Šta je novo?

ByteCent (BYC)

Po meni je ovo jadno. Jos jedan dokaz da ne sme biti ni jedan kriptokoin centralizovan, a BYTECENT je olicenje zla centralizacije.

Ja 'tamo' ne pišem vise ništa. A vi stavljajte. Nervira me i on i one njegove navijačice.

Pa nek je prevara, ono sto me raduje je moja zarada u celoj prici, hvala mu mnogo na tome.
Mislim da se i ostali osecaju isto, bilo je lepo dok je trajalo, a znate kako kazu, ako je previse lepo da bi bilo istinito, onda... :)

I počelo brisanje postova na coinblab-u

I tako muljator ponovo pokazuje svoje pravo lice...ništa čudno i ništa novo, to jest očekivano.

Sasvim slučajno prebacih ovo siće što mi je ostalo i pogasih mašine, bukvalno 10-ak sati pre ove problematike. Ne pada mi napamet da više dežuram na svakih sat, da bih iskopao jedan ili nijedan dnevno.

Uopšte se nije loše prošlo dok je moglo normalno da se kopa, a ovu siću čekam na najmanje 3 dolara, ako ikad bude toliko...sell order postavljen. :D

Pa ništa, stavio sam Bojchin video na youtube i podelio na twiteru #Bytecent evo staviću i ovde http://youtu.be/Q5nroYh10wE ako nekom zatreba :-devil-:

edit: čisto da dodam da sam bio svestan od početka ko je i šta je IE ali sam nekako verovao da od ovog coina može nešto dobro da ispadne, podržavao sam ga i na forumu i na twiteru ali sad kako je udario na mene i moje počinje da mi bude pun Q

Poslednja izmena:
Fino je bilo dok je trajalo, steta sto nisam krenuo jos malo ranije kao vi. Izlazite li i ostali iz ove IE svinjarije ili ostajete jos malo?

Kada vec izlazimo mogli bi smo ovde da bacimo par trolova , posto sve postove prevode? :D

Poslednja izmena:
Onda može moderator slobodno da obriše ovu temu posto svi izlazite,glupo da ostanem sam ovdje;)

Nek ostane za nauk sta se desava kad kriptovalute nisu decentralizovane.

Ne radi se bas mnogo o centralizaciji mada i to je za ogromnu diskusiju. Ovo sto je uradio je mnogo vise licno.
I na kraju sam i banovan jer sam trazio odgovor zasto samo mi mozemo ograniceno da majnujemo.
Pobrisani su mnogi postovi. Secam se da je negde reako da on nije admin na forumu, ali iz prilozenog se vidi da jeste, znaci jos jedna laz. I naravno odgovora nema.

Poslednja izmena:
ja imam nekih 37-38 komada ne znam dal da prodajem ili da cekam? i nije neka para pa nek stoje, ebem li ga

aaaaa jok, opekao sam se sa dosta njih, recimo kubit, paaa max, paaa, utc, paaa peng.... da ne nabrajam vise, stek btc-a mi se nacisto istopio dok raznoraznog shita imam na tone

Probao sam upravo i radi bez restrikcije. Preračunava coine u minute kako treba.

Jesi opet reinstalirao wallet, kod mene jos uvek samo 60 min..

pa za SRBE, sta si mislio (mi smo uvek posebni i zato naje-emo)

Imao sam problem kao i svi ostali.

Posle instalacije poslednje verzije sa sajta klijent je radio ali nije uzimao u obzir bilans u koinima.

Ništa nisam menjao nego tunelovao i ostavio da radi 5-6h.

Zatim sam prekinuo mining i ponovo ga pokrenuo i uneo kepču. Ovog puta je uzeo u obzir balans.

Čini mi se da nije reč o nikakvom banovanju ip adresnog prostora već klijent ima neki mehanizam za zaštitu od koriščenja prethodnih verzija protokola koji se na neki način propagira i zadržava u mreži neko vreme.

EDIT:

Definitivno postoji problem samo nisam siguran jel posledica nekog sistema zaštite koji je izmakao kontroli ili su stvarno želeli ovako nešto nerazumno da učine.

Poslednja izmena:
Zabo medjed i us server a i dalje baca sherove....

vbnnn.jpg

pishem ovako da ovaj ciga IE nemozh da chita ovo, niti mozhe da mu prewede ni lokalnni svesteniik srpsske pravoslavnne crkkve u cikaguu.
Znachi uzmette medjeda samoo okrenette prekidach na oH sachekate da uchapi vezzu i ondak samo uppalite novchanik i ukucatte kod.
Ondak kade odbrojji pravee satte koo nekade u zaviisnostti od brooja kojena ondak poslenak desetakk minyta, sammo ugashite medjeda na ofe.
I novchanik nastavvi daa kucca normalnno. KAde istekkne vrijeeme ondak ponovvite operacijju i vozda.

I+don+t+know+if+they+still+import+it+in+the+_eb58e71e5ec95a737fd3ca117cc02b58.jpg

i gugl prevod da se niger ne muchi......

pishem like that this ciga IE nemozh chits to this, nor mozhe his prewede either Local Area svesteniik srpsske pravoslavnne crkkve in cikaguu.
Znachi uzmette Međedi samoo okrenette prekidach on oH Sachek to uchapi Vezza and ondak only Uppal novchanik and ukucatte code.
Ondak where odbrojji Praveen satte koo somewhere in zaviisnostti of brooja kojena ondak poslenak desetakk minyta, sammo ugashite Međedi on ofe.
And novchanik nastavvi daa Kucci normalnno. Bathtubs istekkne vrijeeme ondak ponovvite operacijju and air.

Poslednja izmena:
pishem ovako da ovaj ciga IE nemozh da chita ovo, niti mozhe da mu prewede ni lokalnni svesteniik srpsske pravoslavnne crkkve u cikaguu.
Znachi uzmette medjeda samoo okrenette prekidach na oH sachekate da uchapi vezzu i ondak samo uppalite novchanik i ukucatte kod.
Ondak kade odbrojji pravee satte koo nekade u zaviisnostti od brooja kojena ondak poslenak desetakk minyta, sammo ugashite medjeda na ofe.
I novchanik nastavvi daa kucca normalnno. KAde istekkne vrijeeme ondak ponovvite operacijju i vozda.

Pogledajte prilog 156602

i gugl prevod da se niger ne muchi......

Kakav si ti loodak!:D
Kraljeviski dopis!:d

Nazad
Vrh Dno