivo je, samo treba biti uporan i strpljiv. Najbolja vremena na nekim stazama su upravo postignuta koristeci gamepad, tako da i to nesto govori.

Meni je trenutno skoro sve na svom mestu, osim jedne stvari. Od prethodnog builda se vuce jedno te isto ******. Kad pomerim analog skroz u stranu, volan se okrene za svega nekih 70ak stepeni, pa mogu samo da biram da li cu sporije da udjem u krivinu, ili da izletim iz iste.. :d
No, verujem da cu i to srediti uskoro.

U svakom slucaju, bice sve bolja optimizacija za gamepade posto planiraju taj sektor da poprave pred izbacivanje Trial verzije.

Ok. Tnx za info.

po mrklom mraku (odgledati barem u 720p)

[YOUTUBE]F7d5fF3D164[/YOUTUBE]

i tranzicija dana i noci (posebno odusevljava sto prica o jutarnjoj magli , i o zvezdama koje je moguce videti tokom noci).

[YOUTUBE]YDcZlN8APjI[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
@Muzzy

Pa naravno da nije nista spec jer je tu ubacen cisto da postoji a kasnije ce da bude sredjen. A ako mislis pod "ocajnim" da ne fokusira kako treba, e pa to je zato sto moze da se steluje pomocu 2 parametra i u nekim slikama sam ga cisto ubacio bezveze da se vidi da postoji i njegov distance sam uglavnom promasio a takodje i ima bug da bluruje ivice automobila, tako da je to sve jos early, kao i dinamicno osvetljenje koje je u prvom passu i ima jos mnoogo da se radi. Btw, pretposlednja slika ti je bez dof-a i prikazuje Watkins Glen oko 5 sati popodne i nov sistem osvetljenja koji kao sto rekoh je tek u prvom pass-u.

Evo i nekih video materijala ove rane tranzicije vremena i osvetljenja:

@Mare

okacio si 2 ista klipa...

Poslednja izmena:
^2 stvari su me odusevile :reflekcija unutrasnjosti auta o vetrobran i reflekcija drugih automobila na vasem autu. To cini mi se nisam video jos ni u jednoj simulaciji . Mada sam poceo da se navikavam na psihopatsku posvecenost detaljima koje ovi ljudi ubacuju u igru :)

btw ,tnx , preview je nesto zabusavao kada sam postovao pa nisam provalio , sad je ispravljeno :d

Poslednja izmena:
Refleksija drugih automobila na autu je vec vidjena u shiftu 2. :)

Nego na ovom drugom snimku sto si okacio, ovaj pocetak sa tranzicijom vremena htedoh i ja da okacim, nego rekoh da ne krsim NDA :D, al sad je vec nebitno kad je ovaj VVV to uradio u svom materijalu i odlicno prezentuje.

Poslednja izmena:
Refleksija enterijera na vetrobranu je bila u Shift 1 :)

^mislio sam na simulacije ;) a i ne bih ionako znao za shift posto sam ga samo laicki probao kod drugara.

@gdin_m - krsenja povelja , pravila , deklaracija ,paktova , obecanja , ... je nama srbima u krvi :d

Poslednja izmena:
Cak 5 novih staza u poslednjem buildu, Hockenheim, Road America, Donington Park, Rouen Les Essarts, Hockenheim (Pre 2002) i jos navodno 3 u sledecoj nedelji. Naravno sve staze su work in progress, ali bas brzo napreduju i za sada ih ima 16. Plan je da ih bude minimalno 30, sto ce ovim tempom brzo da postignu.

http://www.wmdportal.com/projectnews/five-new-tracks-now-available-in-project-cars/

Takodje je najavljeno uskoro neko veliko licenciranje i jos nekoliko automobila u igri, samo se jos nista ne zna koji su zbog nekih pravila licenciranja i valjda jos neka iznenadjenja slede, verovatno graficka, koja se planiraju u sledecim nedeljama.

Perverzija.

Evo da lupim i malo slicica kad vec kazes da je perverzija...

1331330305.jpg
1331330295.jpg
1331300120.jpg
pcars-2012-03-09-15-00-0.jpg
pcars-2012-03-09-15-10-5.jpg
pcars-2012-03-09-15-15-1.jpg
pcars-2012-03-09-16-41-2.jpg
pcars-2012-03-09-17-03-1.jpg
pcars-2012-03-09-17-03-5.jpg
pcars-2012-03-09-17-10-5.jpg

^ajme pa ovo je live ,izgleda da smo dosli do idealnog u grafickom smislu :D

Fino je videti sta dobro organizovan racing sim developer moze napraviti kada nije ogranicen konzolama. SlightlyMadStudios su uradili OK posao sa SHIFT igrama, ali sada ocigledno prave igru na mnogo vecem nivou. Vijam ovih dana da kupim Driving Force GT volan, pa ako uspem odma cu uleteti u Project CARS betu.

Evo par slika koje su po meni pure win:

pcars2012-03-0400-31-giufp.jpg

pcars2012-03-0305-58-w7j6j.jpg

pcars2012-03-0306-17-fijhz.jpg

pcars2012-03-0307-01-wljeo.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno