Video sam kako ovo izgleda i u špicu u nekim zemljama i nije uopšte teško.Занима ме како ће изгледати тај спорт кад људи у пуном аутобусу морају да се гурају до средњих врата да би изашли. Нека 95, 23, тако јака линија.
Bobb je napisao(la):Koliko se sećam, sličan sistem je i ranije postojao u Beogradu, sve do kraja 70-ih, možda i kasnije, ali tad je bio po jedan konduktor u svakom vozilu, upola manje putnika i približno isti broj vozila. Čak i tad su shvatili da je to nepraktično za toliki grad, a kamoli sad.
Sve jedno, biće zanimljivo pratiti sprovođenje 'sistema' u praksi. Smešni su.
Ovo je naravno izvodjivo ali uz uslov da je pojedinacna karta 200, a markica 5000 dinara 😀 salu na stranu (lol), fali barem 1000 d0 1500 autobusa da bi ovo funkiconisalo kako treba.
Vas 20 koji ste upravo prokomentarisali tu vest ste savrsena slika Srbije danas 😉
Vas 20 koji ste upravo prokomentarisali tu vest ste savrsena slika Srbije danas 😉
Nije ovo za nas. Mnogo bi im efikasnije bilo da je ovo predstavljeno kao preporuka, ovako će svi da se inate (uključujući i mene).
To ti je ona slika...da mi je plata 150k opusteno bi platio 75k kaznu, stavise cak bi se pomalo i pridrzavao pravila i postovao propise...
Ovako kad na 40+c u kuhinji krivim kicmu za isto toliko hiljada apsolutno me zabole za ceo sistem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari