Šta je novo?

ByteCent (BYC)

nisam jedino ako on moze da registruje jos dve masine na istoj ip sa starim novcanicima koje nisam deinstalirao ne znam da li to mozda ima veze?

Jesi probao i da otvoris novu adresu za primanje u novčaniku pa da pošaljes si tako?

jesam i na staru i na novu sam slao uvek isto U must use one wallet per computer i nece tako nesto, inace prebacio sam dve 750ti na am1 plocu i sada radi cudaminer na njima i ovaj bytecent zajedno. ccminer je zezao dok cudaminer radi odlicno ne smeta mu cpu mining tako da ne kontam sto je ovaj problem nastao juce je sve radilo lepo 400 i nesto minuta je kopao i od kad sam cackao hardver problemi.

Poslednja izmena od urednika:
jesam i na staru i na novu sam slao uvek isto U must use one wallet per computer i nece tako nesto, inace prebacio sam dve 750ti na am1 plocu i sada radi cudaminer na njima i ovaj bytecent zajedno. ccminer je zezao dok cudaminer radi odlicno ne smeta mu cpu mining tako da ne kontam sto je ovaj problem nastao juce je sve radilo lepo 400 i nesto minuta je kopao i od kad sam cackao hardver problemi.
pa vjerovatno ti onda registrira da imaš stare novčanike na ostalima,ne znam što drugo...ja sam na sve tri mašine novi stavio i nema problema nikakvih

^^

I koristis jednu adresu na svim masinama?

Proof of Miner: 45

Ma idi, ja pomislio da imas jedan novcanik na vishe masina....... mosha pijade

Probao sam na sve moguce nacine da namestim isti wallet na 2 masine, ali nece. Mada ima jos par stvari koje bi mog'o da probam :)
Je** ga ovaj diff.

Ma dzabe sto pada kad mi masina ne nadje blok po pola dana i vise.

Proof of Miner: 25

ili ima neki bot za skiptu da ucukava sam

u principu moze da se napravi bot da cuka captchu

nekako me mrzi, kolike da su god pare u pitanju :p odvikao sam se od cele price

mislim da se veoma lako moze napraviti nesto, pogotovo posto captcha nije zakukuljena, malo ju je promenio u odnosu na stari wallet. ima i dosta tutorijala, čini mi se da je šablon priča za iskusnog programera.

Ne mogu vise da kopam. Radli li nekom jos ?
izbacuje poruku
You must use one wallet per computer to mine
Naravno da koristim jedan wallet A i vidim da je Proof of Miner 0

Meni normalno radi na sve tri masine ,em sam našao dva bloka popodne...

Kod mene nece.

Vrh Dno