NightCrawler
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 995
Ovako izgleda validator buslogica bez papira za putnike, samo se prisloni karitca
Ovako izgleda validator buslogica bez papira za putnike, samo se prisloni karitca
Nemamo svi NFC uređaje.Zagreb je nedavno u svoja vozila uveo NFC nalepnice, samo prisloniš telefon nalepnici i platiš kartu. Trebalo je takvo neko rešenje uvesti, a ne arhaični SMS.
i QR kod je na nalepnici za uređaje bez nfc-a. U svakom prevozu na više pozicija, skeniraš i validiraš kartu tako.Nemamo svi NFC uređaje.
nemamo svi QR skenere, da parafraziram @SuperStarr 😀 uglavnom, SMS ipak nije (tako) loše rešenje.i QR kod je na nalepnici za uređaje bez nfc-a.
SMS je los zbog toga sto mnogi korisnici nemaju opciju placanja sms-om jer nisu postpaid korisnici, ili su stranci ili nemaju mogucnost placanja...ili svasta nesto.nemamo svi QR skenere, da parafraziram @SuperStarr 😀 uglavnom, SMS ipak nije (tako) loše rešenje.
Zato oni i dalje imaju validatore i fizičke karticenemamo svi QR skenere, da parafraziram @SuperStarr 😀 uglavnom, SMS ipak nije (tako) loše rešenje.
Ako misliš na proces kontrole uigrani su ide to pristojnom brzinom, uđe ih troje uglavno i prečešljaju bus za 2 stanice otprilike (sve zavisi od razdaljine stanica).^^
Pa koliko traje ta "potvrda"?
Moje mišljenje je da je SMS užas i da su mogli bolje ovo da smisle. Naravno svako ima svoje idividualno mišljenjeSMS je los zbog toga sto mnogi korisnici nemaju opciju placanja sms-om jer nisu postpaid korisnici, ili su stranci ili nemaju mogucnost placanja...ili svasta nesto.
To mi se nije desilo, ali ne čudi me haha.Rece mi koleginica da su zaustavljali po 3-4 busa i kontrolisali ih na stanici , nece oni da mrdnu od sluzbenog auta .
To ja napisah gore...Rece mi koleginica da su zaustavljali po 3-4 busa i kontrolisali ih na stanici , nece oni da mrdnu od sluzbenog auta .
Ovo mi zvuci neverovatno ... ako sam shvatio bus, ili jos gore busevi stoje naredjani u stanici sve vreme dok kontrola ne zavrsi? Za ionako haoticne ulice i red voznje ovo bi dovelo do jos veceg kolapsa.Rece mi koleginica da su zaustavljali po 3-4 busa i kontrolisali ih na stanici , nece oni da mrdnu od sluzbenog auta .
Bukvalno rolaj par postova gore pa ćeš saznati.Jel' to ova (made by ŠakalSW) ili neka druga?
Pozdrav![]()
Belgrade bus tickets - Apps on Google Play
Buy tickets for Belgrade public transport with simple UIplay.google.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari