Plastična nepersonalizovana kartica se može dopuniti neograničeni broj puta i u neograničenom iznosu. Papirna nepersonalizovana kartica se može dopuniti više puta ali zbir svih dopuna ne može biti veći od 600 dinara. Ona se ne može više koristiti niti dopuniti nakon što se potroši 600 dinara ili ako je prošlo tri meseca od njene prve dopune.
Pisali su već na prethodnoj strani, ali nije zgoreg da i ja ponovim.
Ozbiljno razmišljam da prestanem sa plaćanjem prevoza ukoliko se nastavi ovakva kontrola. Već nekoliko puta mi je upadala kontrola, ljudi oko mene ili nemaju karte, ili imaju ne-personalizovanu a nisu se otkucali, i jedno veliko ništa! Nemamo karte, kontrola se okrene i ode, hvala doviđenja.
Pa nismo ni mi budale da plaćamo redovno...
I veci kolega bi isto to uradio.Identicno razmisljam. Imao sam prilike jednom da napravim malte ne scenu zato sto sam protestovao protiv kontrolora sto ne cine nista povodom toga - nemam kartu, nemam licnu kartu, necu da izadjem sledecoj stanici/izacicu na sledecoj stanici.
Zena mi je rekla - ja tu ne mogu nista, da je umesto mene neki [pazi sad ovo] VECI kolega, sigurno ga ne bi pustio?!?!
Kud ne izrastoh kao VECI kolega, pa imao bih sve u zivotu izgleda. Dakle poenta i siguran prolaz - svi vi koji ste VECI, bez problema prolazite sa ili bez karata, kod riba, izbora posla, stranke, u klubu, u prodavnici....
Koji samar realnosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari