Šta je novo?

ByteCent (BYC)

jel iskopao neko nesto u proteklih 10h?
celo prepodne sam imao 1-3 konekcije, pre oko sat vremena poludele i sad imam 27...ali dzaba mi konekcije kad poslednji koin koji sam iskopao je bio u 9.50h.....u blockchain listi iskacu novcici ko na traci...neko ih kupi...bice da se neko nakacio sa gpu-om definitivno
P.S. bas smo se usrecili sa ovim novim walletom

Ja napisah malo ranije da sam od ponoći do danas oko 11h napravio 15 kom. Od 11h do sada cela 2 kom.

A konekcije su, očigledno, totalno nebitne. Meni bolje kopa cpu koji ima 1 konekciju, nego onaj sa preko 20.
Od ovih ukupno 17 kom od ponoci, on sam je iskopao 8, a najveći deo vremena je imao samo jednu konekciju.

Poslednja izmena:
gotovo je nemam vise zivce probacu na sve ili nista da prodam pa ponovo kupim i opet prodam znam da je jako tesko ali jedino tako cu izvuci pola bitkoina

ovi koji kopaju sa fx8350 koji hladnjak koriste, na jednom imam seidova 120v vodeno i zadovoljan sam ali trazim neku jeftiniju soluciju, pa rekoh da vidim sta imate i kako vam se krecu temperature

Ja vracam procesore na Xmr. Em sto nemam vremena da kucam kod non stop, em sam iskopao samo jedan Byc za 7-8h.

Ja sam siguran nece da dozvoli da coin tek tako propadne.
I da znate da ovo nije bio GPU.

Poslednja izmena:
ovi koji kopaju sa fx8350 koji hladnjak koriste, na jednom imam seidova 120v vodeno i zadovoljan sam ali trazim neku jeftiniju soluciju, pa rekoh da vidim sta imate i kako vam se krecu temperature
ovaj sam ja uzeo za svoj procesor fx 6300,cak je i prejak sto se tiče hlađenja s obzirom da mi je spustio temp čak za 20 stupnjeva hahah....uglavnom dosta je tih i ima mogučnost montiranja dodatnog ventilatora sto bih bilo dobro za tvoj fx 8350,dođe oko 25$...http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835233081

Da li ste vi dobili neku notifikaciju ili nesto da stari wallet vise ne radi? Posto sam ja idalje na njemu, zadnji novcic iskopan pre sat ipo?

Ako postoji block explorer, proveri transakciju.

opet smanjili da se ukucava na 120 minuta?

imam 38 novcica

Rade ali slabo ja sam za 2 dana iskopao samo 1 a prije toga je bilo 5-6 dnevno.

Sta se desava u vezi ogranicenja maksimalne brzine kopanja? Hoce li ograniciti na 4000-5000? Ono nije humano sta je neko sa jedne adrese uradio zadnja par dan, kakav cluster cpu-a treba za ono?

Ne bih rekao da je gpu klaster, moguce je da je to samo neko ko ima dobar CPU cluster.
Iskopao je oko 60 novcica na sat. Potpuno realno ako ima farmu za renderovanje.

pa zar ta farma cpu-ova nije i pre bila u pogonu, kako bas sada , odjednom da proradi, meni sve ovo lici da je "napravljen" GPU miner

Ovaj je poceo da delje kad je izasao novi wallet. Sa starim ga nije bilo

Posto nije od sinoc iskopao nijedan novcic, skinuo sam novi wallet i za pola sata je pronasao jedan novcic sa celom jednom konekcijom :)
Sa 27 novcica u novcaniku trazi da unosim captcha na svakih 2 sata Koliko treba novcica za 6 sati?

i i Meni sad po novome kaze 20 koina za 1 sat. Bilo je 25, pa 12...

Kako je izasao novi novcanik, mozda je covek samo uradio ono sto i svi - presao na novi sa jednim wallet-om. Tako sam i ja uradio.
A mogao je i stari da ostavi i on daje lepo pare i nista ne trazi da se kuca.
Nema dokaza da je gpu miner aktivan. Kazu da se cak i napravi, ne bi bio znacajno efikasan, ali tako su pricali i za monero, i za cryptonight, i za max... :)

i i Meni sad po novome kaze 20 koina za 1 sat. Bilo je 25, pa 12...

Kako je izasao novi novcanik, mozda je covek samo uradio ono sto i svi - presao na novi sa jednim wallet-om. Tako sam i ja uradio.
A mogao je i stari da ostavi i on daje lepo pare i nista ne trazi da se kuca.
Nema dokaza da je gpu miner aktivan. Kazu da se cak i napravi, ne bi bio znacajno efikasan, ali tako su pricali i za monero, i za cryptonight, i za max... :)

Samo jedan wallet sa 600 komada i udri na sve racunare. jedan fx je u moneru u pocetku skalirao bolje nego 280x/7970

Kako to onda funkcionise kad se iskopa novcic? Kad se potvrdi pojavi se i na drugim kompovima?

"onaj" jos kopa. za 15 sati sam mu prebrojao 120 coina...
A mislim da znam i kako je uradio.. skroz prosto, samo treba masine :D

@mige
kako ti pokazuje hash u walletu, za svaki posebno ili pokazuje sve ukupno?

Poslednja izmena:
Vrh Dno