MareG
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.02.2014
- Poena
- 169
Stavi tamo onim pajserima što pišu da nije istina ...
Ja 'tamo' ne pišem vise ništa. A vi stavljajte. Nervira me i on i one njegove navijačice.
e pa ja vec 10 dana govorim da neko uveliko kopa sa gpu-om, a nas prave blesavim
Ja izaso pre 3-4 dana kad je bilo ono slanje sam sebi u wallet....Fino je bilo dok je trajalo, steta sto nisam krenuo jos malo ranije kao vi. Izlazite li i ostali iz ove IE svinjarije ili ostajete jos malo?
ja imam nekih 37-38 komada ne znam dal da prodajem ili da cekam? i nije neka para pa nek stoje, ebem li ga
Kod mene neće, samo 60 minuta mi daje, jesi li nešto posebno uradio ?Probao sam upravo i radi bez restrikcije. Preračunava coine u minute kako treba.
Mozda Imas srecu da ti internet provajder nije na "onom" spisku. Ali da proverimo.. jel ti ima IPa ovde? http://www.nirsoft.net/countryip/rs.htmlProbao sam upravo i radi bez restrikcije. Preračunava coine u minute kako treba.
pishem like that this ciga IE nemozh chits to this, nor mozhe his prewede either Local Area svesteniik srpsske pravoslavnne crkkve in cikaguu.
Znachi uzmette Međedi samoo okrenette prekidach on oH Sachek to uchapi Vezza and ondak only Uppal novchanik and ukucatte code.
Ondak where odbrojji Praveen satte koo somewhere in zaviisnostti of brooja kojena ondak poslenak desetakk minyta, sammo ugashite Međedi on ofe.
And novchanik nastavvi daa Kucci normalnno. Bathtubs istekkne vrijeeme ondak ponovvite operacijju and air.
pishem ovako da ovaj ciga IE nemozh da chita ovo, niti mozhe da mu prewede ni lokalnni svesteniik srpsske pravoslavnne crkkve u cikaguu.
Znachi uzmette medjeda samoo okrenette prekidach na oH sachekate da uchapi vezzu i ondak samo uppalite novchanik i ukucatte kod.
Ondak kade odbrojji pravee satte koo nekade u zaviisnostti od brooja kojena ondak poslenak desetakk minyta, sammo ugashite medjeda na ofe.
I novchanik nastavvi daa kucca normalnno. KAde istekkne vrijeeme ondak ponovvite operacijju i vozda.
Pogledajte prilog 156602
i gugl prevod da se niger ne muchi......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari