Šta je novo?

Bus Plus tehnologija

Huawei y7 2019, prvi put kad se instalira radi, i posle ne.
Ima li rešenja?

Prilozi

• Screenshot_20210711-072911.jpg
    Screenshot_20210711-072911.jpg
    45.6 KB · Pregleda: 37
Našao sam stariju verziju app koja radi na A8.

BusPlus više nije BusPlus. sad je "BeoGRADSKI prevoz" i, ako se ne varam, nijedna prethodna BusPlus verzija više ne radi

Radi prethodna BusPlus aplikacija. Ja sam od onih koji često ne dira sve dok radi, tako ću i sa ovime.

Promenili samo naziv,ali i dalje krš od app.

Znači nema poente da se ažurira.

Opravili.

Dobra tema ajde malo da probudimo..

S21 fe , os 12 , imam nedokučiv problem koji nisam imao na prošlom modelu S8

Naime , da li izabrao po imenu ili po broju stanice on je locira ali ekran ne pozicionira na tu stanicu nego negde drugde ???
Koliko sam provalio izgleda da baci jedno cca 2 ekrana iznad ?!

Onda moram da unzoom pa jurim stranicu i onda pratim dolazak busa itd itd

Znači glup problem ali vrlo iritanan

Probao sam najnoviju ver pa sam silazio sve do 2.2 i bogme nijedna ??

Da li je neko imao ovaj glupi problem i kako ga je rešio?

Moovit radi , google maps radi .. samo ova aplikacija na ovom mob ?

Naime , da li izabrao po imenu ili po broju stanice on je locira ali ekran ne pozicionira na tu stanicu nego negde drugde ???

isti problem na istom telefonu

Poslednja izmena:
Nijedna ponuda na tom tenderu nije bila prihvatljiva, pa je mesec dana kasnije objavljen nov gde je izabran ponuđač, a kasnije produžen i rok za izvršenje usluge koji se radi u tri faze, a tek je prva puštena u rad. U trećoj fazi treba da bude puštena i aplikacija za građane.
Bas sporo to ide.

Jesi li ovo uspeo da resis, meni isto tako ide na s10e modelu, na s10 je sve super, ne znam u cemu je problem ?

Isto i na Realme GT Master.

U principu skontao sam sta je problem, do aplikacije je i rezolucija telefona, dok autor aplikacije to ne doda fabricki tesko da ce da se resi,jer mapa u nekom trenutku iskace, negde prikaze lepo stanice kad je u opsegu rezolucije.
Dotle moguce je da se resi da radi, ja sam kod mene namestio tako sto se promeni screen reolucija.
Ima par metoda, cak i postoje programi koji menjaju bas za tu aplikaciju al koliko videh traze root.
Najlaksa metoda je Developer Mode pa Minimum Width i tu povecati ili smanjiti dp, ja sam povecao za 5 od fabricke zadato i to mi je ok za rad, a aplikacija radi,
Sajt sa uputstvom How to Change the Screen Resolution on Your Android a za aplikacije koje menjaju rezoluciju pogledajte na netu.

Ja sam podigao sa default 360 na 370 i sada radi kako treba.
Hvala.

To je to, moze i da se smanji, ako ti je sitnije okruzenje, zavisi kako ko je navikao, samsung ima Visibility Enhancements pa tu moze jos dodatno da se podesi, da bukvalno i ne primetis razliku kad menjas te rezolucije.

Nego, ne radi mi mts BusPlus karta app otkako sam prešao na Zenfone. Prinesem telefon sa kupljenom kartom, one lampice trepću, ali validator neće da očita kartu, tako da moram da prislonim BP karticu. Šta može da bude problem?

mod: izbrisan off-topic

Poslednja izmena od urednika:
Nije nerealno uopšte. Kad god platim masterom, i pružim kontroloru, oni samo odmahnu glavom i prođu. Mislim da im neko duže vreme treba da proveri da li je očitana "karta", pa zato i ne pokušavaju najčešće.

Nije nerealno uopšte. Kad god platim masterom, i pružim kontroloru, oni samo odmahnu glavom i prođu. Mislim da im neko duže vreme treba da proveri da li je očitana "karta", pa zato i ne pokušavaju najčešće.
Da desava se ali kakve to ima veze sa krajnjim korisnikom tj nama? Jel hocu da platim skuplje? Hocu. Jel mi je tako lakse nego da mislim dal na bus plus kartici imam sredstva? Jeste. Zbog lenjosti kontrolora da izbace nesto sto je svima benefit je van svake pameti.

Nazad
Vrh Dno