Šta je novo?

ByteCent (BYC)

kod mene jedna nece.. i od pre 10 minuta jos jedna...

kad sam promenio IP, wallet se ne konektuje vise..

Poslednja izmena:
trazim neki post a nema ga ili sam neto sanao, jel bio neki post u fazonu da smo mi sa benca krivi nesto?

Poslednja izmena:
sad nadjoh i ukapirah, neki pacos nas druka u losem kontekstu, neka se ceo podforum zatvori samo za clanove, decko kopira poruke odavde i linkuje postove, ovo sto mi pricamo da se zaobidje captcha sve druka, ispade da smo i neki megagiga programeri :wc: mi se od takvih da i komsiji crkne krava likova

Poslednja izmena:
ni meni ne radi. proof of miner 0, i ta poruka za wallet. A kada ne unesem adresu, samo izbaci eror i izadje iz walleta.

Poslednja izmena:
Izgleda samo ne radi za nas iz srbije. zavisno od IP-a.

covek je to predosetio da ce se desiti jos 4.12

ImageUploadedByTapatalk1417989968.051361.jpg

u jeb, kao da je znao, ovo nam je za nauk, znaci neki kutak za proverene clanove i to je, koj kutak obavestavas na PM i cozdra, odakle je onaj sto druka, isto je greska sto se na nasim i stranim forumima registrujemo sa istim nickom

Ajmo da napravimo tred i peticiju da disejbljuje ban. Kad vidi da mu je pola clanova trazi mozda i odbanujE.
Ja kopam regularno , raspodelio sam po 150-200 bzc po walletu i ukucavam chaptu kao i svi ostali.

Pa lepo mislis, jer ja mislim isto. A ako ustanovim da je tacno to sto mislim.. neko ga je naje**
http://i.imgur.com/opAIhup.png

Sta sa mojim postom?

Ja sam odgovorio onome ko nas je opanjkavao kod IE kako smo iz Srbije najgori. Neki SimkoMiner... A ironicno, superminer nije izSrbije i to IE odlicno zna, samo njegov IP range nece blokirati. Nece jer je to garant njegova kombinacija, kad ga pusta mesec dana da jase po mrezi kako hoce. Dok se nije nahvatao koina za sve masine, nije mu IE zatvorio vrata.

Nemoj da ste naivni da kazete kako niste videli se to i sami.

Ajmo da napravimo tred i peticiju da disejbljuje ban. Kad vidi da mu je pola clanova trazi mozda i odbanujE.
Ja kopam regularno , raspodelio sam po 150-200 bzc po walletu i ukucavam chaptu kao i svi ostali.

Ja ne kopam vise uopste, IE je usrano citersko *****, i to cete videti na kraju i sami.

Dođoh kući, kad ono imam šta da vidim. :mad:

cek.. na nekim masinama ti radi a na nekim ne?

Mene pitaš nešto? Ne, samo na jednoj kao i od početka. Kao što rekoh, došao kući, kopanje ne radi uopšte i čitam ovde da je palo neko drukanje.

Na blockexploreru stara prica, preko 100 koina na sat (ili oko 100)...

Iako ga ne kopam, ne dotice me licno... ovoga sto je okacio tekst i link do foruma-teme... joj sta bi mu napravio.

Niko ovde nista protivpravno nije uradio ni rekao, to je samo posledica insinuacije nekog bolida.

Ja sam prestao da ga kopam kad je uveo captcha, medjutim cuvao sam novcice jer sam ocekivao da ce cuveni muljator napraviti dobar pump.

Idalje odbijam da poverujem da je lik bezblamno banovao celu drzavu zbog obicne teme na forumu... :) teska smejurija

Simko Miner ovo mora da je neki sa EX YU. Odrukao nas kod IE. Mozda je i clan ovde sa drugim nickom.

Ali sta je odrukao, meni i dalje nije jasno? Da u Srbiji ima teska artiljerija? Ne razumem... pomenut je kaptca solver pa sta? Ko da ga IE nema...

Ja stigao kući vidim izbacio mi osigurač, pokrenem komp pa novčanik i oću da kopam kad ono prc, otišao oma na coinblab da vidim šta se dešava kad mi tamo Mige reče da su banovane srpske ip adrese, e do qrca ...

Vrh Dno