Šta je novo?

ByteCent (BYC)

cija ovo IP adresa? Telekom ADSL? 79.101.87.15 ajde javi se...

Poslednja izmena:
jedini on sa "protocol 0" zanima me sta je uradio.

Izgleda da je moja ... :D

U čemu je problem?

kad izlazi 1.2.0 v ?

Sad vidim u čemu je problem. :D

Koristim zadnju regularnu verziju, ali neistaliranu.

whb2gy.png

Jedino da restartujem wallet.

Poslednja izmena:
drcni stranci, mige mu upao u oko, da me izvrse atenrar na njega :p

Ja razmisljam da probam da ukrupnim snagu ptrko proxy servera... Ako je moguce, u principu mi treba sano ip adresa i port nekog od super nodova... Mozda i gresim :)

Nek nam posalju Jennu da nas siluje do besvesti, dok se ne opametimo :)

mni jedan 960t iskopao 2 komada (jedan oko 2 ujutro , a jedan u 6), a na svim ostalim masinama nista

mislim da smo dovatili 1440 rezim u zadnja 24h

mislim da smo dovatili 1440 rezim u zadnja 24h

jel to projektovani broj novcica koji treba da se iskopa u toku 24h???

ako jeste ili ce cena debelo da skoci ili ce ova prica polako da potone....

nisam pamatan sta da radim, mislim se da kupim odredjenu kolicinu ali mi je manevarski prostor postao jako mali da bih se jos jednom ispalio ...

jel to projektovani broj novcica koji treba da se iskopa u toku 24h???
ako jeste ili ce cena debelo da skoci ili ce ova prica polako da potone....
To je i jedan od problema, sto nije 1440, a trebalo bi. Diff je uzasno podesen. Ovog momenta se majnuje 1900 coina na dan, a bilo je i po 2100.

sutra hard fork, tj verovatno danas
Hello All!

After taking the community vote and listening to feedback from the community, tomorrow we will be release Bytecent v1.2 with the features discussed in the previous thread. Tomorrow we will be hard forking to ensure all previous versions of Bytecent no longer work.

Here is what you should do to prepare yourself for tomorrow:

1. Move your coins from the exchange to your local wallets and backup your wallet.

2. DO NOT send coins to anyone after 11 AM EST.

3. When we release the new version make sure you update immediately or you will be on the wrong fork.

Anyone that is not on the correct fork will not be able to send or receive coins from users of the new version.

After we release the new version, we will be releasing Bytecent v1.2 to the general public within 48 hours if no major bugs are found.

Note: If you have been mining to one wallet or using older versions to mine without Captcha, I strongly suggest you buy coins now while you can. After tomorrow, everyone will need to have coins to mine without captcha, no exceptions.

IE

Da, danas oko 17h po nasem vremenu. Znaci dovidjenja kopanje bez coini u wallet.

bice ovo zanimljiv raspret dogadjaja..
kad pogledas s jedne strane, sam pokretac IE je od ranije poznat kao preverant..
s druge strane, traziti od "majnera" da imaju 600 byc na walletu po masini da bi kopali taj isti koin je malo vise bezobrazno.. u ovom momentu to mu dodje oko 200e chip za ulazak u igru

realno je za ocekivati par scenarija..
- dev-ovi isteru sirokim narodnim masama koine (kako bi ljudi mogli da kopaju taj koin) i izvuku btc iz cele price
- skoci cena byc usled velike traznje
- pukne cela prica kao isuvise prepotentna za obicne smrtnike..

Videcemo sta ce biti od cele price..

Vrh Dno