Šta je novo?

ByteCent (BYC)

Ići će ovaj novcic i do 3$..lako i do 5$,što ne vjerovat u to...nemore odjednom brate mili:)

A ko te to prevario i kojom metodom? Jel prevara zato sto si ga kopao i uzimao na njemu dnevno 30/20/10 puta vise btc-a nego da si kopao bilo koji drugi novcic cpu-om..ili ti je mozda IE uzeo kliker na velikom odmoru... A i ovi komentari da je kraj i sunovrat novcica, na tren sam pomislio da je cena pala 10 puta a ona i dalje duplo veca od ipo cene, malo se samo vratila nakon blagog pumpa.

Da mi je do toga istresao bih ovo sto imam i eto ti IPO cene u 2 sekunde. Toliko o realnoj vrednosti.
Sunovrat je najvecim delom jer je wallet bulja i pomaka na bolje nije bilo. Mineri odlaze, pare ne dolaze. Gde ces gore situacije?

Kao sto znamo ovo je novcic velikog i veoma uspesnog manipulatora IE te njemu cena ne zavisi od broja rudara i slicnih stvari vec od onoga sta planira IE da uradi sa njim, mi to ne znamo i samo mozemo da pretpostavimo da moze i te kako mnogo da ga napumpa a i ne mora naravno jer vec ima IPO u rukama. Kocka kao i sa ostalim. Ko proda sad bice zadovoljan jer je uzeo vise btc-a sa cpu-om nego sto moze grafikom za duzi period, ko nece nastavice da se kocka.

Pa desavaju se razne situacije, na zalost smo neke i proziveli :)

vlaca se malo cena u normalu

Vraća se jer je IE izdao saopštenje što dokazuje koliki on ima uticaj na cenu svoga coina pa mislim da ako ovo i jeste prevara, što lično ne mislim, neće proći bez nekog velikog pumpa. A zašto ne verujem da je prevara ? Čini mi se da je ovo pre neki projekat kojim IE namerava da dokaže koliko je superiorniji od ostalih i mislim da mu ego neće dozvoliti da tek tako propadne ali to je samo moje mišljenje, videćemo ...

nema sanse da propadne. Bar ne u skorije vreme. I gori koini su prolazili bolje

Nemam nista ni za ni protiv IE, ali bih ga svakako zavoleo mnogo ako bi mi napunio dzepove parama. :)
Surovo realno :)

Do sada se uvek moglo debelo zaraditi ko je na vreme ispratio novcice koje je on hajpovao. Ocekujem slicnu pricu i ovde.

ma pustite pricu o egu, on ce svakako na havaje posle ovog samo da mi znamo oce li biti onog pumpa ili ce se ovim zadovoljiti

ma mi trenutno ni ne znamo da li ga neko kopa grafikama

Povrh svega, smanjeno mi je vreme za captcha sa 120 min. na 60 min. :smash:

Ali ovo mi se ne svidja !!

2. You will no longer be able to use multiple computers to mine to one wallet.

:wall::wall:

Poslednja izmena:
evo ja mucim vec dva sata muku jedan wallet ne moze da nahvata ni jednukonekciju ..... :smash:

Posto sam uspeo da iskopam ceo jedan novcic za 32 sata, prestao sam da kopam byc i sada cekam cenu od 5$ :)
Trenutno 50 dinara koliko vredi jedan novcic, nije dovoljno da bi 16 puta kucao onaj kod

Ja imam zanimljivu situaciju koju ne znam da objasnim. U svom stanu na jednoj mašini imam konstantno oko ~30 konekcija, a na drugoj 3. I to se već danima tako ponaša. Na drugoj lokaciji sam jutros hteo da pustim i evo još nije uhvatio ni jednu konekciju. Deluje mi da ima veze sa snagom procesora.

veruj mi druze da nema nikakve veze, meni se desava da na g550 sa jednoim konekcijom radi i iskopa po 3-4 coina, a na i5 ili fx ni jedan ili je sreca ili postoji i neki drugi walet sa nekim drugim minerom (gpu)

veruj mi druze da nema nikakve veze, meni se desava da na g550 sa jednoim konekcijom radi i iskopa po 3-4 coina, a na i5 ili fx ni jedan ili je sreca ili postoji i neki drugi walet sa nekim drugim minerom (gpu)

Dnevno se generiše 1440 coina, na 1700 klijenata koliko IE procenjuje da trenutno ima jasno je da statistika u pogledu pronalaženja može da bude takva. Ja međutim govorim o broju konekcija i tome šta na njih utiče.

Poslednja izmena:
@Paradigma

Da li si siguran da je odnos 1440/day takav zadnjih 2 nedelje?

Na primer za poslednjih 100 blokova je bilo potroseno 69 minuta. ==>> 2086 blokova dnevno. A bilo je i mnogo vise.

Nisam proveravao ali te oscilacije oko predviđene vrednosti su normalna pojava, algoritam zadužen za diff ih pegla dinamikom koja je takođe zaplanirana pa se ne bavim tim koliko je konkretno nekad više, a nekad manje od predviđene vrednosti.

Nisam proveravao ali te oscilacije oko predviđene vrednosti su normalna pojava, algoritam zadužen za diff ih pegla dinamikom koja je takođe zaplanirana pa se ne bavim tim koliko je konkretno nekad više, a nekad manje od predviđene vrednosti.

Da je to tako bilo bi normalno, ali ispod 1440 nije islo a preko i te kako cak i duplo.
To sto je planirano pokazalo se kao fail i sada se ceka korekcija. Po meni i previse dugo.

Stvar je u tome da i posle fix-a moje je misljenje: nista lakse nece biti za generisanje coin-a, ali ce bar sve doci na svoje mesto, nadam se.

Poslednja izmena:
Da je to tako bilo bi normalno, ali ispod 1440 nije islo a preko i te kako cak i duplo.
To sto je planirano pokazalo se kao fail i sada se ceka korekcija. Po meni i previse dugo.

Stvar je u tome da i posle fix-a moje je misljenje: nista lakse nece biti za generisanje coin-a, ali ce bar sve doci na svoje mesto, nadam se.

Nisam gledao specifikaciju, ali ako se to dešava onda je dinamika promene diffa spora. Video si na primeru BTC da se korekcija radila na svakih 2016 blokova (~14 dana), LTC takođe na svakih 2016 blokova (~3 dana), a ima crypto valuta kod kojih se korekcija vrši posle svakog bloka!

Tebi sve dolazi na svoje mesto, kad ukine kopanje sa jednim walletom na vise masina.

Očigledno žele da fiksiraju solidnu količinu koina što će izazvati pozitivan pritisak na cenu, bar sad na početku.

Poslednja izmena:
ma sve ovo super al kad se ja ceo dan ubih i jedan racunar nikako da se zakaci na neku konekciju... stvarno je ovo malo traljavo sto, trebalo bi da ima vise super nodova jer je ovo ovako neozbiljno, mogu da zamilim da cekam 8 sati na konekciju walleta da bih obavio neku transaciju !!!!!!!!!!!!!! :mad: :crash:

Nazad
Vrh Dno