Šta je novo?

Bus Plus tehnologija

Ako si van BG-a ako ti napisu kaznu neces je platiti jer sve van Beograda se ne obradjuje koliko sam ja razumeo od mojih kolega van Beograda 😉

Ma mator sam ja čovek da pa de se švercujem u autobusu. Bilo nekad, 80/90-tih kada sam dolazio na Zvezdine utakmice, sad bi me bilo sramota da ne platim kartu. 🙂

Inače kad dolazim u BG dolazim kolima, ali kola su na popravci pa sam prinuđen da se cimam autobusima.

U pedesetici (inače godinama najgoroj liniji u Beogradu), na nekoj od čvorišnih stanica gde se ukrcavaju babe iz prigradskih naselja (prepoznaješ ih po maramama na glavi, korpama i sl.), dve babe pikirale jedno prazno mesto u krcatom busu. Jedna trči sa srednjih, a druga sa zadnjih vrata. Pošto je to prazno mesto bilo iznad zadnjeg točka autobusa, naravno, baba sa zadnjih vrata prva dotrči i sedne. Međutim, u adrenalin rašu baba sa srednjih vrata trčeći nije videla da je ova rivalka već zauzela mesto, pa joj je sela u krilo, sve se smejući onim najgorim ciničnim (I won) osmehom. Trebalo joj je 30 sekundi da shvati da sedi u krilu suparnice, i onda je krenuo opšti krkljanac (sočne psovke, guranje i sl.)

So true 😀

Apropo ovog za sedanje baba, meni se desilo slično... Klackam se ja tako na liniji 29 sa dve gitare, guram, i na moju sreću se oslobodi mesto odmah pored mene, sednem ja i stavim gitare u noge, kad lik krene preko mene da seda :d

Kako će biti sređen ulaz/izlaz na tramvajima? I česi, španci i švajcarci imaju malo više od 3 vrata...

13 ne ide trenutno, izmenjena joj je trasa. Dakle samo tramvaji 7L1 i 9, ili busevi 78 i 83. Preporuka - bolje idi na tramvaje: manja je gužva, a možda naletiš i na klimatizovanog "španca".
"Španac" obavezno, da ne bude posle , bio u Beogradu, nije se vozio "špancem" :d

I 1 vrlo bitna stvar koju su ostali propustili, na stanici imaš kod, kucaš u mobilni *011*kod stanice# i stiže ti poruka kada stiže bus/tramvaj.

Poslednja izmena:
Mojne da zbunjuješ čoveka, da dobije čovek šlog kad ukuca tu poruku pa mu stigne npr da stiže sedmica za 49 stanica (vrlo čest slučaj).

Ne valja info sistem putem poruka ništa u zadnja 2 meseca, a pogotovu u zadnje 2 nedelje. Najneprecizniji je upravo na tramvajima.

Primetio sam i ja da se znatno pogorsala situacija u zadnje vreme, pre neki dan dobijem poruku da 88 stize za "4, 4", posaljem opet i ispise "5, 5" :trust:, a nakon toga mi 88 dodje u roku 30sec. Garant su im programeri na godisnjem pa nema ko da ispravlja bagove 😀

13 ne ide trenutno, izmenjena joj je trasa

zar nije ukinuta. a bas steta, isao je direkt od mog posla do 25 maja gde mi je i fax i bazen. tjah..

Trinaestica sada ide kao 13A, ide autobus od žel.stanice do Banovog brda. A u regularnoj trasi ide od Bloka 45 do Banovog brda. Odavno više ne ide 13 do Beka.

Ahahahaha... i opet...ahahaha

Srbija zemlja snova

Prvo je bio vrhunski strucnjak u oblasti telekomunikacija, sad nema boljeg od njega u odlasti javnog transporta... idemoooooooo....

Posle će biti verovatno stručnjak u oblasto medicine...😡

Tuga... nesposobni pajser🙂
I on da vodi GSP....

Ma nemate pojma, on je baja😀
Još se mukica odrekao plate, kako velikodušno😀
Evo i ja ću zarad pozicije da se odreknem plate pa kad se vidimo za par godinica a vi u prevozu a ja u bencu😛

Alisa u zemlji snova, tj. u Srbiji...

Kako naterati ljude da ulaze na zadnja i prednja vrata. Jednostavno ukloniti validatore sa izlaznih vrata i resen problem. Taman bi resili i problem neispravnih.

Kako naterati ljude da ulaze na zadnja i prednja vrata. Jednostavno ukloniti validatore sa izlaznih vrata i resen problem. Taman bi resili i problem neispravnih.

Vecina ljudi se i dalje svercuje, tako da ih ovo uopste ne bi doticalo.
Ttreba nakaciti ona vratanca kao u marketima, sto idu samo na jednu stranu.

Ili treba odustati od pokušaja nasilnog teranja naroda na nešto, od nameštanja tendera za farbanje tih oznaka, od celog busplusa koji je jedna katastrofalna krađa. A pare koje je narod ulagao u GSP iskoristiti za nove buseve i popravke

Ili treba odustati od pokušaja nasilnog teranja naroda na nešto, od nameštanja tendera za farbanje tih oznaka, od celog busplusa koji je jedna katastrofalna krađa. A pare koje je narod ulagao u GSP iskoristiti za nove buseve i popravke

+1 Amin!

Uh, dobar vam je onaj "Spanac". 🙂

Jos jednom se zahvaljujem na pomoci. Papirnu kartu sam kupio u Lasti, kod dolaznih perona.

+1

Slažem se u potpunosti.

Današnja iskustva - niko ne ferma to pravilo ni 2%.

A i kako bi... opet sam se vozio tom famoznom pedeseticom, čekao je pola sata, dočekao saunu krcatu putnika koji nisu platili kartu za tu istu saunu već za iole normalan prevoz, gde apsolutno nema uslova da cirkuliše sistem ulaza izlaza zbog nesnosne gužve. Bitno je da i na padini i kod ade stoji presretačka formacija od 15+ busplusevaca plus nekoliko komunalaca (dakle na dve uzastopne stanice istovetno uznemiravanje od 10 minuta)

jel ti stvarno vjerujes da krs nalik rerni u kome prozor ne mozes otvoriti , ima senzor 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno