Koliki sam ja shvatio kada kupis kartu, imas 24h da je aktiviras. Aktivacija se vrsi tako sto prislonis svoj mob na aparat, treba da bude ukljucen NFC.Znači kad se kupi preko mts aplikacije kreće da teče tih 90 minuta. Ne može te zeznuti kontrola sa zaključavanjem aparata?
I tako kupljenu kartu moraš da validiraš na aparatu, zato je i neophodan telefon koji podržava NFC inače bi mogao svaki Android. Tako da nema ništa od pomenutog izbegavanja kontrole na ovaj način.Znači kad se kupi preko mts aplikacije kreće da teče tih 90 minuta. Ne može te zeznuti kontrola sa zaključavanjem aparata?
I tako kupljenu kartu moraš da validiraš na aparatu, zato je i neophodan telefon koji podržava NFC inače bi mogao svaki Android. Tako da nema ništa od pomenutog izbegavanja kontrole na ovaj način.
Ja koristim mesecnu za nezaposlene i bas me briga, vozim se koliko hocu za samo 1120 dinara mesecno 😀
To je pravi odgovor na ovu temu.Ja se za 0 dinara vozim koliko hoću :d
To je pravi odgovor na ovu temu.
Vidi ovako, autobusi sluze da bi se smanjila gustina u saobracaju plus ti isti autobusi trose gorivo i ako ti je stvarno mnogo da dajes 40 dinara dnevno a pritom se vozis barem 2-3 puta dnevno, a znas koliko kosta gorivo za kola onda bi trebao dobro da se zapitas : "Zasto mi je mentalitet takav da sve hocu za dz?"
Procitaj moje prethodne postove. Sto ne uzmes mesecnu i podelis? Sto moras da budes zaposlen ako ti se vise isplati na crno?
100 dinara je smesno u poredjenju kada bi imao kola, razmisli o tome, a pritom sa autobusom mozes da se vozis koliko hoces, a kod kola trosak raste kako sve vise vozis
50 dinara karta na nase plate je neki minimum koji bi trebao da bude...po meniIzgleda da se samo meni isplati ovaj sistem. Trebalo bi da smanje cenu karte, cena mesecne za nezaposlene je ok, a za zaposlene je haos, plate iste pa cak i manje a karta je nekad bila 18-20 dinara!
Vidi ovako, autobusi sluze da bi se smanjila gustina saobracaja plus ti isti autobusi trose gorivo i ako ti je stvarno mnogo da dajes 40 dinara dnevno a pritom se vozis barem 2-3 puta dnevno, a znas koliko kosta gorivo za kola onda bi trebao dobro da se zapitas : "Zasto mi je mentalitet takav da sve hocu za dz?"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari