Količina nebuloza koja se može pročitati na ovoj strani je krajnje neverovatna...Prosto ti dođe da nema više piraterije da bi ne bi morao da čitaš komentare ljudi koji su skinuli igru da bi je obrisali posle pola sata, a onda spamovali topic svojim "pametnim" komentarima, prosvetljujući nas kako je najveći problem nedostatak realizma...u arkadi.
imao si 100 drugih iznesenih cinjenica koje si mogao da primenis u svom izlganju, a izabrao si jednu koju niko nije pomenuo u negativnom kontekstu
Niko od nas nije dosao i napisao "crap", svi smo izneli utiske. Sad ispada da je to lose ili ne daj Boze da nemamo prava da nam se ne svidja nesto sto se tebi ili nekima svidja.
Opet kazem, pogledajte prve dve strane ove teme pa mi onda recite sta sam ja trebao da ocekujem, sta sam dobio i sta sam napisao (ne ja, vec bilo ko ovde).
-ocekivao sam trke po ulicama - dobio sam solo voznju gde me spopadaju tamo neki madmaxi koje ja izguram sa staze sa lakocom i idem dalje (ovo je na osnovu mojih sat i po igre)
-ocekivao sam "grafika je super, mnogo bolja nego u sto je vidjena u NFS serijalima" - dobio sam crap, u pravom smislu te reci (SSAO onaj dodaje DOF efekat koji je ruzan, nabija aliasing i baca fps na 45 cak i na mojoj masini)
-pricalo se o odlicnoj zabavi, adrenalinu i mnogo zezanja - cak i na par piva i uz svu dobru volju, rammstein u pozadini, zevao sam.
Priznajem da nisam dobio ni jednu licencu osim one druge, tj prvu pa drugu koju dobijes odma nakon jedne ili dve trke, da sam vozio onaj jedan jedini auto koji mi se nudi na pocetku i da nisam video sve ove ostale modove igre koje pominju neki ovde, ja sam samo startovao trke i vozio od tacke a do tacke b bez po muke. Posle sat i po nista se revolucionarno nije desilo te sam odustao.
Mozda sam propustio nesto sto se dobija nakon 2 ili 6 sati igranja, ali prosto nemam tolko zivaca ni volje da se amlacujem repetativnoscu kako bih dobio neki novi auto koji najverovatnije isto ide ko i stari. Za to vreme u GRID-u vozas od mustanga do formule 2. (znam da nije ista igra ali pominjem ovo zbog raznovrsnosti i sadrzaja)
E sad, ako mi se ovo ne svidja ili ne umem da mi se svidja i ako sam zbog toga kriv - ok, kriv sam