Šta je novo?

BusPlus sada BeoGRADSKI prevoz - nije u funkciji

takinada

Znamenit
Učlanjen(a)
12.04.2004
Poena
1,045
Poštovani,
od kad su preimenovali i update-ovali BusPlus aplikaciju, ista na mom Honor 8a neće da prođe početni ekran sa porukom Registracija u toku. Tehnička podrška je dala savet da tom slučaju treba izbrisati sve keširane podatke i aplikaciju restartovati. Probao više puta, deinstalirao i ponovo instalirao i ništa, samo beskonačno vrti. Retko kome je proradila, s obzirom na komentare.
Molim upućene za pomoć.

Kod mene radi normalno.
Sve je isto samo su ime promenili

Moguće da je samo kod Huawei problem, meni na y7 2019 na A8 ni pre updatea nije radilo, rešenje je da radim uninstall I install svaki dan.
Dok na Leeco max2 radi na A11.

Hvala na odgovorima.
Neobično je da je stara BusPlus aplikacija sa svim svojim dosadašnjim update-ovima uredno radila na mom Honor-u.
Sa poslednjim update-om počinje problem.

Negde sam procitao da nece da radi na Huawei uredjajima koji nemaju instaliranu poslednju verziju Huawei Mobile Services.
Po komentarima na Playstore-u vidim da se najvise pominje Huawei, tako da je tu negde problem.

Kod mene je ažuriran i ne radi, ne samo poslednja ver već inače, tj radi nakon instaliranja neko vreme, nisam ustanovio do kada, da li do prvog restarta ili....?
Uglavnom bio je ponovo update.

Ako im je stalo do što veće dostupnosti, a ne mogu da reše problem sa Huawei uređajima, neka naprave web BusPlus aplikaciju koja će raditi preko web pretraživača.
Ili je u pitanju neznanje ili namera.

Možda nekome zatreba.
Stara BusPlus verzija 2.2 radi kako treba na Honor 8a.
Nikako update.

Imam bus plus aplikacija za Android verziju 2.2 koja je mi je do pre nekoliko dana radila skoro uvek bez problema.
Sada samo vrti. (Možda je privremeni problem, dešava se?)

Ima li smisla da prelazim na beogradski prevoz app ili je to samo kozmetička izmena? (Ako ne radi bus Plus 2.2 neće raditi ni beogradski prevoz?)

Hvala veliko! 😉

Kod mene Beogradski prevoz ima oznaku verzije 3.4 sa bazom od 15.9.2021. i radi ok mada je ne koristim cesto.

Prešao 15.11. sa BusPlus verzije na Beogradski prevoz. Sad je verzija 3.4 sa bazom od 15.09. Sve radi kako treba na mom Honor 8a.

Sve radi kako treba BG prevoz ali aplikacija nekad jednostavno ne radi.
Nije to često ali dešava se

Jel ima neka verzija aplikacije koja ne koristi g plej servise za registrovanje na server, tj. da li postoji neka verzija koja radi kada uredjaj nema g plej servise ili je istima zabranjen izlaz na net?

Valjda znas da sama aplikacija koristi google mape?
Tesko da moze bez google servisa

Smetnuo sam s uma. Nisam je bas dugo koristio. Mada, nece ni kada se mapama dozvoli pristup netu, tj. bez plej servisa ocigledno nema teorije ni da se poveze na server.

Jesu baksuzi, mogli su malcice da se potrude, a ne da koriste to sto guglet daje na izvolte, pa posle mora sve preko njih.

Da li je novo ili sam tek sad provalio:)
Kad se kuca kod stanice i pokaže oblačić, pišu samo brojevi linija ukoliko postoji vozilo na trasi, ostalih nema.
Često se dešava i ja onda kucam neki drugi kod, jer mislim da je bug.

Da li vam radi mts BeoGRADSKA karta app? Kod mene ne radi već neko vreme. Mogu da kupim kartu, ali aparat na prinošenje telefona reaguje samo tako što zatrepere prve dve plave lampice, ali ne i ostale dve i nema registrovanja da je karta kupljena kroz aplikaciju.

Hm čini mi se da nešto brlja sa Google Walletom, pošto kad prislonim telefon i te lampice na čitaču krenu da divljaju, na telefonu se pojavi Wallet, ali se ništa ne desi.

To je najverovatnije jer je moguće i plaćanje karte i Mastercard karticama preko Google Wallet-a

Ti u Google Wallet-u plaćaš preko Google Pay-a određenim karticama (Mastercard ili Visa kod nas), tako da je validator prepoznao neku od tih kartica, najverovatnije Visu jer kao što je rekao zasvetlile su samo prve dve lampice i onda su se izgasile, a to se dešava kada validator prepozna nepodržanu karticu (u ovom slučaju najverovatnije visa). U svakom slučaju nije bitno što je Google Pay, zato što je to za validator/pos samo obična beskontaktna kartica (Mastercard/Visa)

Bez veze. Lepo je radilo dok sam koristio Wave2Pay, tj. nisu se mešali W2P i Beogradska karta app.

Bez veze. Lepo je radilo dok sam koristio Wave2Pay, tj. nisu se mešali W2P i Beogradska karta app.
Koja Aplikacija mora biti otvorena prilikom očitavanja na validatoru? Mts beogradska karta ili moj mts?Ja uredno kupio kartu preko mts beogradske kartice, ali prilikom učitavanja na validatoru piše nemate dovoljno kredita i crvena boja.

Izgleda da je do aplikacije onda, pošto meni poslednji put nije izbacivano čak ni to, nego su samo treperile prve dve lampice na validatoru.

I meni je pocelo da brlja poslednjih mesec dana. Ili nemate dovoljno kredita ili ovo sa dve lampice. Sumnjam da je mozda i konflikt sa google pay aplikacijom, mada je ova za kartu uvek aktivna na ekranu.

I meni je pocelo da brlja poslednjih mesec dana. Ili nemate dovoljno kredita ili ovo sa dve lampice. Sumnjam da je mozda i konflikt sa google pay aplikacijom, mada je ova za kartu uvek aktivna na ekranu.
Noćas sam zvao mts i baš im objasnio problematiku, odgovor koji sam dobio je da znaju da se npr. nije mogla kupiti karta, al ovaj je navodno upisala u prijavama i da će proslediti kome već treba. Imaju informaciju da bus plus radi nešto na tome al šta, to niko ne zna. Google pay sam imao i noćas sam je baš deinstalirao, kad budem išao kući baš ću ponovo probati jer još uvek imam kartu i mogu je iskoristiti. Javiću ovde ishod.

Vrh Dno