humungus35
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.04.2014
- Poena
- 169
Ići će ovaj novcic i do 3$..lako i do 5$,što ne vjerovat u to...nemore odjednom brate mili
A ko te to prevario i kojom metodom? Jel prevara zato sto si ga kopao i uzimao na njemu dnevno 30/20/10 puta vise btc-a nego da si kopao bilo koji drugi novcic cpu-om..ili ti je mozda IE uzeo kliker na velikom odmoru... A i ovi komentari da je kraj i sunovrat novcica, na tren sam pomislio da je cena pala 10 puta a ona i dalje duplo veca od ipo cene, malo se samo vratila nakon blagog pumpa.
Mineri odlaze
Da odlaze, iskopali bi mi nešto, onda.
vlaca se malo cena u normalu
2. You will no longer be able to use multiple computers to mine to one wallet.
veruj mi druze da nema nikakve veze, meni se desava da na g550 sa jednoim konekcijom radi i iskopa po 3-4 coina, a na i5 ili fx ni jedan ili je sreca ili postoji i neki drugi walet sa nekim drugim minerom (gpu)
Nisam proveravao ali te oscilacije oko predviđene vrednosti su normalna pojava, algoritam zadužen za diff ih pegla dinamikom koja je takođe zaplanirana pa se ne bavim tim koliko je konkretno nekad više, a nekad manje od predviđene vrednosti.
ali ce bar sve doci na svoje mesto, nadam se.
Da je to tako bilo bi normalno, ali ispod 1440 nije islo a preko i te kako cak i duplo.
To sto je planirano pokazalo se kao fail i sada se ceka korekcija. Po meni i previse dugo.
Stvar je u tome da i posle fix-a moje je misljenje: nista lakse nece biti za generisanje coin-a, ali ce bar sve doci na svoje mesto, nadam se.
Tebi sve dolazi na svoje mesto, kad ukine kopanje sa jednim walletom na vise masina.
Tebi sve dolazi na svoje mesto, kad ukine kopanje sa jednim walletom na vise masina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari