Da nemas mozda .apk od nje,ili link za skidanje te stare verzije?Koja je uopste ta stara verzija?Da ja potrazim.Radi prethodna BusPlus aplikacija. Ja sam od onih koji često ne dira sve dok radi, tako ću i sa ovime.
meni nije radilo u smislu da nije prikazivao nijedno vozilo. to se sredilo automatskim ažuriranjem na verziju za promenjenim nazivom i nijansamaRadi prethodna BusPlus aplikacija
Da nemas mozda .apk od nje,ili link za skidanje te stare verzije?Koja je uopste ta stara verzija?Da ja potrazim.
meni nije radilo u smislu da nije prikazivao nijedno vozilo. to se sredilo automatskim ažuriranjem na verziju za promenjenim nazivom i nijansama
i boje (tj. nijanse) su promenjene. 😀Promenili samo naziv

isti problem na istom telefonuDobra tema ajde malo da probudimo..
S21 fe , os 12 , imam nedokučiv problem koji nisam imao na prošlom modelu S8
Naime , da li izabrao po imenu ili po broju stanice on je locira ali ekran ne pozicionira na tu stanicu nego negde drugde ???
Koliko sam provalio izgleda da baci jedno cca 2 ekrana iznad ?!
Onda moram da unzoom pa jurim stranicu i onda pratim dolazak busa itd itd
Znači glup problem ali vrlo iritanan
Probao sam najnoviju ver pa sam silazio sve do 2.2 i bogme nijedna ??
Da li je neko imao ovaj glupi problem i kako ga je rešio?
Moovit radi , google maps radi .. samo ova aplikacija na ovom mob ?
Nijedna ponuda na tom tenderu nije bila prihvatljiva, pa je mesec dana kasnije objavljen nov gde je izabran ponuđač, a kasnije produžen i rok za izvršenje usluge koji se radi u tri faze, a tek je prva puštena u rad. U trećoj fazi treba da bude puštena i aplikacija za građane.Ima li neki info kada ce pustiti novu aplikaciju u rad?
Beograd daje pet miliona dinara za mobilnu aplikaciju o javnom prevozu
Bas sporo to ide.Nijedna ponuda na tom tenderu nije bila prihvatljiva, pa je mesec dana kasnije objavljen nov gde je izabran ponuđač, a kasnije produžen i rok za izvršenje usluge koji se radi u tri faze, a tek je prva puštena u rad. U trećoj fazi treba da bude puštena i aplikacija za građane.
Jesi li ovo uspeo da resis, meni isto tako ide na s10e modelu, na s10 je sve super, ne znam u cemu je problem ?Dobra tema ajde malo da probudimo..
S21 fe , os 12 , imam nedokučiv problem koji nisam imao na prošlom modelu S8
Naime , da li izabrao po imenu ili po broju stanice on je locira ali ekran ne pozicionira na tu stanicu nego negde drugde ???
Koliko sam provalio izgleda da baci jedno cca 2 ekrana iznad ?!
Onda moram da unzoom pa jurim stranicu i onda pratim dolazak busa itd itd
Znači glup problem ali vrlo iritanan
Probao sam najnoviju ver pa sam silazio sve do 2.2 i bogme nijedna ??
Da li je neko imao ovaj glupi problem i kako ga je rešio?
Moovit radi , google maps radi .. samo ova aplikacija na ovom mob ?
Da desava se ali kakve to ima veze sa krajnjim korisnikom tj nama? Jel hocu da platim skuplje? Hocu. Jel mi je tako lakse nego da mislim dal na bus plus kartici imam sredstva? Jeste. Zbog lenjosti kontrolora da izbace nesto sto je svima benefit je van svake pameti.Nije nerealno uopšte. Kad god platim masterom, i pružim kontroloru, oni samo odmahnu glavom i prođu. Mislim da im neko duže vreme treba da proveri da li je očitana "karta", pa zato i ne pokušavaju najčešće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari