Šta je novo?

Burnout Paradise: The Ultimate Box (PC)

Količina nebuloza koja se može pročitati na ovoj strani je krajnje neverovatna...Prosto ti dođe da nema više piraterije da bi ne bi morao da čitaš komentare ljudi koji su skinuli igru da bi je obrisali posle pola sata, a onda spamovali topic svojim "pametnim" komentarima, prosvetljujući nas kako je najveći problem nedostatak realizma...u arkadi.

imao si 100 drugih iznesenih cinjenica koje si mogao da primenis u svom izlganju, a izabrao si jednu koju niko nije pomenuo u negativnom kontekstu :p :smash:

Niko od nas nije dosao i napisao "crap", svi smo izneli utiske. Sad ispada da je to lose ili ne daj Boze da nemamo prava da nam se ne svidja nesto sto se tebi ili nekima svidja.
Opet kazem, pogledajte prve dve strane ove teme pa mi onda recite sta sam ja trebao da ocekujem, sta sam dobio i sta sam napisao (ne ja, vec bilo ko ovde).

-ocekivao sam trke po ulicama - dobio sam solo voznju gde me spopadaju tamo neki madmaxi koje ja izguram sa staze sa lakocom i idem dalje (ovo je na osnovu mojih sat i po igre)
-ocekivao sam "grafika je super, mnogo bolja nego u sto je vidjena u NFS serijalima" - dobio sam crap, u pravom smislu te reci (SSAO onaj dodaje DOF efekat koji je ruzan, nabija aliasing i baca fps na 45 cak i na mojoj masini)
-pricalo se o odlicnoj zabavi, adrenalinu i mnogo zezanja - cak i na par piva i uz svu dobru volju, rammstein u pozadini, zevao sam.

Priznajem da nisam dobio ni jednu licencu osim one druge, tj prvu pa drugu koju dobijes odma nakon jedne ili dve trke, da sam vozio onaj jedan jedini auto koji mi se nudi na pocetku i da nisam video sve ove ostale modove igre koje pominju neki ovde, ja sam samo startovao trke i vozio od tacke a do tacke b bez po muke. Posle sat i po nista se revolucionarno nije desilo te sam odustao.
Mozda sam propustio nesto sto se dobija nakon 2 ili 6 sati igranja, ali prosto nemam tolko zivaca ni volje da se amlacujem repetativnoscu kako bih dobio neki novi auto koji najverovatnije isto ide ko i stari. Za to vreme u GRID-u vozas od mustanga do formule 2. (znam da nije ista igra ali pominjem ovo zbog raznovrsnosti i sadrzaja)

E sad, ako mi se ovo ne svidja ili ne umem da mi se svidja i ako sam zbog toga kriv - ok, kriv sam :)

pa ne bas.. u vajpautu mora da se koristi i kocnica :)

Ne mozesh ovo porediti sa Wipe-outom. U Wipe-outu vozish hovercrafte koji kada bi postojali u stvarnosti bi se ponashali slicno kao u igri. Tako da se moze reci da je Wipe-out realan :D.

S druge strane, Burnout je totalna glupost. Ko je josh video realna kola da idu 600 na sat i da skrecu kao autici iz luna parka. Zabava za od 3 do 6 ko shto je neko vec rekao :p.

Zaista ne razumem. Kada o nekoj igrici imam lose misljenje, teme koje su vezane za tu igricu ja ne posecujem, ili odem jednom, kazem misljenje i nestanem. Ako mi se ne svidja nemam sta da trazim tu. Sve ovo mi lici na ono, kao ja ne gledam grand i zvezde granda, ali ne silazim sa grand foruma i o Tanji Savic znam vise podataka nego oni koji se izdaju za najvece fanove...

E sad, druzio bi se ja jos sa vama, ali dobio sam novi automobil u Burnout-u pa idem da ga probam (kako se ponasa u krivini)...

dobio sam novi automobil u Burnout-u pa idem da ga probam (kako se ponasa u krivini)...

Jel ces saznati nesto novo :) (nema potrebe za znak pitanja).

Bolje ce se ponasati autic mali kad ga guram rukom po podu :).
Nikad losije bachen bandwith, zamisli da sam slusao tvoje komentare i kupio original :zgran:.

Poslednja izmena:
Dragi prijatelju, ja sam jedan od onih kojima se ova igrica dopada, ako posecujes jos neki forum sem ovog verovatno si primetio da nisam jedini. Igrica je na testu SK ocenjena ocenom 90 od coveka koji sam kaze da ovakve igrice ne voli. Da spadam u krug onih koji igrice kupuju, verovatno bi je kupio, a tebi ako vec nemas neku lepu igricu da igras i konstruktivno da ucestvujes u nekoj od tema preporucujem jedan lep forum:

http://forum.fil.bg.ac.yu/index.php?showtopic=5093

Ako vec nemas dobre volje da pomognes nekome ko aktivno igra ovu igricu, a eventualno ima problema sa instalacijom, deinstalacijom, podesavanjima postavki i sl.stvarima, nadji neku temu gde to mozes, jer si koliko moogu da zakljucim iz poseta ovom forumu iskusan si clan i steta je da svoje vreme trosis ovako nekostruktivno. Rekao si sta imas, igrica ti se ne dopada i sta sad? Je li to odgovor na sva pitanja?

Ajde i jedno konstruktivno pitanje. Desava mi se povremeno da me igrica izbacuje nazad u win. Imam instaliran winxp sp3, catal.9.1. Igrica inace normalno radi ali hoce ponekad da izbaci u win u toku voznje. Ovo mi se ne desava sa drugim igricama. Ponovo sam pustio zadnji dx da se instalira (za svaki slucaj) ali nije pomoglo. Inace igricu igram vec 20-tak sati i u proseku se to desava na svakih 2 sata igranja. Da li se nekome nesto slicno desava ili desavalo?

Ajde i jedno konstruktivno pitanje. Desava mi se povremeno da me igrica izbacuje nazad u win. Imam instaliran winxp sp3, catal.9.1. Igrica inace normalno radi ali hoce ponekad da izbaci u win u toku voznje. Ovo mi se ne desava sa drugim igricama. Ponovo sam pustio zadnji dx da se instalira (za svaki slucaj) ali nije pomoglo. Inace igricu igram vec 20-tak sati i u proseku se to desava na svakih 2 sata igranja. Da li se nekome nesto slicno desava ili desavalo?

Ne nisam imo taj problem ne izbacuje radi savrseno ne znam sta moze biti kod tebe problem mozda drajver graficki ili nesto ,a inace igra uopste nije losa ono sto je sigurno puno je bolja od novog nfs:banana:

Ne nisam imo taj problem ne izbacuje radi savrseno ne znam sta moze biti kod tebe problem mozda drajver graficki ili nesto ,a inace igra uopste nije losa ono sto je sigurno puno je bolja od novog nfs:banana:

Hvala na brzom odogovoru, ok, znaci problem je kod mene, potrazicu resenje. Od kad sam instalirao novi 9.1 cat. za moju 3870x2 karticu, izbacuje mi pri paljenju da ne moze da aktivira opciju crossfire jer mi je navodno neki 3d proces aktivan. Ma resicu, ako nista drugo uvek mogu da se vratim na seriju 8...

Dragi prijatelju, ja sam jedan od onih kojima se ova igrica dopada, ako posecujes jos neki forum sem ovog verovatno si primetio da nisam jedini. Igrica je na testu SK ocenjena ocenom 90 od coveka koji sam kaze da ovakve igrice ne voli. Da spadam u krug onih koji igrice kupuju, verovatno bi je kupio, a tebi ako vec nemas neku lepu igricu da igras i konstruktivno da ucestvujes u nekoj od tema preporucujem jedan lep forum:

http://forum.fil.bg.ac.yu/index.php?showtopic=5093

Ako vec nemas dobre volje da pomognes nekome ko aktivno igra ovu igricu, a eventualno ima problema sa instalacijom, deinstalacijom, podesavanjima postavki i sl.stvarima, nadji neku temu gde to mozes, jer si koliko moogu da zakljucim iz poseta ovom forumu iskusan si clan i steta je da svoje vreme trosis ovako nekostruktivno. Rekao si sta imas, igrica ti se ne dopada i sta sad? Je li to odgovor na sva pitanja?

Ma ja ocu svi vi da prestanete da igrate :), kako ne bi davali vetar u ledja pa jos koja ovakva igra izadje na trziste, pa ja dzabe bandwith opterecujem skidajuci takvu neku, ne d'o bog, sledecu igru :D.

Ali ti uzivaj u igri :).
:wave:

^Deduktivnom metodom sam dosao do zakljucka da se njemu se druze izduvala jedna od onih gumenih lutki na naduvavanje, pa sad nema chime da se sigra:D

Ja volim ovaj tip igrica, lepo me zabavlja i od kad sam prodao Sony Playstation 3 nisam uspeo naci igricu koja bi mi zamenila Motorstorm, jednostavno takve igrice nema. Naravno ukusi se razlikuju, pa ce neko reci da je to Flat Out (1 ili 2), ali meni to nije to, cak ni blizu toga. Nije svakako ni Burnout a jedina igrica koja se malo priblizila Motorstormu je bila Pure koja me lepo zabavljala nedelju-dve. I dalje se nadam da posto sve vise konzolaskih exkluziva nalazi put na PC da se u toj grupi nadje i Motorstorm...

Ja volim ovaj tip igrica, lepo me zabavlja i od kad sam prodao Sony Playstation 3 nisam uspeo naci igricu koja bi mi zamenila Motorstorm, jednostavno takve igrice nema. Naravno ukusi se razlikuju, pa ce neko reci da je to Flat Out (1 ili 2), ali meni to nije to, cak ni blizu toga. Nije svakako ni Burnout a jedina igrica koja se malo priblizila Motorstormu je bila Pure koja me lepo zabavljala nedelju-dve. I dalje se nadam da posto sve vise konzolaskih exkluziva nalazi put na PC da se u toj grupi nadje i Motorstorm...

Motorstorm nikada neće izaći za pc,osim ako neko nepokrene emulator za ps3(koji jošuvek ni nepostoji):D
A inače i meni je motorstorm vrh arkada:) , sve su uboli u igrici od muzike(što je možda i najbolje)do ambijenata i online moda:)
Drago mi je da se još nekom svidja motorstorm:)

Hvala na brzom odogovoru, ok, znaci problem je kod mene, potrazicu resenje. Od kad sam instalirao novi 9.1 cat. za moju 3870x2 karticu, izbacuje mi pri paljenju da ne moze da aktivira opciju crossfire jer mi je navodno neki 3d proces aktivan. Ma resicu, ako nista drugo uvek mogu da se vratim na seriju 8...

Ma te X2 kartice su cista ekstaza, vrhunac uzivanja....Vrede scaki zivac, ups, evro...

edit: uh, vidim da je na kraju i odlicni motorstorm pao u poredjenje sa ovom igrom...strasno. Predlazem burnout PC za najjaci horor ove godine :d (aj sala mala, nemojte se uzbudjivati)

Poslednja izmena:
Imam problem u pokretanju igrice.Igrica zamrzne odma na pocetki kad loadira strelica se vrti u krug,ali se nista nedesava.

Startuj je na BurnoutLauncher a ne na BurnoutParadise

Ja je baš pokrećem tako kako si ti rekao da je ne pokreće:d Verovatno je nešto do drajvera.

A sad malo o igri. Čista arkada za kratku zabavu u trenutcima dosade kada se nema šta drugo raditi:) Trke, lupanja i ona bežanja od tačke A do tačke B su dosta oskudna, laka i brzo dosade dok mi je stunt ok. Imam trenutno oko desetak kola i to bi bilo to od mene jer me uopšte ne vuče dalje da je prelazim.
Igra uopšte ne poseduje ono "nešto" da bi je i sutra uključio pa prekosutra i tako...Motorstorm je za ovo bog otac;)

Jel moze igrica da se igra preko gamepad-a i ako moze gde se vrsi podesavanje?

moze,ja je igram na volanu i extra je igrica...podesavanja vrsis kad kliknes esc klikni dva puta F2 i tu ce ti se pojaviti meni...

Jer se razlikuje od ps3 verzije po necemu? (Da znam da li da je kupujem ili ne,thx)

Hoce li me neko uputiti gde da skinem save game
stvarno nemam zivaca da prelazim

Evo ti save u attachment-u. Inace igra je predjena posle 10 i po sati i dobijena Burnout licenca. Ali popizdeo sam kad sam video da ima i elite licenca i da za nju mora jos 118 trka da se predje. Isti slucaj kao sa TDU kad si morao da juris po ostrvu da trazis svaki putic i trku koje su zavucene ko zna gde. Inace posle svih pljuvanja po igri koja su napisana ovde od strane korisnika koji su igru igrali svega 5 minuta, mogu da kazem da igra uopste nije losa, meni se dosta svidela, pogotovo svi ti sudari i apsolutno unistenje po gradu. Kome se svideo Flatout 2 svidece mu se i ovo.

Prilozi

• Save.rar
    113.4 KB · Pregleda: 36
Evo ti save u attachment-u. Inace igra je predjena posle 10 i po sati i dobijena Burnout licenca. Ali popizdeo sam kad sam video da ima i elite licenca i da za nju mora jos 118 trka da se predje. Isti slucaj kao sa TDU kad si morao da juris po ostrvu da trazis svaki putic i trku koje su zavucene ko zna gde. Inace posle svih pljuvanja po igri koja su napisana ovde od strane korisnika koji su igru igrali svega 5 minuta, mogu da kazem da igra uopste nije losa, meni se dosta svidela, pogotovo svi ti sudari i apsolutno unistenje po gradu. Kome se svideo Flatout 2 svidece mu se i ovo.

Hvala puno

-pricalo se o odlicnoj zabavi, adrenalinu i mnogo zezanja - cak i na par piva i uz svu dobru volju, rammstein u pozadini, zevao sam.

E sad, ako mi se ovo ne svidja ili ne umem da mi se svidja i ako sam zbog toga kriv - ok, kriv sam :)

Sram te bilo za boldovan deo! :d Nosio si kamione ko Serena Vilijams pre nego sto si uzeo da se igras, pa samo zato mozes da zevas uz rammstein.

Elem, ovo nije igra, ovo je igrica, ali o zabavi koju ista pruza - suvisno je pricati. Nekoga ce vezati za ekran - nekoga nece.

Jedino sto vredi u ovoj igri je smena dana i noci i nista vise!!!

To je upravo ono sto nedostaje igrama poput Test Drive Unlimited, NFS MW/UNDERCOVER i sl.

da da i ja se slažem da je to upravo ono sto treba da se doda tim igrama da bi dobile neku vrednost, ovako je bop u prednosti:D

Nego, tedoh da pitam dali postoji mogucnost ubacivanja custom muzike, jer ja nigde nevideh opciju a ima je na ps3.

Ne, za sada ne može, ali moguće da će to dodati nekim patchom.

Nazad
Vrh Dno