Šta je novo?

Bus Plus tehnologija

Savrsen zlocin. Na svaka tri meseca kupis po jednu kartu onu tromesecnu, metnes jedno 200 kinti u nju i to je to. Dodje kontrola - meni nije radilo, probajte vi. To je to. Vidite kako je to cudno da vama hoce da radi a meni je :trolledmuch:
Kao sto rece ceftriaxone - i kada ih vidim to je kao menzis, jednom mesecno. A djoram se linijom 95 koja je za vratom legendarnoj 16ici Karaburma-Novi Beograd :d

@the Lyrcist
A sta da radim ako ja hocu da se gomila ljudi okupa a ti smrde po u busevima? Jel i sa time moram da zivim? Ili da se roknem ako ne mogu da zivim sa time?
Oh kako sam jadan.. totalno sam jadan da to moram na internetu da pokazem. Daj mi malo tvog "cool"-a u ovom predivnom danu da postanem bolji covek.

Poslednja izmena:
Haha kako je objasnila🙂

Добили су униформе!
Имају поло мајице, мушкарци тегет, а жене тиркизне (ваљда се тако зове) 😀

Odlično! Sad ce biti jos lakse za svercovanje.

Da, ulazim danas u bus, iz kojeg izlazi bus+ trojka uz komentar "niko nije imao kartu", ono jeste bilo malo više dece koja idu na bazen, al opet...

Nasli su kada ce da povecaju fond kontrolora - u toku samog leta 😀
A preko jeseni i proleca kada je najveca guzva nema ih nigde 😀
Mada meni odogovara...

Jel iko u ovom gradu kapira poentu placanja karte? Sto vise nas bude placalo kartu, prevoz ce biti bolji. Tako bi trebalo da funkcionise. Sto vise pametnjakovica koji se svercuiu, prevoz losiji... Jedbostqvno. Al ovde je rezon UVEK- pa to ce neko ukrasti,staviti u dzep... Ptovajte da be razmisljate tako, dajte svpj maximalni doprinos I mozda nam jednog dana I bude bolje.
Sto se tice upiranja prstom pdrzavam to. Kao I upiranje prstom kad beko polaze na bubicu, mada me za to isto svi kritikuju, kao nije tvoja stvar. Jeste jer su ti ******oidi buduca I sadasnja osnova ovpg drustva ciji sam deo...

Pa nek povecaju broj kontrolora.. para koliko hoces ali ne, vlasnici oce vise kesa za sebe..

Ovakvih kontrolora moze biti i milion, nista se ne bi promenilo, jer ni ne kaznjavaju.

^^
Ja video juče kažnjavanje, mada uz svo drhtanje tramvaja nije joj bilo lako da iščuka kaznu, ali se snašla...

Jel iko u ovom gradu kapira poentu placanja karte? Sto vise nas bude placalo kartu, prevoz ce biti bolji. Tako bi trebalo da funkcionise. Sto vise pametnjakovica koji se svercuiu, prevoz losiji... Jedbostqvno. Al ovde je rezon UVEK- pa to ce neko ukrasti,staviti u dzep... Ptovajte da be razmisljate tako, dajte svpj maximalni doprinos I mozda nam jednog dana I bude bolje.
Sto se tice upiranja prstom pdrzavam to. Kao I upiranje prstom kad beko polaze na bubicu, mada me za to isto svi kritikuju, kao nije tvoja stvar. Jeste jer su ti ******oidi buduca I sadasnja osnova ovpg drustva ciji sam deo...
Aa, oce to al u Diznilendu. Cekam 30 godina da "bude' bolji prevoz i nikako da docekam. E pa dosta je bilo.

Pre nekih mesec dana, mozda vise, vozam ti se ja busem i pokvari se. Ok desava se, sacekam drugi cekiram kartu, i on se pokvari.
Bitch please. Od tad ne placam nista.

Poslednja izmena:
Aa, oce to al u Diznilendu. Cekam 30 godina da "bude' bolji prevoz i nikako da docekam. E pa dosta je bilo.

E vala ako nije bolji prevoz.....
Dobar deo klimatizovanih novih autobusa, pa novi spanci na par linije a od jeseni ce ih biti jos vise. Mislim smesno je reci da prevoz nije bolji.

@ Pittsburgh slazem se u potpunosti sa tobom. Ali kod nas tesko da moze tako normalno razmisljanje da opstane.

Poslednja izmena:
Dok je matori radio tamo pre 7-8 godina u Lasti na 78-ci, i kad me pita da li kupujem karte, a ja mu odgovorim da otkucam kad vidim kontrolora, on se prodere: "Ti kradeš bre tako!!!" I onda poludi maksimalno...

Sad ga kapiram, i moja ocena je da svi Beograđani koji ne plaćaju prevoz zavlače krišom ruku u džep drugih relativno "poštenijih" sugrađana koji svakog puta imaju regularnu putnu kartu. Mentalitet: "Neće on - neću ni ja" je poguban po naše društvo.

I stvarno je totalno nebulozno reći da se prevoz ni malo nije popravio svih ovih godina - a npr. nema više na ulici skoro ni jedne stare trole iz 80-ih, već su sve nove, španci su kupljeni (mada ih ne puštaju gore prema meni na Voždovac - ipak smo mi selendra za ove sa NBGD i Brda 😀 ), da ne nabrajam dalje... Pa mi smo do pre pet godina imali dosta onih starih kockastih Sanosa iz 80-ih!!!

Potpuno se slažem. Prevoz plaćam redovno, kupujem markicu i vozim se bez brige. Ne želim da me neko cima, a ni da se sramotim da nemam kartu. S druge strane, razumem da ima ljudi kojima je stvarno teško da izdvoje novac za markicu. U takvim slučajevima razumem kad se neko švercuje. Ali ono što ne razumem je da postoji kontrola koja ne može/neće da naplati kaznu. Ako nemaju pravo da legitimišu građane, neka povedu policajca. Onda čas posla dobiju ličnu kartu i napišu prijavu.

Švercovanje po mom mišljenju svakako škodi kvalitetu prevoza u Beogradu. Da li je to krađa ili ne ne želim da polemišem. Ali da više ljudi plaća prevoz, lakše bi se kupovali novi autobusi, i komfornije bismo se vozili. Da isti broj plaća prevoz ali da nema švercera, manja bi gužva bila u autobusima i opet bi bilo bolje.

Dok je matori radio tamo pre 7-8 godina u Lasti na 78-ci, i kad me pita da li kupujem karte, a ja mu odgovorim da otkucam kad vidim kontrolora, on se prodere: "Ti kradeš bre tako!!!" I onda poludi maksimalno...

Sad ga kapiram, i moja ocena je da svi Beograđani koji ne plaćaju prevoz zavlače krišom ruku u džep drugih relativno "poštenijih" sugrađana koji svakog puta imaju regularnu putnu kartu. Mentalitet: "Neće on - neću ni ja" je poguban po naše društvo.

I stvarno je totalno nebulozno reći da se prevoz ni malo nije popravio svih ovih godina - a npr. nema više na ulici skoro ni jedne stare trole iz 80-ih, već su sve nove, španci su kupljeni (mada ih ne puštaju gore prema meni na Voždovac - ipak smo mi selendra za ove sa NBGD i Brda 😀 ), da ne nabrajam dalje... Pa mi smo do pre pet godina imali dosta onih starih kockastih Sanosa iz 80-ih!!!

Ufff što mi se digne kosa kad kažu da samo Beograd pokradaju!!! Što je Beograd pokrao to pojela maca.
Na konto BSP, da li je mission impossible da svaki 2-3 dan ne mogu da se dopune karte blizu Pančevca???

Desi komsija 😀.
Koliko sam cuo pred jesen treba da se renovira V.Stepe i pustice spance i ovamo 😀

Uff...lose mi je kad samo pomislim na guzve koje ce nastati, i koje sve prevoze cu morati da "kombinujem" zbog radova.
Elem, radovi ce trajati skoro cele 2013.godine, a na kraju ce Vojvode Stepe izgledati nalik na Bulevar - tramvaji ce biti u bastici na sredini

Cek cek, da li to znaci da ce biti samo jedna traka u svakom smeru, i da nece vise biti parkiranih vozila na sred puta?? Ako bude tako, to ce biti odlicno. Lepo tramvaji u sredinu, po jedna traka u svakom smeru, a bocno tj ukoso parkinzi kao u bulevaru... milina 🙂
Smucili su mi se ljudi koji ostavljaju kola kako i gde stignu, toliko ih mrzi da pesace od parking mesta da je to strasno, nego bas moraju na sred puta da ostave auto. Tako je bilo nekad i u bulevaru, na svu srecu sad toga nema. Doduse, nema ga zbog pojacanog rada pauka 🙂

Inace se sto ce karte tice apsolutno slazem sa exodusbg i daxyco-om. Uostalom, da postoje malo veci uslovi tj napravljene staze pa da vise gradjana koristi bicikle, ne bismo imali probleme u ovoj meri sa svercovanjem. Ali naterati nekoga da vozi bajs na suncu, pa jos uzbrdo!? Nemoguca misija 🙂

Ja vozim. Svaki dan. Ruke i lice su mi kao da sam bio mesec dana na moru. Potrajaće dok uskladim celo telo da bude u jednoj boji. Ovako, ruke i glava pocrnele, od struka nagore malo pocrnelo, dok su mi noge belije, a stopala kao sneg 😀 Prijatnije mi ići bajsem, nego se klackati u busu. Em radim na telu, snaga i kondicija, em svuda stižem bez problema. Čista majica u torbi ili u ormariću na poslu i voila 😀

Inače, meni je mnogo prijatnije voziti se starim tramdžama, pa čak i onim švajcarcima, nego špancem. Španac mi deluje mnogo hladno, sve nekako nakrivo uradjen unutra, jednom rečju bez duše...

Inače, meni je mnogo prijatnije voziti se starim tramdžama, pa čak i onim švajcarcima, nego špancem.
Švajcarci su daleko udobniji od čeških ČKD - na istom šinskom razmaku se ne ljuljaju i ne cimaju. Španski KAF je pomalo sterilan ali prostran i nije za guzvu - malo rukohvata.

Poslednja izmena:
Zato je najbolje zadovoljiti devojku baš u tim češkim šinobusima uz minimalna naprezanja po vas a maksimalna uživanja po nju 😀

Vidi ga perverznjak🙂. Javna mesta ovo ono haha

Švajcarci su daleko udobniji od čeških ČKD - na istom šinskom razmaku se ne ljuljaju i ne cimaju. Španski KAF je pomalo sterilan ali prostran i nije za guzvu - malo rukohvata.

Samo su sedišta pravljena za patuljke...

Sramota, samo neka pravila i ogranicavanja... vec vidim guzve, svadje i tuče u najavi, kad ne budu mogli da objasne besnim penzionerima da ne može na srednja, ili da vraćaju navijače... pa ode autobus u najavi.

Kad bude milion ljudi u špicu,baš me zanima kako će to sve da izvedu.Oni su totalni degenerici.

Nazad
Vrh Dno